מחר שקיפות עורפית - חוששת ומתרגשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

בדרך כלל אני קוראת סמויה, נהנית לקרוא על הדברים שאתן עוברות, מתרגשת אתכן וכועסת יחד אתכן ומדמיינת בעזרתכן מה עוד מצפה לי.

היום כבר לא יכולתי שלא לכתוב כי אני צריכה מעט עידוד. מחר אני עושה בדיקת שקיפות עורפית ואני די חוששת ממה שיגידו. אני מרגישה שאני כל כך קשורה כבר לתינוק שלי (הוא תינוק ולא עובר!) ומה אם יגידו לי שמשהו לא בסדר בו? מה אני אעשה אז? קשה לי לחשוב על האפשרות של הפלה אבל אני גם מתנגדת לתת לילד לחיות חיים של סבל. החשש נובע כנראה בגלל שלא עשינו שום בדיקה גנטית לפני זה פשוט קרה בירח דבש......
    כשאני מדברת עם בעלי על הנושא הוא לא משתף פעולה "יהיה מה שיהיה". מבחינתו לא לחשוב על זה בכלל.

מצד שני אני מתרגשת מהפגישה עם התינוק שלי מחר, כל כך חיכיתי לפגוש אותו ולשמוע את הלב הפצפון שלו. ממש התרגשות של דייט ראשון, כמו שהיה עם אבא שלו לפני שנה וחצי :)

מצטערת על החפירה....
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי למה שמשהו יהיה לא בסדר אל תחשבי על זה אפילו
    תהני בבדיקה זו בדיקה כל כך מרגשת
    ותעדכני אחריה

• פשוט לא לחשוב על הדברים האלה....
    הכל יהיה בסדר - למה שמשהו לא יהיה בסדר!!???!!!

תמיד תחשבי חיובי
    תתרכזי בהתרגשות שלך!

• למה לחשוב שלילי..
    תחשבי חיובי.. והכל יהיה בסדר.. זו בדיקה כל כך מרגשת.
    תהני בבדיקה
  • אין סיבה שמשהו לא יהיה טוב מאמי!!!!

שיהיה לך המון הצלחות!!!

• תחשבי חיובי, יהיה חיובי!!! תנסי לשאול את הרופא על מין העובר (אם בא לך), לרוב הם צודקים כבר בשלב הזה...
    בהצלחה,
    סופי (אגב, זה נורא מרגש שיש לנו את אותו שם ושאת בהריון...)
  • אל תחשבי על זה אפילו!
    את תראי שכשתחזרי מהבדיקה הפנים שלך יהיו זוהרות אם את הולכת עם בעלך אז בכלל שניכם תתרגשו
    כשאני הייתי בבדיקה בעלי אמר לרופא דוקטור תרגיש תדופק שלי
    זאת היתה בדיקה אחת המרגשות אנחנו מחכים בקוצר רוח כבר לסקירה רק כדי לראות מה קורה עם הקטנציק שלנו

• תודה לכן על העידוד, עוד שלוש שעות הדייט!!!!

אני רק שבוע 11+5 אז אני בספק אם יראו משהו. כולו 5 ס"מ, כמה גדול צריך להיות איבר הרבייה שלו שנצליח לראות.חחחחחח :)
    כמו שבעלי אומר" לא משנה בן או בת העיקר שיהיה ברית" :)
  • חמודה
    לי יש שקיפות עוד כמה ימים ואני בכלל בכלל לא חוששת
    אמנם זה לא ההריון הראשון שלי אבל אין כל סיבה לחשוש ולחשוב על זה
    וגם אם לא עשיתם את הבדיקות הגנטיות זה בסדר גמור.
    רוב האנשים שאני מכירה לא עשו שום בדיקה גנטית ויש להם ילדים מדהימים.

תאמיני לי שתיקשרי לתינוק ככל שיעבור הזמן, במיוחד בסקירות... זה דבר מדהים
    וכל בדיקה כזו זה משהו חדש ומרגש לחכות לו ולחשוב חיובי.
    מה שיהיה - יהיה בסדר והכל לטובה.
    עברתי לא מעט הפלות ולכל דבר יש סיבה, ואפשר לעבור את הכל בסופו של דבר
    וייצא לך תינוק מקסים !!
  • יכול להיות שהוא יראה משהו תלוי במיומנות שלו
    הרופא שלי בשקיפות שיער שזה בן נראה עוד שבוע וחצי בסקירה אם זה נכון

• מקווה שהדייט עבר בהצלחה ושהרופא הצליח להפיג את חששותייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה