-
האמת....
אני כנראה גם הייתי נשברת...
אני במצב דומה מאז שאמילי למדה לעמוד לבד...
אז לייעץ אין לי כ'כ מה לצערי, אז רק שולחת המון
-
באמת שאין לי מה לייעץ........
אולי זה רק שלב כזה שיעבור?!.........
קבלי המון
-
טלי יש לנו זוג חברים שיש להם ילד בן 4 והמצב רק החמיר
לפעמים הוא נרדם רק ב 10 בלילה ודופק להם את כל הערב
חזרתי למזרון תאיר מזיעה בטירוף בא לי מעצבים לקלח אותה שוב
ומהתסכול ממש צעקתי עליה בחיים זה לא קרה לי מסכנה שלי
אבל די אני כבר לא יכולה לסבול את העקשנות שלה לא ראיתי דבר כזה בחיים
נשבעת שבא לי לתת לה לבכות עד מחר שתילמד לקח
-
ניסית אולי לעשות בהדרגה?
אני מאמינה בשכל דבר צריכים לעשות בהדרגה ולא בבת אחת .
למשל משכיבה לעבור לישיבה על כיסא לידה , אחרי זה להרחיק את הכיסא קצת מהמיטה ואז עוד קצת עד שאת נמצאת כמעט ליד הדלת .... כל פעם להתרחק עוד .
אגלה לך סוד ,איתמר בן 4 ועדיין אני נמצאת איתו בחדר עד שהוא נרדם . אני חושבת שזה לא מזיק לילד ואם יש לי 20 דקות להיות איתו אני אהיה ואם לא אז אבא שלו ואם גם זה לא אז מסבירה לו יפה שאף אחד לא יכול להיות איתו קצת בכי אבל בסוף הוא מקבל את זה ונרדם .
מאיה.
-
ואגב עם בכי ילדים ממש לא לומדים שום לקח
-
ניסיתי בהדרגה לא הולך
הפחד שלי שהיא תיהיה כמו הבן של חברים שלנו (רשמתי למעלה אם לא ראית)
וזה נורא אני יתלה את עצמי עם זה יקרה די לא יכולה יותר
היא גם ילדה שנדבקת אלינו כל הזמן אני לא יכולה ללכת לשירותים שנייה
לא שאני מתייחסת אליה אבל היא פשוט הולכת לאן שאני הולכת בבכי
לפחות כשהיא הייתה עם המוצץ היה לנו קצת שקט והיא היחתה נרדמת לבד
למה היא נגמלה מהמוצץ למה זה קורה לי??? מצידי שתיהיה עם המוצץ עד גיל 10
ההרגלים שהיא פיתחה הרבה יותר גרועים
-
אבל מאיה הילדה כמעט כל חייה ישנה לבדדדד
הסיוט התחיל כשהיא נגמלה מהמוצץ
-
טוב , זה אולי קצת ישמע מצחיק אבל הילדה שלך פשוט בקריז חחח היא נגמלה אולי מהמוצץ אבל היא מחפשת תחליף למוצץ שלה , תנסי לתת לה דובי או שמיכי לישון איתה
-
שבוע טוב אהובה שלי, מה שלומך?
שנים לא דיברנו
-
תודה רבה בנות אני מעריכה אתכן מאוד
שירוש התגעגעתי מלאאא
-
מאמוש קודם כל מלא
-
עינבלוש מה קורה בובה?
תראי אני מאוד בעד השיטה של להשכיב במיטה סיפור נשיקה ולילה טוב לצאת מהחדר היא תתחיל לבכות להכנס להגיד עכשיו לילה הולכים לישון ושוב לצאת וככה כמה פעמים הילדים תמיד בודקים את הגבולות שלנו וברור שזה יהיה קשה לילה ראשון לילה שני ובלילה השלישי את תראי שיפור ובלילה החמישי כבר תרדם לבד זה עבד אצלי זה עבד אצל כמה חברות בקיצור זה עובד רק לא להתיאש לבוא אם כח לזה
מאמי מלא
-
ליאורהההה
-
ענבל יקירתי
אני מאוד מאוד מבינה אותך.
לי יש תאומות בנות שלוש וחצי ואחת היתה ישנה במיטה ברגע שהיינו שמים אותה
השנייה עד גיל לא הייתה מוכנה לישון במיטה הייתי צריכה להרדים אותה על היידיים ורק כשהיא ישנה חזק חזק לוקחת אותה למיטה על בוהנות הרגליים שחס ושלום לא תתעורר כי אם הרגישה שאני עומדת או הולכת לקחת אותה למיטה היתה מתעוררת ומתחילה לבכות , ויאלה להתחיל כל תהליך ההרדמה מהתחלה לפעמים מצב כזה היה לוקח שעה ויותר אחרי יום שאני כבר רוצה גם כבר להתקלח לשבת לאכל משהו לנוח............
היה מאוד מאוד מתיש .
יום אחד חבר של בעלי בא אלינו ראה את זה והזדעזע, אמר לבעלי לקחת אותה למיטה לנשק לחבק להגיד לילה טוב אבאב ואמא פה ולצאת היא כמובן צרחה את נשמתה ואז בעלי ניגש אליה כל חמש דקות מלטף מנשק ואומר שאבא ואמא כאן ויוצא והילדה לא נרגעת צורחת נחנקת ומה לא , אני אמרתי לבעלי שאני לא עומדת בזה שהוא את המשימה הזאת עושה לבדס, לא יכלתי לשמוע אותה ככה צורחת וקוראת אמא , אני הייתי יוצאת למפרסת ובוכה את נשמתי.
אני יכולה להגיד לך שעברנו שבועיים מהסרטים היו לי רגעים של יאוש ואמרתי לבעלי שאיתה זה לא ילך ובעלי התעקש אך אחרי שבועיים הילדה הבינה את מצב והתחילה להירדם ללא בכי וללא כלום
מאחלת לך שתהיי חזקה ואם בעלך נמצא ויש מצב שאת מפילה עליו את הטיפול בנושא זה מאוד יקל עלייך ועם קצת סבלנות זה ישתלם לכם ולה
בהצלחה רבה
-
* השנייה עד גיל שנה וחצי
-
טל תודה מאמי על החיזוקים
לצערי בעלי לא יכול לעזור לי כי ברגע שהיא בוכה נקרע לו הלב
והוא מיד ניגש אליה ככה שאני לבד בסיפור הזה
-
מאמי התגעגעתי