יערית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני די חדשה בפורום אבל קוראת כבר תקופה. אם הבנתי נכון עשית טיפול הפריה טבעי בלי הורמונים. הייתי ממש רוצה לדעת איך עושים את זה, האם אפשר לבקש מהרופא בקופה או שזה רק באופן פרטי. מה צריך בשביל זה, האם צריך אבחנה רפואית מיוחדת?
    וכמובן רק אם לא איכפת לך לשתף מה היתה הבעיה בגללה הפנו אותך להפריה/ הפריה על בסיס טבעי?
    תודה
    טלי
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,

בשמחה אני אספר בשביל זה אנחנו פה
    האמת קראתי באינטרנט כתבה על טיפולי הפריה טבעיים וכשהלכתי לתור עם הרופא שאלתי אותו האם כדאי לנסות את הטיפול הזה.
    אני לא מגיבה טוב להורמונים ויוצאים לי 2-3 ביציות כל פעם (ואני מקבלת מינון גבוה כל הזמן) אז הרופא אמר שאפשר לנסות אם אני רוצה רק לזכור שיכול להיות פספוס של הביוץ וגם יכול להיות כמובן שבגלל שזה רק ביצית אחת לא ייצא עובר....
    ניסיתי פעם אחת והאמת יצאתי מבואסת פיספסנו את הביוץ וסתם עברתי שאיבה.
    אז אני חוזרת לטיפולים הרגילים....
    אני הופנתי להפריה בגלל בעיות בזרע (חלש ומועט מאוד) ישר הופננו להפריות ...
    בעקרון את עוברת חודש רגיל כמו בהפסקות רק מגיעה לאולטראסאונד ובדיקות דם עד לשאיבה...

• יערית תודה רבה על השיתוף!
    אני רוצה גם לבקש הפניה לטיפול טבעי כי לי יש בעיה עם התרופות וקראתי גם על כל החסרונות, אבל עדיין רציתי לנסות. אני פשוט פוחדת שהרופא לא יסכים ואני לא יודעת עד כמה זה תלוי ברצון שלי.
    תודה רבה ושיהיה לך המון בהצלחה בטיפול הבא
  • את יכולה לבקש אולי הרופא יסכים (תמייד טוב לנסות)
    שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה