dds 500 טיפלה בגורם הכאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהייתי בחודש שביעי התחילו אצלי כאבים בגב. הלכתי לאורתופד לצורך ייעוץ. הוא הסביר לי שהכאבים קשורים לעומס יתר על הדיסקים. לא היה הרבה מה לעשות בעניין אז וסיכמנו שנחכה עד אחרי הלידה. בלידה עצמה המצב הסתבך עוד יותר. דווקא חשבתי שביום שאחרי אתחיל להרגיש יותר טוב, אבל קרה דבר הפוך. הכאבים היו ממש חזקים. פניתי לכירופרקט ונכנסתי לטיפול. ברוך השם, הטיפול מאוד עזר לי. אבל השמחה שלי הייתה מוקדמת מדי. אחרי כמה חודשים הבעיה חזרה. יד המקרה הובילה אותי לטיפול dds500. רק בפגישת התאמה שלפני הטיפול קיבלתי הסבר מלא על הסיבה לכאבים. התברר לי שכירופרקט לא טיפל בגורם, אלא בתוצאה של הכאבים. אז סתם בזבזתי אצלו זמן וכסף. dds 500 ניגשה לבעיה מכיוון הפוך. זה לא שמיד האמנתי בשיטה, פשוט התוצאה הסופית הייתה אחרת לגמרי. בסוף, הכאב הפסיק להטריד אותי . אבל הכי חשוב שגם אחרי כמה חודשים המשכתי להרגיש מצוין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה