תגידו , זה כואב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשמתעוררים מהרדמה לאחר שאיבה , קראתי איפשהו שיש כאבים
    קראתי בבלוג של מישהי שפעם אחת כאב מאוד וסבב אחר כאב עוד יותר
    זה כואב?
    מה עשיתן למנוע או אחרי ההתעוררות ?
11 תגובות
עמוד 1
  • לי היו כאבים חזקים כשהתעוררתי. אבל הם דואגים לתת משכך כאבים בתום הפעולה ככה כשתעוררי תרגישי כאבים ובערך אחרי חצי שעה הם יעלמו.
    הכי ביאס אותי זה שלא נתנו לבעלים להיכנס לחדר התאוששות, וכשהתעוררתי לא היה אף אחד לידי ונבהלתי בהתחלה..
  • לי אין כאבים בדר"כ
    טיפה כאבי בטן ממש בקטנה
    אם את מרגישה כאבים תבקשי משהוא הם תמיד נותנות וזה עוזר

בהצלחה
  • תודה קריני
    אוקסי , למה לא נתנו לו להכנס ??
    ותודה...
  • אין לי מושג, האחות אמרה שבעלים לא נכנסים לחדר התאוששות.
  • לי לא כאב בכלל, התעוררתי כאילו לא קרה כלום..

בהצלחה
  • לי יש לפעמים אבל זה כמו כאבי מחזור אז מקסימום את מקבלת אחרי זה אקמול וזה עובר....
  • באסותא איך שהתעוררתי בקשתי את בעלי והם הכניסו אותו.
  • לי אישית בשאיבה הראשונה לא כאב בכלל וגם לא בשניה ובשאיבה השלישית היה טיפונת כאב וביקשתי מיד תרופה נתנו לי אופטלגין נוזלי וזה עבר מהר מהר. אני חושבת שזה גם תלוי בעמה ביציות מוציאים לך לי הוציאו גג 11 ביציות
    בהצלחה בהצלחה בהצלחה!!!
  • אילו בנות יש לי כאן
    תודה!
    אהבתי ת'תגובות והתמיכה
    בהצלחה!!!
  • היי מאמי לי בכול השאיבות כאב אולי חצי שעה אבל כאב לא חד כמו מחזור כזה.. אבל בשאיבה האחרונה זה היה הסיוט של חיי..שאבו לי 16 זקיקים ונתנו לי מורפיום אז שרק התעוררתי עוד בחדר התאוששות כאב לי מאוד אבל גם עבר אחרי חצי שעה ומה שנישאר זה בחילות נוראיות +הקאות עד הערב בגלל המורפיום (בכלל לא הבנתי למה נתנו לי מורפיום בלי הסכמתי) וגם אצלי לא נתנו לבעלי להיכנס לחדר התאוששות כי יש שם עוד נשים שמתאוששות וזה אסור..
  • וואו!! הקטע האחרון מכעיס ביותר , כנראה שידעו שבגלל ששאבו הרבה יכאב לך הרבה :\ העיקר שעוברים את זה אה...... אוף שיעבור מהר ושהזמן יעבור מהר - הוא זוחל אצלי
    תודה על התגובה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה