היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא לפני גיל שנתיים לא סתם לא גובים תשלום בכניסה על ילדים מתחת לגיל הזה
את כן יכולה לקחת אותה לפינות חיי שזה יותר קטן ואינטמי יש לך את גן גורים ביהוד מקום מקסים קטן ומתאים לקטנטנים
כן גן גורים זה קרוב אליי אני מנווה מונוסון. נראה לי אחלה רעיון
שני מה זה גן גורים? נשמע לי ממש מגניב!
לא הייתי אבל זה מקום קטנטן נראה לי יותר מתאים . פינת.חי ויש פינת.ליטוף
היינו שם השבוע עם הבת החמודה שלנו (שנה וחצי) וזה היה מצויין!!! היא כבר יודעת קולות של חיות, מאוד התלהבה החיות בחוץ, וגם מהפיל, והקופים וכו'... הציפורים היו פחות בשבילה :) זה נראה לי ממש תלוי בילד, אולי כדאי להראות לו קודם סרטונים במחשב של חיות ולראות איך הוא מגיב...
אתמול היינו עם אליה והאחיינית שלי . הביקור היה עותר בשבילה אבל אליה נהנה יותר ממה שחשבתי. אהב את הגירפות קופים דובים שהם זזו הוא התלהב. מאמינה שיבין יותר נלך.שוב