וואו... כמה שנים שלא הייתי כאן???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לאלו שזוכרות ומכירות ולאלו שקצת פחות או שבכלל לא- נעים מאוד שמי סיון אמא ל- 2 - מתוקונת ומתוקון וכרגע בשלבי ציפייה להפתעה השלישית שלנו... חברה בפורום הנהדר הזה מאז... וואו לא להאמין כבר איזה 7 או אפילו 8 שנים (היתכן....??)... התגעגעתי המון ומנסה קצת להתעדכן מי מהוותיקות ממש :-) עוד כאן...
    בינתיים נראה לי שראיתי כמה מוכרות- מיטל טלטול אורטל מתוקונת, גנית, ובטח עוד כאלו שטרם הספקתי לראות...
    יקירותי שמחה מאוד לשוב לכאן ספרו קצת מה הולך כאן כעת מה שלומכן, ולאלו שאיני מכירה אשמח להכיר גם אתכן..
    יום נפלא לכולנו
19 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה,
    לא נראה לי שיצא לנו להכיר.
    מזל טוב על ההריון...
  • האמת לא זוכרת ....
  • שלום לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
    זוכרת אותי?
  • דניס ויערית נעים מאוד להכיר
    עירית- בטח שאני זוכרת אותך, מה שלומך יקירה!! מה שלום הילדים? כמה כיף לחזור...
    וואו איזו נוסטלגיה אני עושה סדר בתמונות שיש על המחשב וראיתי תמונות ממפגשים שלנו בעזריאלי....
    אז ככה - מה חדש אצלנו- שירה בת 4.9 חוד' ואייל בן 3 וחודש.. ילדים מקסימים מתוקים נשמות טובות!! ועכשיו אנו מצפים בכליון עיניים לפיצקי חדש/ה שיצטרפו אלינו למשפחה והפעם אין לנו שמץ מי זה שם בפנים... כרגע שבוע 34 וההתרגשות בעיצומה... השנה לא לקחתי גן ואני למעשה כבר התחלתי את חופשת הלידה שלי יחד עם תחילת השנה (החופש הגדול לא נחשב, נכון???)
    היום התחלתי לכבס את הכיסויים של הסל קל העגלה וביגוד ראשוני וישירות הרגשתי צורך להכנס ולבקר במקום המקסים הזה...
  • ואוווווווווווווווווווווווווו-כבר בסוף ההריון
  • מודיעין
    תזכירי לי מאיפה אתם? (אני חושבת שראיתי בפייסבוק הודעה שלך שעברתם דירה , נכון?)
  • יפה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אכן, עברנו ואנחנו ברחובות !
  • סיווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
  • אלינור גם את כאן יקירה... מה ניש???????? איך הילדודס??
    אצלנו ב"ה הכל בסדר!!
    את חלקכן אני עדיין רואה לעיתים רחוקות גם בפייסבוק.. אומנם לא שמרתי כ"כ על קשר אבל ... הנני כאן שוב..

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטללללללללללל יקירה שניםם אכן.... מבאס לשמוע שאת חולה יפתי- ראשית כל רפואה שלמה ומהירה
    יו בת שלישית בדרך, שיהייה בע"ה בשעה טובה לידה קלה ומהירה יקירה שלי, אנחנו הפעם לא יודעים מה מתחולל שם בפנים איך שירה אומרת- זה או בן או בת או משהו... והכי קטע לראות שגם עכשיו שתינו יחד בהריון שלישי (אם איני טועה עברנו הריונות מקבילים פחות או יותר.. גם הראשון וגם השני... לא??)

טוב אז אכן בית חם ואוהב כפי שזכרתי
  • אכן אכן, הילדים שלנו באותו הפרש פחות או יותר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שלום לךךךךךךךךךך
    איזה יופי שבאת לבקר, המון המון מזל טוב ל

• סיון שיהיה בשעה טובה
    וכיף שחזרת לביקור

• היי
    מה שלומך??? ילדנו את הגדולים פחות או יותר יחד...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!

• גם אני עוד פה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה