סינגולר ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יכולה לספר לי קצת יותר מנסיון אישי?

נועם כבר 3 שבועות עם אינהלציות ושיעול שמסרב לעבור מעצמו...
    התחלנו לפני 3 ימים עם התרופה

דבר נוסף-המלצה לרופא ריאות שמתמחה בילדים?
14 תגובות
עמוד 1
  • המומחה ריאות "שלנו" היה ד"ר בן ארי, הוא עובד ב"מאיר" וגם כרופא ילדים במרפאה בכפ"ס...
    לנו הומלץ לתת סינגולר כמניעה....
    ממליצה בחום רב לפנות להומאופטיה.

• אלירן השתמש בזמנו בגיל 2+ או 3 ...
    הוא לקח את זה רצוף, למעלה משנה
    לקח את זה באופן קבוע לפני השינה...אני מדברת לגבי השקיות עם האבקה.
    לנו עזר מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוד וזה עזר לו נגד פוליפים !!!!
  • אין לי מושג, אבל חברה שלי היתה אצל ד"ר וולוביץ ונראה לי שמאוד מרוצה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אנחנו לקחתנו תקופה ודווקא עזר

תרגישו טוב
  • הקטנה שלי שנה שעברה הייתה עם התקפים יומיים לא שבוע כן ומאז שהתחלנו את הסינגולייר היה רק התקף אחד
  • גאיה עם סינגולייר לילדי הגן (כדורי לעיסה ולא אבקה) ..התחלנו השנה במסגרת טיפול מונע (היא עם טיפול מונע 3 שנים) כל ערב במקום המשאף עם הפליקסוטייד כי רציתי משהו לא סטרואידי והרופאה אישרה שזה יכול להיות תחליף ...
    כרגע היא עדיין משתעלת בערבים מדי פעם...מה שלא קרה עם המשאף..ננסה למשוך עוד קצת ונחליט
  • אלעאי התחיל עם סינגולר כאבקה כשהיה תינוק,
    ושכגדל זה היה כבר "סינגולר לילדי הגן" זה מגיע בצורה של סוכריות.
    אנחנו לא ויתרנו כי די התייאשתי מהאינהלציות ומההתקפים של הברונכיט.
    אז בכל עונת מעבר הוא היה מקבל את זה.
    כמובן שבסתיו הוא היה מקבל עד החורף.

אצלנו היתה הצלחה מסחררת בעניין

• אנחנו השתמשנו בסינגולייר במשך יותר משנה...

עזר מאוד לדעתי!!

רופא ריאות... אנחנו היינו בטיפול במרפאת ריאות בשניידר, אצל מנהלת המחלקה חנה בלאו, (כמובן מדי פעם היינו אצל רופאים אחרים שהיו אחלה גם)

לפי דעתי שימוש קבוע בסינגולייר עדיף על אינהלציות סטרואידים ובטנזול כל תקופה כלשהי....

החלמה מהירה לנועם!
  • מיכל ישבה חזק על סינגולייר
    כמעט שנתיים רצוף.
    בהתחלה האבקה ואז הסוכריות
    מאוד עזר. היו התקפים גם אבל הרבה פחות. ודלקות ריאות כמעט נעלמו. זה הסתיו הראשון בלי. מקווה שלא נצטרך לחזור לזה

• תודה בנות

התחלנו עם הטיפול לפני שלושה ימים.

הבלגאן התחיל לפני שנתיים, ומאז כל התקררות פשוטה מובילה לטיפול באינהלציה.
    התחלנו עם הכדורים לפני 3 ימים (נועם מבסוט מהעניין,כי טעים לו)

התייעצתי עם עוד רופאת ילדים שהמליצה בחום.

רק בריאות לכולנו
  • גם אנחנו עברנו בהצלחה
  • אצלי גם שתי הבנות היו עם זה..והנה הוכחה שזה עובד!
    הייתה להן אסטמה ילדים וזה עבר!
    נכון לעכשיו נטלי כבר חצי שנה בלי זה- וטפוטפו אין התקפים

• אנחנו התחלנו לפני חודשיים ומשהו פעם ראשונה את הסוכריות לילדי הגן לאחר שכל חודש היינו עם דלקת ריאות ואזניל שפותר אבל כמה אפשר והרופאת ילדים כל המזן אמרה שלא צריך וכל הזמן נתנה לנו משאף Q-VAR האפור כמניעה לחודש ואחרי חודש מפסיקים ומיד אחכ התקררות ושיעול וכרגיל דלקת ריאות.
    בסוף התייאשתי והלכתי סוף סוף לרופא ריאות בנתניה ד"ר שוורץ ןהץחלנו כמניעה עם המשאף כל יום על בסיס קבוע בבוקר ובערב ובגלל ששאלנו אותו על הכדורים הוא נתן לנו לנסות ואמר שאפשר גם לקחת מזה אבל זה לא יימנע במאה אחוז ולפני שלושה שבועות התחיל שיעול וזה אכן מנע בעזרת וונטלין שנותנים לפי הוראתו מייד כשמתחיל שיעול ולפני עשרה ימים לא הצליח למנוע וכבר שוב היינו מחוברים לאנטיביוטיקה והרופאה אמרה מה את רוצה מעל חודשיים לא היה לה זה כבר הישג.
    יש לנו תור אליו שוב באוקטובר ורק אז נוכל לדעת איפה אנחנו עומדים, מעניין לכמה זמן נצטרך לקחת? מה דגם שלפני החג גילינו קצת סימני אלימות מצד שקד וחוסר התעניינות בגן וחשבנו שזה גורם להפרעות קשב והרופאת ילדים אמרה שיכול להיות שיש קשר ושנפסיק לשבועיים ואת הרופא ריאות שאלתי בטלפון ואמר שאין קשר אבל אפשר להפסיק.
    כשנהיה אצלו בעוד שבועיים נבדוק מה בדיוק הוא חושב

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שחר מגיל חצי שנה עם סינגולייר,התחלנו באבקה
    עכשיו כבר עם הכדורי מציצה שנה שלישית.
    מומלץ להתחיל אצל אסטמתים כבר בספטמבר
    כטיפול מונע, וכן לאסטמתים חובה לקבל חיסון נגד שפעת .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה