אמלההההה אני לא מאמינה שזה קורהה ליייייייייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • אואווווווווווו והכי עצבים העלנו תנושא שיחה על יום כיפור שאני לא יצום איזה אחד דוססססס מטומטם אומר לי הריון זה לא מחלה יאלה לך לך

• לגבי הגב תמרחי משחת בנגיי מאמי
    עושה פלאים!
    לגבי הדוס פעם הבאה שמישהו מעיר לך ככה תגידי לו כשיהיה לך רחם תדבר עד אז אין לך זכות להביע דעה
  • טלי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אוי מסכנה .
    אני לא יודעת אם בנגיי מותר בהריון ...
    כרית מים חמים וקצת מסאג' ...

• אני הולכת מכופפת אני לא מאמינה אני לא יכולה בשום פנים ואופן להתיישר אמלה :(
    אני שמה בנגי בנתיים היא לא עוזרת ועוד את האדום :/ אני לא יכולה ככה גם לא לשכב וגם לא ללכת רק לשכב וגם זה רק בתנוחה אחת
    למה זה קורה לי

• די עד עכשיו לא עבר?
  • מסאז' זה בעיה אני חושבת למה יש מקרים שזה רק מחמיר את המצב
    וכן עד עכשיו ואני בטוחה גם שיקח לזה זמן שנה שעברה הייתי תפוסה עם הגב במשך חודש שלם כלום לא עזר לא בגלל זה התפטרתי מהמעון

• אם יש לך כדור פיזיו זה מעולה.
    אם לא אז יש כמה תרגילים שאת יכולה לנסות:
    להיות על 4 ולקמר את הגב ולחכות חצי דקה ולשחרר. לחזור על זה 5 פעמים.
    לשכב על הגב ולהזיז את הרגלים לכיון אחד ולהשאר ככה גם ואז לצד שני (קוראים לזה בורג...).
    לעמוד ולסובב את האגן כמה סיבובים לצד אחד ואז לצד שני.
    את התרגילים האלה מותר בהריון. אם לא יעזור מקסימום שרפת 20 קלוריות 
    תרגישי טוב
  • וואי זה מזכיר לי את הבעיה שלי
    מה כואב לך? רק הגב? יש הקרנות לאזורים אחרים?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • זה התחיל בגב התחתון עכשיו התחילו הקרנות לכל האיזור למעלה ובטוסיק כמעט והכל תלוי ברגליים שלי כל תזוזה שלהם יש לי כמו ציר בגב..
    זה קרה לי לפני שנה רציתי לקום בלילה לשירותים ופשוט לא הצלחתי לעמוד על הרגליים
    לא היתה לי ברירה מהכאבים התחלתי לבכות וזחלתי לשירותים במשך איזה רבע שעה וחזרתי גם בזחילה מהכאבים ומהבכי נרדמתי ושחכתי מהכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה