שאלה על גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה שלומכן ? אז ככה ניסינו להיגמל עם נוני כבר לפני חודש אבל ראיתי עדיין שממש קשה לה ואולי היא לא מוכנה .. קיצר לפני שבוע היא מוציאה את החיתול ואומרת לי ״אמא לא צריך אני כבר גדולה ״ מאז רק עושה פיפי בסיר ולא מפספסת כמעט בכלל . הבעיה היא עם הקקי שיש לה היא מתחילה לרקוד במקום ולהתאפק ... ממש נהיית עצבנית ולא מוכנה בשום אופן לעשות ולשבת וכך היה היא התאפקה 4 ימים ובסוף שמתי לה חיתול ואמרתי לה שתעשה ואז נוריד אותו וכך היה ..עכשיו עברו שוב כמה ימים ושוב אותה בעייה שמתי חיתול והפעם היא לא עשתה מה עושים עם הקקי למישהי יש פיתרון ,???? אני מודעת לזה שזה מפחיד והיא גם נגעלת ...

i[
    [u

3 תגובות
עמוד 1
  • בעייני זה גרוע ההרגל של לעשות בחיתול. היא צריכה להבין שהיא נפרדת מהחיתול...

מה עם להציע קקי פרס?

• ברור שניסיתי עם פרסים ומתנות קודם זה לא עובד ואחרי שראיתי שהיא סובלת ומתאפקת 5 ימים אז לא יכולתי יותר ושמתי את החיתול

i[
    [u

• אצלנו היה שלב כזה שנמשך כמה שבועות שהיא היתה מבהקשת טיטול רק לקקי. אני הייתי מסבירה לה - כשיש לך קקי = תבקשי טיטול ואמא תשים לך. זה לא בריא להתאפק וזה יעשה לה פצעים בטוסטוס.

תזרמי איתה, זה מה שאני עשיתי. לאט לאט ירד הפחד והיא עשתה לבד
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה