ויקי וכל הבנות שעשו פעם לוח שנה מעוצב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לעשות לוח שנה עם תמונות של ילדים לסבא וסבתא של בעלי שגרים ברוסיה ולאמא שלי שגם גרה ברוסיה. אני צריכה המלצה דרך איזה אתר מומלץ לעשות והאם אפשר לעשות עם ימים וחודשים בשפה רוסית?
2 תגובות
עמוד 1

• אני עשיתי דרך וואלה שופס, ממש ממש מומלץ!!

http://www.wallashops.co.il/print/calendarmain.aspx

קיבלנו את זה כבר לפני שבוע וחצי, הבאנו להורים שלי בראש השנה וגם להורים של בעלי. הם היו בשוק! ואמרו שזאת מתנה הכי טובה שיכלו לקבל.

הלוח שנה יצא בדיוק כמו שרציתי כולל הכיתובים שהכנסתי בתאריכים ( ימי הולדת וכדו')

האמת.. אין לי מושג לגביי השפה הרוסית, תתקשרי לשירות של וואלה שופס ( יש להם באתר צור קשר ) הם אולי יוכלו לעזור לך.

בהצלחה!!
    [/url
  • גם אני עשיתי בוואללה שופס לאמא שלי ולהורים של בעלע... יצא מהמם!!!!
    בדיוק אתמול,סיימתי לעצב אלבום לאמילי של השנה הראשונה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה