מיטת תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או שנדמה לי או אולי זה אצל כולן ככה? התינוקי לא אוהב לישון במיטה שלו ואני עשיתי הכל כדי שיהיה לו נוח ולא מפחיד שם. גם הילד הראשון שלי בכה המון במיטה הזו כשהיה תינוק. זה מיטה שיש לכולן וגם מזרן..אולי זה סתם נדמה ולכולן בוכים התינוקות כשמשכיבים אותם.
5 תגובות
עמוד 1
  • למה, לדעתי זה פשוט חדש לו, אולי המיטה גדולה ומנוכרת יחסית לעריסה הקטנה והאינטימית
    לפפי חיטול או בובה ארוכה כמו נחש סביב המיטה,
    זה יעניק לו הרגשה של צפיפות מגע וחום.
    אבל זהירות עם זה, שיהיה מספיק קשיח ולא יצליח לטמון את הפנים בתוך...
    בסוף הם מתרגלים וזה עולם אחר.

• אה עוד משהו,
    את את מרגישה שהבייבי זקוק למגע, לריח ולחום שלך
    פזרי על הסדין שלו מעט בושם שלך
    או תטפטפי מעט חלב אם...
    את לא מאמינה זה כמו פלא.

• זה לא קשור למיטה אני חושבת... נראה לי זה קשור לזה שהוא מתנתק ממך...

הטיפים עם הריחות של שירה באמת טובים, אם לא הספקת לטפטף\להשפריץ
    את מתפשטת ומשאירה את החולצה שלך שם (בתור שמיכה נגיד)
  • הוא רק בן 30 יום . המיטה ענקית לו
    את צריכה לתחום אותו .... לי יש נחש הנקה .. עד היום היא איתה ישנה ...
    גם טפטפי חלב אם וגם את יכולה לנסות לעטוף אותו עם שמיכה גדולה כמו בעדות מסויימות ( חפשי ביוטיוב איך לעטוף תינוק).. אני הייתי עושה את זה ... זה עוזר ....

• כן, אני לא שמתי נחש אבל שמיכה מגולגלת גם בצד וגם מלפנים אחרי הרגליים שלו אז הוא לא אמור להרגיש מפוחד. לגבי החלב שלי זה משהו חדש..אני אנסה באמת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה