היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. איפה העברתן את החג? 2. האם חילקתן את החג בין שתי המשפחות?
אני אתחיל: ערב חג היינו אצל אמא שלי, בחג ראשון נסענו לחמתי באיזור י-ם ובעלי עשה שם על האש, לא ראיתו אותו 3 שעות , כל פעם היא נתנה לו עוד בשר ועוד בשר...... עיניים גדולות!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
10 תגובות
עמוד 1
אוקי אז אצלייי
בערב חג ראשון היינו אצל המשפחה שלי ולמחרת היינו אצל חמתי - גם היא עשתה על האש והיה ממש אבל ממש כיף ! אני מתה על החגים האווירה המשפחתית הזו ...
אז אצלנו היה ככה לפני חג היינו אצלהם (אצל חמותי ) אז בערב חג הייתי אצל אמי היקרה ולמחרת שוב נסענו אליה ,וחג שני הייתי בטיילנו בירושליים בעיר עתיקה.
כולם רוצים פיסה מאייל (אם הוא היה מגיע לבד.... היו מוותרים עלינו חחחחח )
היינו אמורים לעשות חג בבית לבדנו. בסוף ברגע האחרון מחוסר הזמן והבאלגן בבית מהמעבר דירה, עשינו שוב אצל ההורים שלי (היה מדהים). אבל מתן לא היה מבסוט... לצערי אנחנו לא בקשר עם המשפחה שלו כך שאין לנו ברירות שנה שעברה היינו אצלם ולא הפסקתי לבכות. אז השנה לא התפשרתי, מעדיפים לעשות בבית ולא ל"העדיף" שום צד.
אנחנו היינו אצל חמתי, מיום שישי עד שלישי - גם את השבת עשינו אתלהם. ברוך ה׳ אני ממש בסדר איתה אז לא אכפת לי, חוץ מהעובדה שהכל שונה מבחינת מנהגים... את סוכות נעשה אצל ההורים שלי :)
אצל חמתי ,ולא היה משהו בכלל לא הרגשתי טוב וכל העיניים מופנות אליי למה צא עזרתי למה אני רק ישנה וכו׳..ההורים שלי פשוט התארחו אצל סבתא וסבא בדרום אז לא כל כך התאים לי לנסוע במצב שהיתי בו ..
אנחנו היינו אצל חמותי.. אנחנו גם גרים אצלה... וכמעט כל שבת פה (חמי נפטר לפני כמה חודשים)... סה"כ זה סבבה.. המנהגים קצת שונים ולפעמים זה מבאס, וגם יש איזה גיסים שלא כל כך מסמפטים אותי ודואגים להזכיר זאת ללא הרף.. אבל חוץ מזה היה נחמד... יום כיפור נהיה אצל סבא שלי, חג ראשון של סוכות אצל אמא שלי, שבת חול המועד אצל גיסתי, ושמחת תורה אצל אבא שלי, ככה שצפויות לנו ים נסיעות ואריזות בתקופה הקרובה...
אנחנו עובדים עם תורים כמו של קופת חולים פעם פה פעם פה , ערב ראשון של ראש השנה יצא לחמתי ואז יום למחרת אצל אמא שלי ובסוכות נראה כבר בעזרת השם :-)
אצלי זה הכי פשוט:ערב החג אצל גיסי ואשתו עם ילדיהם המתוקים, הוריה של אשתו ואחיה מצטרפים, חמי וחמותי, אחותו של חמי עם בנה ומשפחתו,ו.. המשפחה שלי :) אמי המדהימה ואחיותיי המהממות, כולם ביחד, והיה מהמם. וזהו - זה סיפק אותנו, את שאר החג עשינו בעלי ואני והחתול :)