ערוץ ניקולודיאון (NICK) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    שחר גילתה לאחרונה את ערוץ ניקולודיאון
    למי שיש הוט זה ערוץ 84 נדמה לי.
    יש שם סדרות שרובן לא ממש מוצאות חן בעיני.
    בוב ספוג, קסם של הורים, אווטאר, נינג'אגו ,קונג פו פנדה
    סדרות שברובן יש בדיחות/התנהגויות שלא נראות לי מתאימות לגיל 5+
    וחלק מהסדרות הן סדרות די אלימות (במיוחד נינג'אגו ואווטאר)
    הבעיה היא שהיא ואורי רואים טלוויזיה ביחד ולאורי זה ממש לא מתאים (3+)

אתן נותנות לילדים לראות את הסדרות האלה?
    היא רוצה לראות אותן מצד אחד, כי הילדים בגן מדברים על מה שהם רואים- וגם משחקים משחקים שקשורים- ואני לא רוצה שהיא "תישאר בחוץ" (למרות שאני בטוחה שעם הדמיון המפותח שלה היא תוכל להשתתף במשחקים האלה גם בלי לראות את הסדרה)
    מצד שני- הסדרות האלה ברובן לא מתאימות לגיל שלה ובטח לא לגיל של אורי.

כרגע המצב הוא שאני מרשה להם לראות רק בוב ספוג ועוד איזה סדרה שנראית לי חמודה. אבל כשמתחילה סדרה אחרת אחר כך אני אומרת לה להעביר ואני מרגישה שכאילו אני "מסתירה" ממנה או משהו כזה,ולא רוצה שתתפתח איזה סקרנות רק בגלל שאני אומרת לה לא לראות.

מקווה שהבנתן את מה שניסיתי להסביר.
    איך זה אצלכן?

12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא נותנת לה לראות את זה ולדעתי מרוב שהקפדתי לדפדף מהר על הערוץ הזה היא כלל לא מודעת אליו
    מה שכן..אם כבר ניקולודאון..יש ב85 ניק ג'וניור...שזה ניקולודאון לצעירים..ושם יש דייגו, דורה ,חבורת הגופים ,המממכלה הקטנה וכל מיני תוכניות יחסית חינוכיות לילדים.גאיה מכורה לערוץ הזה
    מומלץ
  • אוי, נושא כאוב, מצד אחד הם כבר "גדולים" מידי לראות הופ, ומצד שני אני לא אוהבת את הסדרות שיש בניקלודאון, בוב ספוג בכלל לא נראה לי סדרה לילדים, צריך להיות מגיל 14 למעלה! אבל אני נותנת להם לראות פינגווינים ממדגסקר שזה חמוד, צריך שיהיה ערוץ לגיל בינוני, והאמת שביס יש, דיסני ג'וניור ועוד ערוץ עם סדרות ישנות, רק שזה בתוספת תשלום אז אין לנו את הערוצים האלה, בקיץ היה בחינם והם חרשו על זה!!!

מזל שבקיץ היו מלא סרטים מצויירים חמודים שהקלטתי ביס מקס אז עכשיו יהיה להם מה לראות בחופשת החגים.

והאמת שאני אומרת להם את האמת, אני אומרת להם שאת הסדרה הזאת לא רואים כי יש שם אלימות ומכות ומדברים לא יפה וזה לא מתאים לגיל שלהם! (ואז מבקשים ערוץ האוכל
  • אז מה הבעיה ממי ..??
    אנחנו הורדנו את הערוץ הזה ...תורידו ..
    גם לי היה נראה יותר מידי כל מה שהלך שם ...
    מה גם שהוא היה מהופנט - לא יצא מהמסך ...
    אז השארנו ערוץ דיסני , לולי (לאוריאן) ואת הרגילים , הופ וערוץ הילדים ..
    זה ממש ממש מספיק! כולה ילדים - כמה ערוצים הם צריכים ???????
    ישעמם להם ? שישחקו בצעצועים שלהם !
  • רותי חחח ערוץ האוכל? הן ילכו ישר למאסטר שף כשיגדלו

• הבדלי הגילאים והתכניות זה אכן בעיה.. גם אצלינו ..
    אבל .. זה מה יש שיסתפקו . חוצמזה שבערוץ הילדים ישתכניות לגילה , וגם בדיסני ..
    אני לא יודעת איזה תכנית יש לכם בהוט אבל לנו היה את הבסיס ועוד 4 ערוצים בתשלום שנתנו כביכול בחינם , ואז בחרנו להוריד את זה ..
  • אני מרשה לו לראות רק את בוב ספוג.
    נכון שזה לא הכי חינוכי אבל זה עוד איכשהו מצחיק...
    את היתר הוא לא רואה. הוא יודע שכשמתחיל משהו אחר הוא חייב להעביר.
    אני אומרת לו שזה סדרות אלימות ושיש להן השפעה לא טובה על ילדים.
    הוא פשוט מעביר לערוץ אחר כי אם לא הטלוויזיה נסגרת
  • זה לגילאי 9-10 אין מצב שהן רואות את זה אצלנו. רוב הזמן זה רק ניק ג'וניור - מאז שהוא נפתח - הבנות שלי מכורות (בעיקר לינוי) אור מעדיפה יותר את הופ - וגם אני
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בעייני לא לעניין. אני לא מכירה את הערוץ אבל מספיר שפעם אחת ראיתי מה זה בוב ספוג והזדעזעתי
  • אני לא מרשה!
    אסור להן לראות בוב ספוג!
    סדרות עם מלחמות או שאר דברים "מפחידים" הן לא אוהבות.
    ערוץ 85 הוא המרכזי להם מצטרף ארטזוקה, פרפר נחמד וכד'....

• אצלנו רואים הופ ולפעמים לולי.
    גם בהופ יש סדרות שאני לא מרשה בכלל, ובינתיים הגדולה משתפת פעולה וקורא לי אם בטעות לא שמתי לב.

יש לגדולה שלי חברה בגן שכשהיא לא מכירה סדרות טלויזיה וכזה אז היא תמיד "משוויצה" זה בגלל שלאמא שלי חשוב החינוך אז היא לא מרשה לי לראות
  • לא מרשה להן לראות כאלו תוכניות, בוב ספוג כזה דבילי, שפה נוראית, לא חינוכי בכלל
    גם תוכניות אלימות ומלחמתיות אנחנו לא מרשים

הן מעדיפות את ניק ג'וניור, שם יש תוכניות סבירות יותר...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בדיוק יצא לי לדבר על זה עם חברה.
    אני לא מרשה להם לראות בוב ספוג (אחרי שראיתי במה שמדובר) ובכלל את הערוץ הזה וגם לא את ערוץ הילדים. אחיינים שלי שצופים בכל הדברים האלו שרים שירים ואומרים דברים רעים ולא ראויים לדעתי (למרות שזה גם משפיע על יונתן גם בלי שהוא רואה).

אנחנו רואים ניק ג'וניור, הופ ולולי (משתדלים לא לראות הרבה טלויזיה בכללי).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה