היי...חדשה ישנה כאן ומודאגת מאוד!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הריון שלישי, לא הייתי כאן מאז הראשון, לפני 4 שנים...מקווה שאתקבל חזרה בברכה.
    היום שבוע 5+5, ב-20.9 הבטא הייתה 4611. נבדקתי אצל רופאה היום עקב כאבים עזים במפשעה. נצפה שק הריון בתוך הרחם אך קרוב לצוואר הרחם. לא נצפה עובר, וכן לא דופק.
    האם תקין שבשלב זה רואים רק שק? לדברי הרופאה, ייתכן והולך לכיוון הפלה, אך לא ניתן לדעת. האם ניתן לעשות משהו? לנוח? מה הסיכויים להפלה?

יש מצב להרגעה? או להיות מודאגת???
8 תגובות
עמוד 1
  • אצלי בשבוע 4 וחצי בטא 1400 וניצפה שק פיצפוןןןןןןןן ממש בקושי רואים ובשבוע חמש וחצי היה שק עגול כזה ובפנים נקודה לבנה הבנתי לבד שזה העובר אבל דופק עוד לא היה יש לי את האולטרסאונד אני יראה לך אם תרצי..

• ברוכה הבאה
  • תודה בנות.
    נקווה לטוב, לי לא הביאו צילומים בכלל...
    אמרה לי לחזור עוד שבוע, אבל אין תורים ...
  • תלכי לרופא אחר אם את מודאגת..אני גם חושבת שבנתיים מוקדם לראות מה קורה עם ההריון גם הרופא שלי תמיד היה ממניך לי בפרופיל בשבועות האלה והיה אומר לי צריך לראות איך השק גודל ואם יש עובר ואם מתאים וכו' וכו'..תהיי אופטימית יהיה בסדר

• לא מבינה כלכך בבטא ..
    רק רציתי להגיד ברוכה השבה!

• הבטא נראת טוב
    אין צורל להיות בלחץ אם אין דופק
    ועד שבוע 7-8 [fin
  • תודה חמודות, נרגעתי קצת.
    אתאפק עוד שבוע...
  • דופק בדרך כלל רואים בשבוע 7-8 שככה אין לך מה להילחץ
    שתתבשרי רק בבשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה