אפידורל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בקרוב אני הולכת לעבור לידה ראשונה... כיום אני סובלת מטחורים הרופאה שלי המליצה להשתמש באפידורל במהלך הלידה כדי לא לסבול את הכאבים האלה יש כאן מישהי שקיבלה אפידורל ויכולה להמליץ? לכמה זמן האפידורל משפיע?
9 תגובות
עמוד 1
  • חחחח.. רק בגלל הטחורים היא המליצה לך???
    זה לא שתינוק יוצא לך מהאיזור הפרטי???????? זה רק בגלל הטחורים ... אהבתי ...

כמעט כולן פה לקחו אפידורל (חוץ מהיולדות טבעי או בנות שאסור עליהן או כאלו שלא הספיקו)
    אחחחח זה חלום ...
    זאיקנ קטנה בגב... מורגת .. אבל שווה הכל .
    מרדים את החלק התחתון של הגוף ואז הכאבים נעלמים .....
    יכול להיות שבלידה אחת ייתנו כמה מנות של אפידורל ... יכול להיות רק מנה אחת ...

לצערנו ייש בנות שהאפידורל לא השפיע כמו שצריך .. או שנגמר מהר מידי ...
    אני לא נמנית בהן ברוך ה '...
    עוד מעט עוד בנות יענו .. ויתנו לך הסברים מהחוויה שלהן

• לקחתי אפידורל ברגע שיכלתי

• אבל אחרי כמה זמן ההשפעה הולכת? ואחרי שהיא הולכת מרגישים את הכאב?
  • בדרך כלל לא מרגישים את הכאב
    אני לא הרגשתי יום אחרי כמעט כלום
    זה באמת לא נורא
    ואפידורל עושה ניסים
    פשוט אחרי ששמו את האפידורל יכולתי לנוח ולראות TV
  • אני רציתי ללדת בלי אפידורל, אבל הלידה שלי נמשכה הרבה זמן והמיילדת המליצה לי מאוד לקחת אפידורל כדי לאגור כוחות לשלב הלחיצות. אני קיבלתי 4 מנות אבל זה בגלל שה3 הראשונות לא השפיעו כי הצינורית יצאה לי מהגב ולא שמו לב..
    זה מאוד מאוד עוזר למי שהלידה מתקדמת לאט, צוברים כוחות, אפילו ישנים (:
  • אפידורל זה הדבר הכי טוב אחרי בעלי ותמר כמובן... שקרה לי בחיים!

הלידה שלי היתה חמסה קצרה יחסית- קיבלתי אפידורל ואחרי שלוש שעות בדיוק ילדתי אז ההשפעה כמובן היתה קיימת גם קצת אחרי...

יכולה לומר שהייתי מאוד בפוקוס והרגשתי כל שלב בלידה פשוט לא כאב לי מאוד
    שיהיה בקלות ובידיים מלאות

• אני אקח על עצמי להגיד לך שכל הפורום הזה ממליץ לך על האפידורל!!!!!
  • בוקר טוב,
    אני קיבלתי אפידורל בפתיחה של 4 ומהר מאוד התקדמה הלידה והתחילו צירי לחץ שאותם הרגשתי ונתנו לי עוד 2 מנות וכל פעם נרגעו הלחצים והתחילו מחדש. ברגע שכבר הייתי מוכנה ללחוץ, כמובן שכבר לא נתנו עוד מנה ולמעשה הרגשתי יופי את צירי הלחץ... סך הכל הלידה נמשכה 6 שעות וכמובן שלא הייתי עוברת אותה ללא האפידורל...
    בקיצור, איך שאת מגיעה ומותר לך לקבל אפידורל, תהיי עם יד על הדופק- שלא יגידו לך שהמרדים עסוק, הלך, נרדם... תתעקשי כדי שלא תפספסי (פה נכנסים המלווים שלך בתור אלו שידברו בשבילך כשכואב לך)
    המון בהצלחה!
    סופי
  • לקחתי אפידורל רק בלידה הראשונה שבכלל לא השפיע עלי..
    ובלידות האחרות יצא שיצא לי לידה טבעית
    והיום ממש ברגע זה ארבע וחצי שנים אחרי האפידורל מאתמול כואב לי רצח שםםם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה