אני אשמע הכי הזויה הפורום, אבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבטא שלי היום היתה 2<. שזה אומר-שלילי!!! ואני שמחה מזה בפעם הראשונה...
    זוכרות את הבטאות הנמוכות שלי? (8,7,8.4,9?) אז, רופא הנשים כבר הבהיל אותי שיכול להיות שמדובר בשרידי הריון או בבטא-פאנטום (בטא לא אמיתי, שפשוט קיים בלי הריון).
    האמת, פחדתי פחד מוות....

10 תגובות
עמוד 1
  • לא שפויה אני לא אקרא לך.... שמחה שהכל בסדר, ועכשיו תוכלי להסתכל קדימה ולהיות אופטימית כי ה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה, אהובה שלי!! איזו מקסימה את!

• אמילי היקרה , אני שמחה שהכל נגמר ,ברוך השם ,עכשיו כשתסיימי עם מכשושה ,תתחילי לעבוד למען הבייבי.
  • תודה, מרגן יקרה שלי...

• אמילי מתוקה תרגישי טוב....לגבי הריון כימי אז איך את יודעת שהיה היריון אם הוא נגמר לפני שיודעים?

• שמחה בשבילך נשמה

• כתבתי לך בהודעה של עדכונים.
  • אם תדפדפו כמה דפים אחורה, תראו שחודש שעבר הייתי עם בטא 8.. ואז 7...
    בטא נמוכה שנמשכה ככה כמה ימים עם דימומים. הלכתי עם זה לרופא, הוא נתן לי לעשות שוב בטא 6.
    החודש הזה שוב לקחו לי בטא שהיתה שלילית הפעם. זה אומר שהבטא הנמוכה הזאת שהיתה, פשוט היתה הריון כימי, שנגמר עם המחזור וזהו.
    ואיך אני יודעת שהוא כימי? ככה- הבטא ירדה ולא עלתה, כרגע הבטא שלילית ולא ילדתי, נכון?
    הריון כימי זה הריון ״מעבדתי״.. שרואים רק בדם וזהו. באולטראסאונד, הרחם ריק, נקי. אין בו שק הריון ולא כלום. ואז מתחיל דימום, בד״כ מתי שאמור להיות מחזור... ואז הבטא יורדת לגמרי וזהו.
    אני מקווה שהסברתי טוב

• גם לי היה הריון כימי אבל הוא התאפס ביום אחד
    כנראה שאצלך זה בצורה יותר איטית..

• לא שפויה? את מדהייייייייימה
    אני מתה עלייך!
    כל הכבוד על האופטימיות, כבר אמרתי לך שאין עליה!
    אני מאחלת לך שיהיה הריון מבורך, בקרוב ממש, ארוך תקין ומדהים
    אוהבת אותך המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה