מי הכניסה ילד בן 4 חודשים למסגרת??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוהר אחרי סוכות נכנס למשפחתון..
    (אלא אם כן אני אברח איתו לחו"ל
19 תגובות
עמוד 1
  • אני..
    את אמונה הכנסתי הכי מוקדם, בת 4 חודשים..
    והיא היתה הכי קטנה במעון.
    אבל המטפלת שלה היתה מדהימה, דיברה איתי לפחות פעם ביום,
    טיפלה בה בכזו עדינות ורגישות,
    שמרה עליה מהילדים הגדולים יותר כמו בובת פורצלן..
    בקיצור- יכולתי להיות רגועה!

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • את תאיר בזמנו הכנסתי לפעוטון בגיל 4 חודשים..... (אמנם הפעואון היה של אחותי אבל היו שם הרבה ילדים וצוות.... )
    לא היה קל אבל היא שרדה
  • כן דניס! תודה..
  • אלעאי ורון, שניהם נכנסו למסגרת משפחתון בגיל 3 חודשים.

• אני בגיל 3 חודשים, ואני תמיד אומרת כשאין ברירה אז אין ברירה
    מישהו צריך להביא לחם הביתה לא?
  • חה חה גנית - תורידי את העלות של המשפחתון של זוהר מהמשכורת שלי ובאמת ישאר לי רק כסף ללחם..

[
  • אני יודעת לא מצחיק בכלל מעל 15 ש"ח כיכר לחם ... הזוי !!!

• איזה לחם את קונה? זהב? אני קונה פרוס רגיל....אין כסף ליותר מזה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כמה את משלמת על משפחתון? (תעני רק אם בא לך...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• את טל הכנסתי בגיל חמישה וחצי. זה לא בהרבה יותר טוב. הוא היה במעון היה מדהים שם. תאמיני לי את תכירי אותו מעולה והוא יכיר אותך מעולה. אין דבר כזה הוא ישכח אותי.
    כן זה קטן מידי נו אז? יש כאילו ברירה?
  • צ' - את לא רואה חדשות? איפה את חיה?

דיברו על זה אתמול בחדשות 20 בערב בערוץ 10
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש עדיין ערוץ 10?
  • אני אשלם על המשפחתון 3000 ש"ח
  • אני הכנסתי את כל השלושה בגיל 4 חודשים ולא קרה להם שום דבר חוץ מאהבה גדולה שהם קיבלו ואת מלוא תשומת הלב עד 16:00 שאספתי אותם.

יקירתי מצליחים לתת את מלוא תשומת הלב לכולם זה אפשרי

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני הכנסתי את עידו לפעוטון מגיל 4 חודשים ואין בי שמץ של מחשבה שלילית על כך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • 3000 ש"ח ככה זה ברמת גן
  • אני הכנסתי את כולם די מוקדם, נווה היה הכי מאוחר בגיל חמישה וחצי חודשים רק בגלל שהחופשת לידה שלי נכנסה לי לחופש הגדול ולא הייתי צריכה לחזור לעבודה עד תחילת שנת הלימודים הזה! יונתן נכנס בגיל ארבעה חודשים למעון וליאל הכנסתי למטפלת פעמיים בשבוע כי עבדתי רק יומיים בשבוע גם בגיל ארבעה חודשים.

אני רגועה שהוא במעון, טוב לו שמה, יש לו מטפלות מדהימות, אז אני יוצאת לעבודה בראש נקי!!!
    רותי
  • לפעמים אין ברירה...
    גם אני חייבת לחזור לעבודה סביב 4.5 חודשים...
    להגיד לך שזה קל? אני לא אגיד... אבל מתרגלים ולאט לאט את לומדת לסמוך על צוות המשפחתון...
    זה אף פעם לא תחליף לטיפול אימהי אבל יהיה בסדר... סבלנות, נשימות עמוקות ויהיה בסדר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה