היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות תגידו, גם אתן מרגישות לפעמים שהקשר ביניהם הוא מקרי בהחלט? בין הבעל לבין ההריון הזה? אני נזכרת בהריון הראשון, איזו התרגשות היתה אצלו. מהרגע שבו זה נודע לו הוא היה הכי מאושר שראיתי אותו בחיים. בכה וצחק, חיבק והתרגש. ואחר כך היה שותף בכל דבר, בכל צעד.
ועכשיו? הוא משתדל אבל אי אפשר להגיד שהוא שותף. הוא מביא לי לפעמים באמצע הלילה כל מיני דברים שמתחשק לי פתאום לאכול. הוא עוזר יותר עם הילד. אבל בכלל לא קשור לעובר, לא מתעניין, לא משתתף. מתלונן פתאום על מצבי הרוח שלי, מה פתאום אין לי כוח לכלום ומתי זה כבר ייגמר.
אפילו חשב לא לבוא איתי לשקיפות עורפית כי לא חשב שזה קריטי..
זו רק אני? אני מחפשת אותו? יכול להיות שהכל בראש שלי? וזה הכל בגלל ההורמונים בכלל והוא בעל מושלם?? באהבה, כרמל.
6 תגובות
עמוד 1
ת'אמת שגם בעלי קצת ככה,
הוא אמר לי פעם בשלב יותר מוקדם- אני לא מתרגש או מרגיש שאת בהריון- כאילו דההההההה סתם הקאתי את נשמתי והיתי כמו מת מהלך?!
בהריון הקודם היתי אומרת לו שיתן נשיקה לבטן ויגיד בוקר/לילה טוב ועכשיו זה לא קיים
עזרה עם הילד- יש והרבה ב"ה
ולמרות זאת- אני חושבת שהוא הכי בעל משולם כי באיזשהוא שלב אולי קצת מבינה אותו
אני חושבת שזה הגיוני, בדרכם הגברית... ככה הם מתמודדים עם עוד שינוי בחיים שהולך ומתקרב. ואת כל ההתרגשות כבר הוציאו על הראשון ויודעים מה קורה כבר... קשה להאשים אותם למרות שזה די מעליב אותנו... הם גברים, מה לעשות. מזל שעוזרים עם הגדול/ה
אוף גברים. לפעמים נמאס מהם!! לפעמים גם לא בא לי להיות לידו בא לי קצת ספייס. אבל אי אפשר.. באהבה, כרמל.
אני בהריון ראשון ובעלי היה בדיוק ככה עד שהוא היה איתי באולטרסאונד וראה תקטנציק שלו הכל השתנה
גם בעלי ככה הוא מראה פחות התלהבות מההריון הזה פחות שואל ומתעניין
תמיד טוב לדעת שיש עוד שמרגישות כמוני שאני לא לבד ולא כזו תלושה מהמציאות...