לא!! זה לא אמיתי!!! התקף עצבים!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול התקשרתי לחברת מירס ותנחשו כמה זמן המתנתי על הקו?! 4.5 שעותתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותנחשו מה?!?! לא היה מענהההההה!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני שוב מתקשרת אליהם וכמה זמן אני כבר מחכה?!?! שעתייםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ-8 בבוקר התקשרתי! איך שפותחים את השירות לקוחות!!!!!!!!!!!!!!!!
מעצבןןןן!!!!!!!!!!!! מקומםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! מרתיחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכן מי שיענה לי לטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
וווואי מזה שעות ההמתנה האלו
אני מבינה אותך התקשרתי לאורנג' למשל כדי לברר משהו בחשבונית הספקתי לחזור הביתה לנמנם בדרך ואחרי שעה בערך הם ענו לי
אתמול הספקתי בינתיים לקחת את הבנות ממהמעון,לקלח אותן,להאכיל אותן,לסדר את הבית,להכין ארוחת ערב לי ולבעלי,לקרוא ספר ועדיין לא היה מענה!!!! בא לי לשפד אותם בשיפודדדדדדדדדדדדדדדדדד
ואווווווווו,ועכשיו ניתקו לי את השיחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה קרה לי גם עם מירס הזבל האלה!!! עברתי מהם
H.D מה שלומך????מה שלום הבנות???איך את מסתדרת איתן????
זה באמת מעצבן. עם כל המהפכה הזו בתחום הסלולר שבאו חברות שנותנות בזול אז הרבה עוזבים את החברות הותיקות..נראה לי הם כבר מפחדים לענות לטלפונים
הייתי מעלה את זה למייל האדום של YNET
אמאאאא לא לא זה סיוט .. במיוחד ש"מתנתק" אני חושבת אם זה היה קורה לי הייתי הורגת את מי שהיה בצד השני