יועצת שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

יש כאן מישהי שנעזרה ביועצת שינה ויכולה להמליץ?

תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא אבל מה הבעיה?

• ייעוץ שינה עושים מגיל 5-6 חודשים.
    לפני זה אין לתינוקות הרגלי שינה ואי אפשר 'לחנך' אותם לזה
  • אני לא רוצה לחנך אותו, אני רוצה לעזור לו לישון איכשהו.
    כבר הגענו ל-6-7 שעות שינה ביממה בערך וזה כל הזמן בירידה.
    הוא נרדם רק בסביבות שמונה בערב בטקס שינה ודווקא אז הוא שוכב יפה בעריסה, קורא לי מדי פעם להחזיר לו מוצץ, ונרדם לבד באזור תשע לכמה שעות טובות. ישן רצוף עד שקם רעב באיזור שלוש בבוקר, ומשם זהו. במקרה הטוב נרדם לעוד שעה וחצי אחרי האוכל. מארבע וחצי בבוקר עד שמונה בערב ישן רק במאמצים רבים, וביומיים האחרונים לא ישן בכלל. לא על הידיים, לא על הציצי, לא בטיול בעגלה, לא באוטו. הוא כל הזמן מפהק ומשפשף עיניים אבל לא נרדם.
    בגלל שהוא כמעט לא עולה במשקל, הרופא המליץ לי לתת תוספת תמ"ל אחרי כל הנקה. התחלתי לתת - הוא בולע כמה שאני לא אתן, בהתחלה נתתי כל פעם יותר כי הוא המשיך לבקש ולאכול, אבל הגענו לכמויות לא הגיוניות והוא לא נרגע. אז הגבלתי את התוספת ואני כבר לא בטוחה אם הוא בכלל צריך אותה,
    כי הרופא אמר שיכול להיות שהוא לא עולה בגלל חוסר השינה, כי הוא מבזבז הרבה אנרגיה על להיות ער. שאלתי אותו מה אפשר לעשות עם השינה והוא אמר שאין מה לעשות, הרי לא ניתן לו כדורי שינה. בקיצור - אני כבר לא יודעת מה לעשות. אחזור לרופא להגיד שהתוספות לא הרגיעו אותו, אם לא ההיפך, אבל לא יודעת אם יהיה לו מה להמליץ.
    אשמח אם יש לכן עצות או סתם דברי הרגעה, ותודה למי שקראה את המגילה שיצאה לי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה