כאבי גרון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קמתי בבוקר עם כאבי גרון ושיעול וחוץ מכאבי גרון ממש מציק לי משהו בגרון מןהאי נעימות!
    לא יכולה לבלוע כלום
8 תגובות
עמוד 1
  • תה עם דבש,דבש לבד, ואם כדורים אז מוקולית או מיקל מותר לנשים בהריון. תרגישי טוב
  • חטפתי את זה לפני שבוע
    תה עם מלא לימון
    וסטרפסילס

ניסו לדחוף לי אוגמנטיו אבל סירבתי
    בכל מקרה לכי לרופא לפני שיחמיר בכיפור

• גם לי היה את זה לפני שבוע משהו כזה..
    חלב חם עם דבש
    והמון המון המון המוווון תה חם!!!!!
    זה עובר תוך משהו כמו שבוע בד"כ אם זה מה שהיה לי..
    ואני נגד רוב התרופות אבל אם זה ממש משגע אותך את יכולה להעזר בסטרפסילס..

• גם לנשום אדים חמים מעל סיר. תה קמומיל . אני גם חולה עכשיו, אני מניקה אז מנסה הכל כדי לא לקחת תרופות.... היה לי מה שאצלך ואפילו ירדו לי מים מהעיניים והאף. עכשיו נשאר לי שיעול עם ליחה ולקינוח קיבלתי 2 הרפסים ובעוד כמה ימים יש ברית לקטן והתמונות יצאו מאוד מעניינות וזכרון לכל החיים. מבואסת אבל אין לי בררה
  • תודה בנות
  • סטרפסילס לא עוזר לך?
    את כל הזמן שואלת על הגרון שלך חחחח
    שיהיה לך סטרפסילס בבית קבוע!
    (סטרפסילס זה מחטא וגם קצת כמו אקמול- אין מה להיות נגד סטרפסילס הוא כולו
    נשמה טובה)
    אם לא עובר לך הכאב גרון תוך 3 יום ולא מופיעה נזלת, את הולכת לרופא הוא מביא לך אנטיביוטיקה כי יש לך חידקים בגרון ואת שותה הכל!!!!!!!!!!!!!
  • חחחח מיצי אני כל הזמן סובלת מכאבי גרון..
    זה כבר באמת מדאיג!
    אין לי סטרפסילס, אני אלך לקנות היום במצבי אני חייבת שיהיה לי סטרפסילס בבית קבוע.
    תודה
  • תרגישי טוב מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה