טעימות רבותיי טעימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קראתי את השרשור טעימות בשימושון
    אבל אנא
    מנסיונכן,

ממה הכי כדאי להתחיל???

ושתקפוץ לי אחות טיפת חלב, אני מתחילה איתו היום ולא עוד שבועיים! הציצי שלי כבר נראה כמו שתי שקיות שוקו עצובות ומרוקנות
3 תגובות
עמוד 1
  • אני גם רוצה לדעת

• ממשהו מעפן חסר טעם אשכנזי ומגעיל נגיד תפו"א
    את יכולה לפעול לפי השימושון(להוסיף כל יום משהו) או את יכולה להביא 3 ימים רצוף אותו דבר 3 כפיות כל פעם(זה הנחיה של טיפת חלב) , אפשר מקישוא להתחיל...
    אומרים לא להתחיל מירקות מתוקים : דלעת וגזר, כדי שלא יתרגלו לסוכר, למתוק.
    אבל יש כאלה שדווקא כן מתחילות מהירקות המתוקים כדי להלהיב את הילדים...
    בקיצור, עכשיו אני חושבת שזה לא כ"כ משנה ממה מתחילים בירקות...

התגובה שתקבלי ממנו בהכרח זה:
  • תראי בגדול אין רגישות לירקות שככה לא חייבים להתחיל מירק אחד אחרי השני אפשר לתת כבר הכל
    אבל אם בא לך לתת ירק אחרי ירק אפשרי - אני למשל התחלתי מתפוח אדמה אחרי כמה ימים הוספתי גזר אחרי כמה ימים קישואים ואז דלעת וכו'..

בעניין הפרות יש יותר רגישות ולכן כן צריך לתת פרי אחר פרי - אותו הדבר עם הירקות נותנים פרי רואים שהכל סבבה ואין רגישות אחרי כמה ימים מוספים עוד פרי וכן הלאה

שיהיה בהצלחה - בהתחלה הם לא כ"כ מתאים על הרעיון של הפרות והירקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה