היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאלתי רב וצריך לצום אבל אפשר להקל על הצום אם מהיום נאכל הרבה ענבים ואגוזים לא קלויים ונישתה המון מים וכמובן עדיף בצום לתת תחליף חלב
7 תגובות
עמוד 1
כן אני יודעת.....ד' יעזור איך אני יעבור תצום הזה...כי אני כבר היום מרגישה מזעזע אז מה יהיה ביוכ"פ????????אני ינסה לתת כמה שיותר סימילאק אין ברירה....ט באב עבר לי מזעזע אז מה יהיה עכשיו?????אוףףףףףף אני לפעמים גרועה בצומות...
אני כשהנקתי צמתי עד 13:00 לא יכלתי להמשיך נהיתי כמו סמרטוט.. וגם הילדה הייתה נודניקית כי לא היה לי כבר חלב..
הילד בשביתת מוכנה שוב צורח כשרואה בקבוק ובעלי הלא מאמין בכלום יאכל אותי חיה אם אני עצום והילד יבכה מרעב כך שגם השנה אבוד לי הצום הזה... נשתה לשיעורים בלי נדר....
מטרנה*
אצום*
היום עבר לי גרוע, אני עם כאבי ראש מטורפים
בנות, טל35 נתנה טיפ מצויין, לשתות לפני כיפור ממש מהבוקר מיץ ענבים של תירוש כל כמה דקות כוס זה כמו מזרקת נוזלים צום מועיל לכל מי שצמה
הי, אני מנוסה מאוד בלצום ולהניק. מה שאני הייתי עושה זה פשוט שותה המון מים / מיץ ענבים (הייתי מתחילה יום לפני) ומנסה לשאוב לפחות שתי מנות. (אצלי לא נגעו בתמל"ים). העיקר זה הצום לכן חשוב לנוח רוב הזמן ולא לעשות פעילות מוגברת.