זקוקה לטיפים- לילה יבש בלי חיתול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן,

טוב, אז היום באופן רשמי הורדנו את החיתול בלילה.
    היא כבר גמולה הרבה זמן ביום, אבל בלילה עדיין מפספסת, ולכן עד כה שמנו לה חיתול.
    הלילה עבר חלק ויבש

7 תגובות
עמוד 1
  • היי,

היא בטח עדיין תפספס בלילות עד שגם לזה היא תתרגל...
    את תתני לה לשתות שעה לפני השינה
    ותקחי אותה ממש לפני העליה למיטה לשירותים
    אני לא מעירה את הבן שלי בלילה לפיפי רק אם הוא קם..
    בהצלחה
  • תודה יערית,
    הבעיה היא שהיא עדיין נרדמת רק עם בקבוק. היא שותה כמות של בקבוק שלם בבת אחת, ומיד נרדמת. אחרת היא לא מוכנה ללכת לישון, ובוכה, עד שאנחנו בסוף מוותרים לה....כמובן שבקבוק שלם זה מתכון לפיפי בלילה......
  • אז אולי תעירי אותה שנה אחרי ותקחי אותה לשירותים (אני יודעת שיש כאלו שלא מעירים רק לוקחים לשירותים מושיבים והילדים עושים תוך כדי שינה)
  • היא תלמד רק מניסיון - תתני לה לפספס וככה היא תלמד להתעורר או להתאפק.
    ד"א להעיר בלילה ולקחת לשרותים לא מומלץ כי ככה את מעבירה את האחריות אליך במקום שהיא תהיה על הילדה

בהצלחה
  • א. סדין עם פלסטיק מתחת לסדין הרגיל (אם עדיין אין - לרוץ לקנות)
    ב. לשמור על טמפ. קבועה בחדר, שלא יהיה קר מידי...
    ג. לנסות לגמול מהבקבוק....
    ד. בהצלחה.
    ה. רואים שהייתי פעם בצבא?
    ו. שנה טובה וחתימה טובה
  • תודה

• כבר ענו לך תשובות חכמות, אז רק רציתי לאחל בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה