היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות גיסתי רוצה להביא לי מתנה להולדת הקטנה כי החלטנו לא לעשות בריתה החלטנו על נדנדה עכשיו ההתלבטות שלי איזה נדנדה והאם כדי וזה שווה ואם לא איזה עוד אופציות יש לכן להציע(קחו בחשבון שטרמפולינה יש,אוניברסיטה גם,צעצוצעים,בגדים ..כסא אוכל)
אוי זה מאוד שימושי לעתיד... לקראת גיל שנה... (זה לא ממש נכון שכתוב שם חצי שנה, מעטים התינוקות שיושבים זקוף ונכון בגיל הזה בשביל לשבת שם)
אנחנו עכשיו קנינו צבע אחר אבל אותו דגם. בגיל חצי שנה זה עדין פחות נוח. אבל בהחלט שימושי לאחכ גם
אני גם בעד האופנים זה יותר ישמש אותך בעתיד
סמארט טרייק זו באמת הבחירה המועדפת מבין כולן וגם זו שתשרת אתכם לאורך הזמן הכי ארוך אבל זה לא בדיוק מגיל חצי שנה אלא מגיל קצת יותר מבוגר מה שטוב בריקליינר זה העובדה שאפשר קצת לכוונן את המשענת שלו וזה בעיניי נוח יותר מסמארט טרייק zoo שיש לנו מעבר לזה שניהם משמשים עד גיל 3 נדמה לי...