קולה zero בהריון-כמה סביר לשתות ביום? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את יכולה לשתות אבל לוודא שאת שותה יותר מים ולא רק מוגז
0
רק בשביל להרחיב... עדיף לשתות מים! רק מים! זה הכי בריא!! לך ולעובריקו! אם את כבר שותה מתוק שיש בזה יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קלוריות מיותרות אז ממש לא שותים דיאט! על אחת כמה וכמה לא בהריון. את הסוכר הגוף שלך יודע לפרק, את החומרים ששמים בדיאט ממש לא, אף פעם דרך אגב, מה שאומר שזה נשאר לך בגוף....
לדעתי קולה שווה רעל בהריון או לא, אבל למי שרגילה לשתות הייתי ממליצה לא לצרוך במהלך ההריון, הבעיה היא לא רק ברמות הסוכר הגבוהות והגזים, אלא בקפאין הרב שיש בקולה! הייתי ממליצה לבר עד כמה בירה שחורה (ללא אלכוהול, בירה נשר) מתאימה לך ולנסות לשתות אותה - צבע דומה, מעט גזים, סוכר טבעי והרבה פחות מזיק :)
כי תינוקות עושים מאהבה :)
אני לא שתיתי שום שתיה מתוקה עד כמעט חודש שמיני, אלא רק מיצים סחוטים טבעי, אבל ממש בסוף ההריון, הייתי שותה זירו כי הרגשתי שאני חייבת [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
מומלץ לא לצרוך משקאות דיאט בכלל. במיוחד לא בהריון אם את רוצה עדיין קולה, עדיף את הרגילה.