קצת איחולים בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז יום כיפור קרב וכמו שאני נוהגת בכל שנה
    אני יבקש גם כאן סליחה מהבנות אן פגעתי או אמרתי מילה לא טובה למשהי גם אם כן תדענה שאין לי כוונות רעות כלפי אף אחת ההפך..!
    טוב אז בנות שיהיה לכן גמר חתימה טובה
    צום מועיל וקל.
    שתהיה המשך שנה טובה ומתוקה לכולכן
    שנה של הגשמת חלומות ובמיוחד את החלום הכי גדול של הנשים שנמצאות בפורום הזה
    ובעזרת ה' יחתם עליכן מחר לסיים את השנה בידיים מלאות בנים בנות לא משנה מה

9 תגובות
עמוד 1
  • מעיין המקסימה, כיף לקרוא

• גמר חתימה טובה ,צום מועיל ובשורות טובות
  • מעיינוש שיהיה לך צום קל וגמר חתימה טובה את מקסימה !!!
  • בנות יקרות!
    צום מועיל לכולם! גמר חתימה טובה!
    הלוואי וכמו שאייל סיפר לי שהיום אמרו לו שבזמן תקיעת השופר שערי שמיים נפתחים, והקב"ה ישמע אותנו ונתבשר בבשורות טובות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • כן בזמן שלפני תפילת הנעילה השמיים נפתחים אתן יכולות לבקש מה שתרצו ולהתכוון מכל הלב אני בטוחה שהקב"ה לא יאכזב אתכן

• כל שנה אני לוקחת את אייל לתקיעת שופר
    עוד כשהתחתנו החלטתי שהוא ירגיש כל חג וחג וכל שבת בבית. לי ההורים גם עשו את זה
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מעיין אנחנו לא כול כך מכירות וחבל

• מעייני. ברכות מהממות, בחזרה אלייך פי מיליון מקסימה.

• פנינה תמשיכי ככה אני בטוחה שהבן שלך נהנה מזה שהוא מרגיש מזה חג ולא כמו כל הילדים שבזמן הזה הולכים לרכוב על אפניים ויום כיפור בשבילם זה כבישים ריקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה