בעקבות הודעה שראיתי בפורום השכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כיפור:
9 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי לוקחת את הסיכון אפילו הקטן ביותר...
    בע״ה שתבשרי לנו בשורות טובות אמן!
  • תשתי מותק באמת שלא יכה בך ברק מבטיחה והעיקר ההתכווננות גם בדברים אחרים שתעשי ביום המיוחד הזה
  • תשתי!! אל תשתי הרבה מים כדי להרוות את הצימאון..
    תשתי כדי להכניס קצת נוזלים לגוף..
  • אני הייתי שותה רק ואולי אוכלת ממש מעט במרווחים !
    לא רואה טלויזיה לא שומעת שירים

בהצלחה וגמר חתימה טובה !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • את אמת גם אני בדילמה אני עברתי הזרעה ועכשיו בשלב המתנה
  • בנות משהי?

/]
  • כיפור הוא צום שחובה לצום אותו ( לא כמו יז בתמוז וכול הצומות הקצרים יותר שיש בהם הקלות לנשים בהריון זקנים וכו').
    אני אישית הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רב והוא ידריך אותך אם צריך לשתות ומה הכמות וכו' .
    בנות אל תשכחו יום כיפור הוא יום קדוש אשר הוא מכפר לנו על העוונות ומתחיל אחריו דף חדש .... ואם אנחנו רוצות שה' יזכה אותנו ...אז...
    בכול אופן אני חושבת שצריך להתייעץ עם רב!
    שתכתבו בספר החיים והזיכרון ,ספר הפריון ... שיהיה צום קל ומועיל לכול בית ישראל!!!
  • תשמעו קשה לתת פה דעה כי כל אחת חיה באמונה שלה ויש לכל אמונה את מקומה ואת הכבוד שלה. אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון ולו הקל ביותר, אני לא חושבת שמומלץ לצום, בטח שלא אם זה ימים ראשונים של הריון בהם הגוף מגייס הרבה כוחות ליצירה. אולי מטרמסטר שני אבל לא לפני. ושוב זו רק דעתי אני חס וחלילה לא מתכוונת לפגוע באף אחת

• אף אחת לא פוגעת באף אחת, אנחנו פה להתעייץ , איש איש באמונו יחיה...
    לי לא פחות חשוב הצום והכוונה כי אני אשתה מים, גם בזה לא צריך להגזים, חשבתי לשתות כוס כל שעה...נראה לי סביר.

חוץ מזה, אתמול הייתי ממש לא בסדר ושתיתי 2 כוסות במהלך היום בלבד ובערב היו לי התכווצויות, אז כנראה יש בדברי הרופא משהו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה