עדכונים עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול מאחר הצהרים היו לי צירים אבל לא סדירים
    הלכתי עם הילדה לקנות כמה דברים בסופר ופשוט התקפלתי מכאבים וגם בלילה אבל בגלל שהם היו לא סדירים לא רציתי ללכת לבית חולים ולהתקע ובסוף יגידו לי ללכת הביתה
    אז בבוקר הלכת לרופא נשים שלי הוא בדק אותי הכל שם סגור עם מנעול ובריח ואמר שלדעתו יש לי לפחות שבועיים (טוב אבל גם יומיים לפני הסקירה הוא אמר שלדעתו יש לי בן)אמר שאין צורך עכשיו לעשות מוניטור ואם אני לא אלד עד המשוער לקבוע תור ליום למחורת לבדיקה
    בקיצור זה הולך להיות הריון ארוך אבל שטויות אני לא לחוצה שתצא מתי שבא לה

16 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח יומיים לפני הסקירה הוא אמר בן ויצאה בת

• מנעול ובריח
  • כן ממש סגור לא פתיחה לא מחיקונת משהו בקטנה גם זה לא
    טוב נחכה בסבלנות

• טוב אי אפשר באמת לדעת . הרי זה לא צפוי . יכולים לרדת לך המים היום מחר בעוד שבוע ...

• נשמה בעיתו ובזמנו, העיקר שהמתנחלת הקטנה מבסוטית

• ליאורה ממוש

הכי חשוב לידה קלה ובידיים מלאות !!!

נשיקות

נ.ב אני עם מחיקה כמעט מלאה ופתיחה של 1.5 וכלום לא זז
    גם טלי אותו דבר כבר שנה

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • לאט לאט מאמי
    בסוף היא תצא אין לה ברירה

• בובה עזבי אותך קחי הכל בערבון מוגבל
    גם לי אמרו כל מיני דברים ובסוף אחרי יומיים ילדתי חחחחחח
    אבל למה לא לעשות מוניטור לא הבנתי?
  • תכלס, אי אפשר לדעת, עם נתנאל באתי לרופא, הכל היה סגור וקשה. גם לי אמרו שלפחות שבועיים ואחרי כמה שעות צירים כל 5 דקות ופחות מ 24 שעות מאותה בדיקה כבר ילדתי
  • טלי באמת שאין לי מושג למה לא עשה מוניטור פשוט מיהרתי לחזור לעבודה אז כלא אמר כלום גם לא שאלתי
    וכן ברור לי שהכל יכול להיות ולהתפתח מעכשיו לעכשיו
    ותאמת אני ממש לא לחוצה אלין יצאה לחופש אנ אהנה איתה ואז כשהיא תחזור לגן אני אלך ללדת

• לידה קלה בזמנה וידיים מלאות
  • מתוקה,
    שיהיה לך בקלות, מתי שהיא תבחר לצאת..

• תודה בנות

• תחזיקי מעמד

• מיצי חופשי פלדלת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה