טיפול שיניים לילדים- מי עברה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם גז צחוק.....
    מי עברה עם הילד / ה שלה ?
    ליעל יש 3 חורים וצריך לעשות עם גז צחוק

9 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו לצערי עברנו...
    מאוד פחדתי מזה אבל בסוף היה בסדר.
    לא כיף אבל אין ברירה.
    הלכנו לרופא פרטי ועלה לנו 2 כתרים בסביבות 1800 שקל (לא זוכרת את הסכום המדוייק), אבל היה שווה כל גרוש בשביל השקט הנפשי.
  • לא הבנתי....

למה הלכת לרופא פרטי ?

במכבי עם מגן זהב... 3 סתימות
    אחת לבנה על הניב הקדמי
    ועוד 2 בשיניים מאחור... במקום 1500 ש"ח יעלה 105 ש"ח
    21 ש"ח על כל מנה של גז ואני צריכה 2
    ועוד 21 ש"ח לכל סתימה וצריך 3...
    ז"א 21*5

למה 1800 ש"ח ?????
  • אנחנו עברנו.
    אצל רופא פרטי בבני ברק. (אני מאשדוד)
    בלאומית יש הסדר עם רופאים פרטיים אז גם אני לא שילמתי הון.
    היתה מישהי שהקופה שלה לא בהסדר איתו, והיא שילמה לו הון ממש.....

לא היו רופאים שהסכימו לגז צחוק, והרדמה מלאה, אני לא רציתי.

עבר מהר ותקין.

בהצלחה!

• מה שאני רוצה לדעת.... הכל עבר בסדר עם הגז ?

• לנו היו כמה פגישות עם רופאי שיניים
    בפעם הראשונה הלכנו לרופאה שמקבלת בהסדר עם הקופה ועבר חלק בשיחוב גז צחוק
    והסבלנות של הרופאה
    בשלב השני יובל לא שיתפה פעולה מספר פעמים, ואז היינו חייבים ללכת למפאה מיוחדת לילדים, ושם שילבו גז צחוק עם סדציה - סירופ שנותנים חצי שעה לפני הטיפול והילד ממש נרגע ובזכות זה עשינו כמו גדולים 2סתימות
    הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך, שהילד חייב לבוא נינוח ולא לעשות לו טראומה
    וברגע שיש לו חויה חיובית הוא יישתף פעולה ומבחינתי זה שווה כל סכום
    בהצלחה
  • אני אסביר לך למה...
    משתי סיבות:
    א. חששתי מאוד מהגז. תראי, מדובר אומנם בהליך שנשמע ידידותי, אבל זה חומר שנכנס לגוף, עם כל המשתמע מכך. ההליך הזה גם נגמר פעם במוות (ראי ערך הנכד של אורי לופוליאנסקי, ראש עיריית ירושלים לשעבר). נכון נדיר, אבל יש סיכון. לא רציתי לקחת סיכונים, העדפתי מישהו עם המלצות, מישהו שאפשר לסמוך עליו.
    ב. מרפאת שיניים פרטית טובה מול קופת חולים זה משהו אחר לגמרי. המרפאה כולה מעוצבת בשביל ילדים, הם מיד מרגישים שם בנוח. הרופא עצמו היה פשוט מקסים, הסביר לילד בכל שלב מה הוא עושה, איזה מכשיר הוא מחזיק, וכו'. בזמן הטיפול הוא סיפר לו סיפור(!), וכשנגמר הסיפור הוא הדליק לו טלוויזיה, שיושבת בדיוק מעל הראש ומחוברת לתקרה לנוחיות הצפייה. בקיצור עולם אחר. אני חושבת שבגיל כזה רופא שיניים עלול לעשות טראומה לכל החיים. אני מעדיפה לשלם סכום מופקע, אך לדעת שהחוויה שהילד עובר היא חיובית ולא תגרום לו פחד אינסופי מרופאי שיניים.

בהצלחה!
  • אנחנו עשינו טיפול שיניים במכבי אסותא רמת החייל עם סדציה וגז צחוק והיה מעולה
    לפני זה הייתי אצל רופאת שיניים פרטית והיא שחטה אותנו וכסף וממש לא הייתה מוצלחת .
    במכבי אסותא רמת החייל יחס מעולה רופאים מעולים והקטנה להפתעתי שיתפה פעולה שברופאה הפרטית לא ממש שיתפה .
    אני הייתי בחדר יחד איתה בטיפול בחדר והחזקתי לה את היד והכל היה בסדר :)
    בהצלחה .
  • עברנו עם ליאור כשהיה בן 5 וחצי היה חמוד..אבל !!!!!
    הכל תלוי בילד שלך..
    אם הוא בכיין/אמיץ וכו'...
  • אלעאי סיים לא מזמן טיפולי שיניים.
    הוא עמד בזה בגבורה מלאה, הייתי בשוק ממנו!
    הוא עשה שני טיפולי שורש, שלושה כתרים כסופים, כמה סתימות ועקירה של שן קידמית שהזדהמה לו..
    וכן, כל זה עם גז צחוק.
    הוא הרגיש כאילו הוא באמצע חלום, כך הוא הגדיר את זה, והוא כל הזמן הרגיש כאילו הוא נוגע בעננים, היה ממש מצחיק לראות אותו כך, וזה הרגיע אותו מאוד.

לא ראיתי כל בעיה עם זה.

שיהיה בהצלחה יקירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה