די. אני על סף שבירה : ( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כוחות יותר למחלה הארורה הזו!!!!!!

אני כבר 4 לילות ישנה בסלון (שזה אומר אולי שעתיים שינה לא יותר)

כל הגוף כואב לי, יש לי שעול שלא נגמר, אני לא יכולה לדבר כמעט, היה לי חום שבא והלך עד אתמול, ואני בקושי מתפקדת.

שלא לדבר על זה שלא אכלתי כמעט כלום בימים האלו כי אני פשוט לא מוסגלת! האף סתום והנזלת חוגגת בנוסף לשיעול הנוראי והכאבי הגרון האלו שלא נגמרים!! וכל הזמן לבד-לבד-לבד.........מרגישה בודדה ואומללה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
21 תגובות
עמוד 1
  • אוף....

• נתחיל מה"קל" אל הקשה ..
    לגבי העוברית שלא מתהםכת אל תיקחי את זה קשה גם רואיקי לא התהפך
    מה שם אימך ? ננסה להתפלל עלייך כשאני קוראת תהילים ...
    תבדקי את ספרי התורה בבית אולי יש ספר הפוך ..

לגבי זה שכל שני וחמישי יש אצלכם ננישהו חולה

• ואי אורטלי מה יהיה באמת עם המחלות האלה ?!
    קישטא כבר !!!!!

ואני מקווה שהעוברית תיתהפך

החלמה מהירה יקירתי

• נו ילה! מיצינו את המחלות האלה לא????????
  • אוףףףףף איזה חרא מצב!
    אולי תעשי אינהלציה עם מי מלח, זה יעזור לפתוח את הנשימה קצת...
    תיכף הכל יסתדר כשתאחזי בבובה החמודה שבבטן!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • ואי תרגישי טוב
    ותשני במיטה.הסלון נועד לבעלים שלנו!!!
    גם אצלי ינאי התהפך רק בסוף ההריון..יש עוד תקווה אל תתייאשי.ומה זה משנה העיקר היא תצא בריאה והכל יהיה בסדר

• מאמייייייי
  • שולחת מיליון חיבוקים

לגבי המחלה מבינה אותך לגמרי תוך חודש נדבקתי בשתי וירוסים שונים
    ואת עוד בהריון
    שיעבור מהר

ושהעוברית תתהפך

אנחנו הנשים מאוד חזקות, תמיד מוצאות כוחות להתמודד גם כשהמצב נראה חסר תקווה ואת אישה מאוד חזקה כפי שאני מכירה אותך !
  • החלמה מהירה

• רפואה שלמה במהרה, ושכל המחלות יעלמו מהר
  • נשים חזקות? נמאס לי להיות חזקה. אני מרגישה סמרטוט רצפה
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• החלמה מהירה ומלאה
  • אין שום יאוש בעולם כלל שמעת אותי??וזאת לא רק סיסמא,כמו שבנות כתבו כאן צריכים להסיק מסקנות:א.לא ישנים ליד הילדים בעיקר כשהם חולים אור שנה הבאה כבר בכיתה א הם לא צריכיכם את אמא צמודה ,צמודה.בהריון מערכת החיסון נמוכה יותר וחוטפים כל דבר.
    ב.לראות את חצי הכוס המלאה למרות שקשה,זה יכל להיות יותר חמור כמו למשל חלילה ניתוח אפנדציט בהריון.תקבלי על עצמך משהו,תשתי המון ותדאגי קצת לעצמך ואגב רחמים עצמיים רק מחמירים את המצב.עוד מעט זה יעבור ובעזרת ה תלדי והכול יהיה בסדר{לידה רגילה,לידת עכוז,או קיסרי}העיקר שתסיימי בשלום.
    ג.גולן דואג כי את אישתו וכך צריך להיות כמו כשהוא חולה ואת דואגת לו אז תפסיקי להרגיש רע בנידון.
    ד.זה ממש אבל ממש לא יפה מה שכתבת על אבא ואמא הם כל הזמן מתקשרים ומתעניינים וערב יום כיפור זה הזמן לבקש סליחה וברכה גם מהם למרות הקושי והגרון והנזלת{גם אני לא במאת האחוזים..}
    ה.מכיוון שאתם לא עונים לטלפון אז לפחות כאן אני מאחלת חתימה טובה בשורות טובות המון בריאות ושנה טובה טובה.
    ............................................................
    מיילדת מוסמכת
  • מאמי יפה שלי...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • החלמה מהירה ורפואה שלמה, יקירתי ללדת בקיסרי זה בהחלט לא סוף העולם בפרט שאחרי ניתוח מקבלים אוצר במתנה וזה שווה את הכל, שיעבור בקלות, שנה טובה וחתימה טובה

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • החלמה מהירה
  • אוי מאמי זה נשמע נורא
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה