-
היי חמודה, ברוכה הבאה :) גם אני יסמין נעים מאד.
אכן נשמע הרבה זמן להמתין לתור אצל רופא, אני לא מכירה אותו אבל יכולה להגיד לך שלי הייתה המתנה של שבועיים למומחה, אולי זה תלוי ברופא? אני הייתי מנסה לקבוע תור לרופא אחר ויותר נגיש ולא מחכה עוד חודשיים. מה לגבייך? עשית בדיקות פרופיל הורמונלי? לעיתים יש אי איזון הורמונלי שניתן לטפל בו ברגע שיודעים, כדאי לברר, זו בדיקת דם פשוטה. את בעלך צריך לבדוק אורולוג למרות שנראה לי שאם היה משהו לא תקין זה היה מתבטא בבדיקת זרע..אבל אני לא רופא כמובן.. בכל מקרה אני מאד מבינה את התיסכול שלך, אל תתיאשי, אני בטוחה שהכל יסתדר בקרוב:) מלא בהצלחה
-
היי,
אני במצב דומה לשלך, גם מנסה כמעט שנה, הבדיקות של בעלי תקינות, אני מבייצת באופן טבעי אבל יש לי בעיה של חוסר איזון הורמונלי, ככל הנראה בגלל שאני פוליציסטית.
אני לא מכירה את הרופא אבל חמישה חודשים זה המון ... המומחים שאני מכירה תפוסים כחודש קדימה בערך. כמובן אם קיבלת המלצות עליו והוא טוב אז כדאי אולי לחכות.
לגבי בעיה של התחממות כמו שג'סי כבר ציינה, אם יש בעיה אצל הגבר היא באה לידי ביטוי בזרע. אם הזרע שלו תקין אז לא ישלחו אותו לבירור נוסף.
יש המון בעיות שונות אבל אל תתחילי לדאוג לפני הזמן יכול להיות שיש בעיה פשוטה כלשהי למשל של תזמון היחסים.
אמרת שאת עושה בדיקות ביוץ - בדיקות ביתיות או מעקב זקיקים? אם אלו בדיקות ביתיות הן לא תמיד אמינות ואולי את מפספסת את הביוץ בכל זאת. הייתי ממליצה לך לעשות מעקב זקיקים, אני לא בטוחה אבל יכול להיות שרופא הנשים שלך יוכל לתת לך את זה בזמן שאת ממתינה למומחה וככה תוכלי להגדיל סיכוי להריון כשתדעי במדויק מתי הביוץ.
שיהיה לך בהצלחה!
-
תודה רבה!!
את הבדיקה של האיזון הורמונלי אני מבקשת מהרופא נשים? חבל לי לבזבז זמן אח"כ... אני מעדיפה לעשות את כל הבדיקות שאפשר לפני שאני מגיעה אליו, שאני אהיה מוכנה....
מה זה אומר בדיקת זקיקים? אני עושה את הבדיקות הביתיות ומקיימת יחסי מין ממש לפי זה... יומיים בערך לפני באותו יום ויומיים אחרי... לא ככה?
וואי כל כך רע לי :( היום קיבלתי מחזור ואני כבר לא יכולה עם זה התקווה הזאת והניפוץ בפנים... בחיים שלי לא קינאתי באף אחת ובשום דבר, זה כל כך לא נשלט ...........פשוט אוףףף
מאחלת לכולן בשורות טובות ובעזרת השם כולנו נזכה בשנה החדשה הזו בחפץ ליבנו.
-
היי ברוכה הבאה
-
אני חושבת שהרופא נשים שלך יכול לתת לך לעשות בדיקות פרופיל הורמונלי -זו בדיקת דם שצריך לעשות ביום השלישי למחזור (אפשר לעשות בין היום השלישי עד ליום החמישי) ובאמת כדאי לבוא מוכנה למומחה עם כל התוצאות שלא תבזבזי זמן ותחכי שוב לתור הבא.
מעקב זקיקים זה מעקב בעזרת אולטרסאונד ואגינאלי, רואים איך מתפתח הזקיק ומתי הוא צריך לבייץ. מגיעים למעקב החל מיום מסוים במחזור (יום 10 או קצת אחרי - הרופא צריך להגיד לך ) ואז בודקים אם התפתח זקיק, כל כמה ימים בודקים שוב עד שהוא מגיע לגודל מקסימאלי שבו הוא אמור לבייץ ואז הרופא אומר לך מתי לקיים יחסים ככה שתתפסי את הביוץ.
לגבי בדיקות ביוץ ביתיות - לי זה לא נתן תוצאות אמינות. למשל חודש שעבר זה הראה חיובי די מוקדם והמחזור הגיע הרבה יותר משבועיים אחרי... אני לא סומכת עלייהן.
ממליצה לך בנתיים כדי לא לפספס לקיים יחסים יום כן יום לא החל מיום 10 למחזור בערך, אם את לא שומרת נידה, וככה את תכסי את כל החודש ותגדילי את הסיכוי שלך.
-
היי מותק, את הפרופיל ההורמונלי את מבקשת מרופא הנשים ומביאה אותו לאחר מכן גם למומחה, מעקב זקיקים זה תהליך בו בודקים באמצעות אולטרסאונד ובדיקת דם את גודל הזקיק, עובי רירית הרחם ועוד דברים, וכמובן מתי בדיוק יוצאת הביצית (ומתרחש ביוץ). זו בעצם השיטה הכי וודאית שיש. בהצלחה
-
היי בנות... בא לי לבכות!!!
הלכתי היום לרופא נשים שלי וביקשתי ממנו הפנייה לעשות את בדיקת פרופיל הורמונלי וזאת לאחר שהתקשרתי למכון פריון לשאול האם באמת כדאי לעשות את הבדיקה לפני התור הראשון למומחה פריון והבחורה אמרה לי שכן וכדאי להגיע עם כמה שיותר בדיקות שישקפו לרופא את המצב שלי.
הגעתי היום לרופא הנשים שלי על מנת לקבל הפניה וזה צעק עליי והתעצבן - "למה את צריכה את הבדיקה הזו?" "את עושה לא נכון" כשרציתי לשאול אותו האם הוא לא ממליץ לעשות אותה ולמה? הוא צעק זה לא קשה לי הנה אני כותב" הביא לי את ההפנייה וופשוט גירש אותי מהחדר. הייתי בשוק! לא היה מוכן להסביר את עצמו ואמר לי שיש לו מטופלות אחרות. יצאתי והתחלתי לבכות... הייתי ממש בשוק לא היה לי מושג מה קורה שם? הוא היה נראה לי עצבני איך שנכנסתי אבל לא חשבתי...
מדובר בקופת חולים מכבי. אני ממש לא מוכנה ללכת לרופא נשים הזה שוב (הוא היה בסדר עד כה באמת שאין לי מושג מה קרה!
מה אתן אומרות איך להמשיך מפה?
בא לי לבכות גם ככה מהמצב שלי ועכשיו זה
:(
מה אני אמורה לעשות? כן לעשות את הבדיקה, לא לעשות?
-
אני חושבת שזה נובע מזה שבאת אליו כבר עם טיפול ידוע מראש וכביכול זה פגע לו באגו הרפואי שלו הם מתים על זה אל תתרגשי ...
כן תעשי את הבדיקהה זה יתן לך שקט שעשית על זה וי ומעבר לכך תחליפי רופא את צריכה רופא סבלני לא משנה כמה מטופלות יש לו .. טיפש
-
אוי ממש מרתיח אותי לקרוא מה שכתבת!!
חוצפן !! איך אנשים כאלו קוראים לעצמם רופאים?!?!?!?!!!!!!!
לדעתי- אם הוא נתן לך הפנייה אל תפספסי ותעשי את הבדיקה
ואין לך מה לבכות בישביל מטומטם כזה!!!!
-
יכול להיות שנפלת עליו בזמן לא טוב - וזה כמובן לא מצדיק התנהגות כזו. הרופא שלי התייחס אלי בזלזול והחלטתי לעזוב אותו. את לא התחתנת איתו, אם הוא מתנהג ככה תשקלי לעבור רופא. טוב שהוא רשם לך הפניה לבדיקה זה יקדם אותך.
אל תבכי בגלל אנשים גסי רוח

זה ממש לא שווה את זה.
-
היי מותק, הרופא הזה הוא בהמה, תסלחו לי אין לי מילה יותר מתאימה, זו פשוט חוצפה להרשות לעצמך להתנהג ככה רק כי אתה רופא. היום יש לרופאים קורס שנועד ללמד אותם איך להתמודד עם מטופלים שבאים עם אימפורמציה מהרשת - כי היום אנשים בודקים ומודעים, וטוב שכך! אני הייתי מתלוננת עליו...טוב אני אקח נשימה חחחח. בכל מקרה ברור שתעשי את הבדיקה אם כבר יש לך הפניה, ותמצאי רופא אחר. אם את באזור תל אביב אני ממליצה על אנדריי גומל גם דרך מכבי :) בהצלחה.
-
וואי מתוקה!! איזה משפיל זה בטח!! עזבי אותו, הוא באמת נשמע שחצן בטירוף! עכשיו בדיוק סוף הרבעון, זמן מצוין לעבור לרופא אחר, ותבדקי עליו קודם, תחפשי מידע בגוגל.. התקופה הזו מספיק מלאה בלחצים והורמונים, צריך רופא נוח, אנושי, אפילו אם זה כרוך בנסיעה או מאמץ מיוחד... בנוגע לבדיקה, תעשי אותה, ואם תצטרכי עזרה בפיענוח התוצאות, תשאלי את ד״ר הדר בפורום הרפואי כאן.. ובכללי נראה לי שכדאי לחפש אינפורמציה, לקרוא, לדעת יותר, ואז תרגישי יותר בטוחה מול רופאים... בהצלחה!! אנחנו פה בשבילך!! הכל יסתדר בסוף בע״ה...
-
וואי איזה חמודות אתן!!! אני בוכה רק לקרוא את התגובות... כנראה זה באמת היה קצת יותר מדי....
אני אעשה את הבדיקה ואני אחפש רופא נשים... אני באיזור ת"א/ר"ג , אז אני אבדוק באמת רופא אחר...
תודה רבה לכן!!! בלעדיכן לא הייתי יודעת על הבדיקה הזו וסתם היה הולך לי חודש נוסף...
אז באמת תודה רבה לכן ובעזרת השם תוצאות טובות לכולן בקרוב!!!

-
ממי שלי אני שוב ממליצה לך בחום על ד"ר אנדריי גומל, כל מי שהפנתי אליו הודתה לי רק בגלל היחס האנושי שלו.
-
תודה רבה אני בהחלט אפנה אליו. איפה הוא יושב בתל אביב?
-
באזור גורדון - בן גוריון, אני חושבת ששם הרחוב הוא ישראליס
-
רופא חוצפן... אני בשוק ממה שרשמת
אל תבכי ותתעצבני מטימטומם של אחרים על בטוח שהוא לא שווה את הדמעות שלך
1.תתלונני עליו
2. מצאי רופא חדש
3.מאחלת לך בהצלחה ואמן תקלטי במהירות
שולחת לך חיבוק