חלאססססססססססססססססססססססססססססססססססס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום לפני יום כיפור - יום אחד בלבד - וכל הפורום הזה תוסס
    בגלל מה???? בגלל אמונה????
    אחת מאמינה ככה ואחרת מאמינה אחרת
    ושכל אחת תאמין מה שבלב שלה
    אם מישהי בוחרת שלא להאמין או שלא לקיים מצוות כי ככה נוח לה אז שיבושם לה
    ואם מישהי בוחרת להאמין אמונה שלמה ולקיים כל מצווה הקיימת עלי אדמות אז שיבושם לה

אבל למה למה למה למה זה צריך לגרום לכל הפורום הזה לתסוס?

אני הייתי כופרת מוחלטת לא שומרת כלום ושום דבר ואם יש משהו שסלדתי ממנו זה שאחרים היו שופטים אותי על זה. ועוד דווקא לפני יום כיפור ? אני מבקשת את הסליחה בדרך שלי ומאמינה בדרך שלי - ורק אלוהים ישפוט אותי ולא אף אדם עלי אדמות.
    והיום אני שומרת את כל החגים ומסורתית (בטח לא שומרת שבת כי אני לא מאמינה בדרך הזאת - לי יותר חשוב החגים כדי לללמד את הבנות מסורת מהי) וברור שצמה ביום כיפור. ואם יש משהו שאני סולדת ממנו זה שמישהו אחר שופט מי שלא צם - כי אני כל כך מבינה את המקום הזה.

אז די בנות באמת תכבדו אחת את השניה תכבדו אדם באשר הוא אדם ובטח לא על פי אמונתו.

חתימה טובה לכולןוצום מועיל וקל לכל הצמות.

19 תגובות
עמוד 1
  • כל מילה בסלע

• פורום הורמונלי

• מה פיספסתי??????

• ועוד משהו קטן ואני אתייחס למעיין כי היא שאלה את השאלה הראשונית
    כל אישה תבחר את בחירותיה האם לצום או לא לצאום ביום כיפור והאם להתיחס לדעת הרב או לעצת הרופא
    מעיין קיבלה גם תשובה מרב וגם תשובה מדר ערן ואני בטוחה שהיא אדם בוגר להחליט בעצמה

• מסכימה...

לכן כל פעם שאני מגיבה בענייני דת ואמונה, אני כותבת שזו דעתי האישית ושמותר לאחרים לחשוב שונה ממני

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • מסכימה מאוד עם דברייך סיון
  • כל כך מסכימה איתך
    מאחלת לכולן גמר חתימה טובה וצום קל שתהיה שנה טובה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • כל מילה בסלע

• חתימה טובה!!!
  • מסכימה לכל מילה שלך וטוב שנעלתן את הנושאים האחרים

• גמר חתימה טובה

• כן מיטל אין לך מושג כמה את מפספסת לאחרונה

• בלי לקרוא כלום פרט להודעה של סיוני...
    אני מיכל ואני כופרת וזה מה יש.
    מי ששומרת שתהנה.
    מי שלא תהנה יותר...

צום קל לצמות ולקוקיות שלא צמות...

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לולי - שבלולי

יום לפני יום כיפור - יום אחד בלבד - וכל הפורום הזה תוסס
    בגלל מה???? בגלל אמונה????
    אחת מאמינה ככה ואחרת מאמינה אחרת
    ושכל אחת תאמין מה שבלב שלה
    אם מישהי בוחרת שלא להאמין או שלא לקיים מצוות כי ככה נוח לה אז שיבושם לה
    ואם מישהי בוחרת להאמין אמונה שלמה ולקיים כל מצווה הקיימת עלי אדמות אז שיבושם לה

אבל למה למה למה למה זה צריך לגרום לכל הפורום הזה לתסוס?

אני הייתי כופרת מוחלטת לא שומרת כלום ושום דבר ואם יש משהו שסלדתי ממנו זה שאחרים היו שופטים אותי על זה. ועוד דווקא לפני יום כיפור ? אני מבקשת את הסליחה בדרך שלי ומאמינה בדרך שלי - ורק אלוהים ישפוט אותי ולא אף אדם עלי אדמות.
    והיום אני שומרת את כל החגים ומסורתית (בטח לא שומרת שבת כי אני לא מאמינה בדרך הזאת - לי יותר חשוב החגים כדי לללמד את הבנות מסורת מהי) וברור שצמה ביום כיפור. ואם יש משהו שאני סולדת ממנו זה שמישהו אחר שופט מי שלא צם - כי אני כל כך מבינה את המקום הזה.

אז די בנות באמת תכבדו אחת את השניה תכבדו אדם באשר הוא אדם ובטח לא על פי אמונתו.

חתימה טובה לכולןוצום מועיל וקל לכל הצמות.

נשמה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה