שלום ד"ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חודש עברתי גרידה ואתמול עשיתי בדיקת היריון סתם כי הרגשתי עייפות ותכיפות במתן שתן והיא יצאה חיובית היום בבוקר עשיתי בטא והיא יצא 47 , יש לציין שאני כמה ימים לפני התאריך המשוער של המחזור .
    בכל אופן ישר עלתה לי האופציה של שאריות מהגרידה ולכן הלכתי לעשות אולטרסאונד וגינלי והטכנאית אמרה שהרחם נקי מאוד והיא לא רואה שאריות ...
    אני מאוד מבולבלת , יש לציין שהסברתי לה את המצב והיא אמרה לי שהיא לא חושבת שזה הריון חדש כי הרירית בעובי 5 מ"מ ...
    מה אתה חושב ד"ר? הריון חדש או שאריות אף על פי שלא נצפה?
    מה אתה ממליץ לעשות? לבדוק הכפ-לה?
    תודבה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ברור כי כאשר הבתא היא 47 לא יראו כלום באולטרה-סאונד, זה פשוט נמוך מידיי בכדי שיראו משהו באולטרה-סאונד
    אינני יכול לדעת האם זז שארית או הריון חדש, אך לרוב שארית מלווה בדימום שאני מבין שלא היה לך כזה בחודש האחרון

ייתכן כי מדובר בהריון חדש, אך אי אפשר לדעת בוודאות - לכן, לא נותר אלא לעקוב אחרי הבתא ואחרי האולטרה-סאונד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה