שאלה על החזרת מוצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יניב קנה באייבורי היום טלפון אלחוטי עם שלוחה. כשהגיע הביתה תוך כדי שהוא פותח את הקופסא ושם בהטענה הסברתי לו שהשלוחה זה בעצם טלפון פנימי לבית.
    זה לא מה שרצינו.
    מבחינה ההחזרה של המוצר יעשו לנו בעיות? כי זה לא מה שרצינו ויניב לא הבין את זה... אני אמרתי לו שמחוייבים להחליף או להחזיר לו את הכסף, הוא טוען רק אם לא פתח את הקופסא. אני חושבת שדווקא כן, וכל הקטע הוא שאנחנו כן רוצים טלפון אלחוטי אבל לא עם שלוחה אלא בעצם 2 טלפונים, זו הייתה הכוונה מההתחלה.

6 תגובות
עמוד 1
  • ברגע שפתחת לא יחליפו לך
    מחליפים רק שזה ארוז וסגור... אין להם מה לעשות עכשיו עם טלפון באריזה פתוחה הם לא ימכרו את זה
    אבל
    תנסו להתקשר אליהם ולשאול אותם
    לגבי השלוחה את יכולה לשים את השלוחה בכל מקום בבית שאת רוצה שיש שם שקע חשמל את לא צריכה קו של טלפון , וזה לא טלפון פנימי בבית זה מקבל שיחות ומוציא שיחות כמו טלפון רגיל. הוא עובד על התדר של השני הם בנויים במצב לזהות אחד את השני.

• אנחנו פתחנו פעם מוצר והחזרנו לקופסא ולא היתה שום בעיה. קיבלנו זיכוי לדעתי...

שווה לנסות וכמה שיותר מהר, שיראו שלא השתמשתם אפילו

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• התנאים הבסיסיים להחזרה

עקרונית חל החוק רק על מוצרים שלא נעשה בהם שימוש ושלא נפגמו ע"י הצרכן. החזרת המוצר באריזתו המקורית תהווה הוכחה לכאורה לאי-שימוש במוצר. ברם, חשוב לזכור כי ככלל פתיחת האריזה לא תחשב בהכרח לשימוש במוצר. בהקשר זה יש לציין כי בכל הנוגע למוצרי חשמל רגע חיבור המוצר לחשמל הוא הרגע הקריטי המגדירו כמוצר משומש.
    http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=468&PcatID=498

• אז בעצם לפי מה שאומרת הכתבה כן אנחנו יכולים להחזיר את המוצר, אלא שיכול להיות שנשלם קנס של 5%.

• שמעי
    כל חנות "והמדיניות" שלה
  • בעלי קיבל מאבא שלי מצלמת וידאו במתנה. אבא שלי קנה אותה ב"טרקלין חשמל".
    השתמשנו במצלמה וכשראינו את הסרטונים הזדעזענו מהאיכות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה