\רציתי לאחל ג"חת ועוד שאלה בנושא הגב שנתפס:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות אז אני אתחיל בזה שלא היה צריך באמת להכנס לוויכוחים חסרי כיסוי כי באמת לכל אחת יש דעה משלה..
    טוב לעניין הכאב גב לא עבר בבוקר היה נראה שנשאר עוד טיפה כאב אבל עכשיו אני רואה שוואלה רק החמיר

7 תגובות
עמוד 1
  • אני הבנתי שבנגיי לא בריא בכלל בלי קשר להריון
    מישהו המליץ לך על זה? כי אני לא בטוחה שזאת משחה מותרת

• רופאת משפחה המליצה

• כשנתפס לי הגב בהריון ראשון, אורטופד המליץ לי על פלסטר פורטה דראגון. הוא מחמם ומקל מאוד על כאבים. את יכולה לקנות אותו בכל בית מרקחת בלי מרשם
  • אם רופאה המליצה ונתנה אישור מי אנחנו שנגיד אחרת?
  • היום היה לי יום רע בהחלט גם אתמול
    אנשים בחוץ אוהבים להלחיץ "את בהריוןןן!!!איפה הבטן שלך" כמה שנלחצתי

• השאלה איזה סוג של כאבי גב יש לך ? הבנתי שנתפס לך הגב , הכי חשוב שזה לא ירגיש ככאבי מחזור כי אז זה יכול להחשיד לצירים חלילה... לגבי בנגיי לא כדאי להשתמש בהריון , אך שימוש חיצוני וחד פעמי לא יעשה שום נזק , להבא לא להשתמש
  • אני משתמשת כבר יומיים במשחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה