יכול להיות שלא יהיה לי חלב אם?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מי שהריונית מחברותיי כרגע, מספרת לי על ההפרשות שלה מהפטמה, שקופות או צהובות.. ושלפעמים זה ממש מרטיב להן את החזיה..

אני חושבת שפעם אחת כשלחצתי על הפטמה ראיתי הפרשה... אבל גם יכול להיות שדמיינתי כי הייתי במקלחת ויכול להיות שזה הסבון או מים שהצטברו שם..

מאז כל פעם שאני לוחצת אין כלום , כ-ל-ו-ם-!!

יכול להיות שלא יהיה לי חלב?
    אני מציינת שלא גדל לי החזה בכלל!! אוליי כמה מהחזיות נהיו צמודות,אבל זה גם יכול לקרות מהעליה במשקל..
    לגביי הכאפ של החזיה - לא גדל.. וכמובן שלא קניתי חזיות חדשות...

אוף..
20 תגובות
עמוד 1
  • אל תדאגי גם לי לא היה כלום עד הלידה
    יהיה לך חלב
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אין סיבה שלא יהיה לך
    ממש לא לכולם יש נזילת חלב לפני הלידה

• והחזה שלא גדל? ולא התנפח ב-כ-ל-ל-?!
    לא אומר כלום?

• גם לי לא היו הפרשות לפני הלידה. מיד אחרי התחילה לי זרימה מאוד חלשה ו- 3 ימים אחרי הלידה כבר היה לי מספיק חלב לפתוח מחלבה יריבה לשטראוס
  • לא אומר כלום, יהיה בסדר
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • ומה עשית בנתיים ליהי?
    הקטנה ינקה? או הבאת לה תחליף?

• היא לא הצליחה לינוק כי הייתה לה לשון קשורה, אז בהתחלה שאבתי ונתתי לה כל טיפה שיצאה (ולא יצא הרבה) ובלילה בתינוקיה נתנו לה תחליף, וכשהגעתי הביתה ביום השלישי פתאום קלטתי שהחזה שלי נהיה עצום וסקסי
  • תקשיבי, לי לא הייתה טיפה של כלום בהריון, והחזה כן גדל אבל רק כי עליתי 25 קילו.
    כשילדתי, עוד בחדר לידה המיילדת הצמידה לי את אמילי לציצי, וראו על השפתיים שלה,שיצאו כמה טיפות... נפלאות הגוף....

אני לא אגיד לך שמאותו יום היה לי טונות חלב, בהתחלה היה קשה, לא היה מספיק, אבל בגלל שהיה לי מאוד חשוב להניק ולא ויתרתי, אחרי 10 ימים בערך הכל הסתדר....

תאמיני לי שיהיה בסדר
  • זה לא קשור בכלל אחד לשני בכלל!!!
    זה בידיוק על אותו משקל כמו "אני לא חווה בחילות והקאות בהריון, האם ההריון תקין?"
    אין קשר נכון? נכון. גם פה אין קשר.

אם כבר את רוצה חיזוי, לכי לאמא תשאלי כמה חלב היה לה, יש פה גם קטע גנטי.
    לי התחיל החלב רק אחרי הלידה. ומהר מאוד היו לי כמויות לא נורמאליות וגודש והייתי שופכת המון חלב אם לכיור בשביל להמשיך לשאוב כי לא היה לי איפה לאחסן. הייתי ממלאת בקבוק מעל הקו של ה200 שופכת ממלאת שוב שופכת וממלאת, וכל זה בשביל לשרוד שעתיים שלוש בקושי!!!
    ולאמא שלי היה גם הרבה חלב. אבל אצלה נראה לי כן היו טפטופים לפני הלידה.
  • אצל אמא וגם אצל אחותי היה הרבה חלב..

אבל גם הציצי שלהן שונה משלי ... שלי מסכן וקטן :\

מקווה שזה באמת כך, ואהפוך להיות המחלבה של תנובה :)
  • בלידה הראשונה היה לי חלב רק מהיום הרביעי ללידה !!!!!!!!!!!!!!!

• גם גודל של הציצי לא מנבא כמויות של חלב
  • אין קשר .
    בהתחלה יוצא קצת אבל אם את ממשיכה להניק הכל מסתדר והחלב יזרום . תיהיי רגועה - הכי חשוב

• גודל החזה לא קשור בכלל לכמות החלב.
    וכן כמו שכבר נאמר כאן יש קטע גנטי. לסבתא שלי לא היה חלב, לאמא שלי ולאחותה לא היה חלב וגם לי לא. גם הגודש שכן הצטבר בימים שאחרי הלידה נעלם לבד אחרי חודש בערך.
    באתי עם גישה של מה שיהיה, יהיה. שתי הבנות שלי גדלו עם תחליף חלב והן בסדר גמור.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • החלב מגיע רק 3-4 ימים אחרי הלידה.
    בימים שבין הלידה ועד הגעת החלב ישנו נוזל צהבהב סמיך יותר שנקרא קולוסטרום.
    הוא מאד שמן, מאד משביע ומאאאאאאד בריא. יש בו את הריכוז הגבוהה ביותר של מרכיבי מערכת חיסונית.
    וכן זה ממחקרים רפואיים, הגשתי על זה עבודה שמנה ומושקעת וקיבלתי ציון גבוהה.
  • והתינוק יונק את הקולוסטרום הזה ושבע?
    או שמוסיפים לו גם תחליפים בנוסף?

• שבע ! ואין שום צורך לתת תוספת בבקבוק , מה שצריך לתת זה עוד ועוד ציצי ! כולם יורדים במשקל בבית חולים בגלל הנוזלים שהעובר צבר ברחם ולא בגלל שהם אוכלים מעט או לא שבעים . הכי טוב להתחיל להניק כבר בחדר לידה זה משפר את הסיכויים להצליח בהמשך ... וזה גם לפי מחקרים :) בקיצר להניק להניק ושוב להניק , מרגיש לך שמהו לא בסדר, כואב לך , יש לך סדקים , פצעים או כל דבר שלא אמור להיות , להצטייד מראש בטלפון של יועצת הנקה טובה ולהזמין אותה כבר לבית חולים או מיד אחרי זה הביתה .

מאיה.
  • תודה מאיה..
    ותודה לכל הבנות המדהימות על כל הידע!

• ברגע שאת מתחילה להניק מאד מומלץ לא להוסיף תוספים. במיוחד בהתחלה.
    לאחר הלידה התינוקות מאד עייפים, ולא אוכלים הרבה.
    גם לוקח להם המון זמן לינוק, עד שהם מסתגלים למצב החדש שלהם.
    ובקיצור, אם החלטת שאת רוצה להניק, לא לתת תוספות אחרות
    החלב מיוצר לפי דרישה, אם יש דרישה יש חלב (=כמה שיותר יונקים ככה יש יותר חלב).
  • אני רק אוסיף שלוקח בדרכ בערך חודש ימים עד שההנקה מסתדרת. את מבינה מי נגד מי והבייבי מתורגל יותר בשאיבת החלב.
    אי אפשר לנבא את כל זה או לתכנן. את תלדי בשעה טובה בלידה קלילה, ואז תחליטי מה מתאים לך.
    מניסיון אישי-תני לעצמך ולבייבי שלך הזדמנות. מגיע לו ולך הזדמנות של שבועיים לפחות כדי להחליט באם להמשיך להניק או להפסיק.

לידה קלה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה