היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות לא הייתי פה 3 ימים... מוצש נסענו לבי~ח כי היה לי צירים טיפה יותר חזקים ב 4 בבוקר תוך כמה שעות התפתח ל פתיחה 2.5 תוך כמה שעות פתיחה 3 אני פשוט כבר ממש זוכרת שעות אבל באיזשהו שלב זה הגיע לפתיח 3.5 צוואר רחם אמצעי ~ ה.יה אחורי מחיקה 80 פתיחה נישאר אותו דבר
הכניסו אותי לחדר לידה, הלידה לא התקדמה לא היה למ צירים איזה יום וחצי עכשיו התחיל לי קצת עודפם מקווה שהפעם זה ירוץ... אני כבר לא יכולה יותר
לשחרר הביתה עם פתיחה3 וחצי קשה לי להאמין לדעתי יותר לכון של זירוז כזה או אחר מאמי לידה קלה תחזיקי מעמד
מאמיייייייייייי שלי עוד מעט ואת אחרי!!!!!!!!!!! יכול להיות שכבר עכשיו??
טלוצקה אהבת חיי לא רוצים לתת לי זירוז כי הראש עדיין גבוהה (-3) יחסית אם זה אומר לך משו חח הוא לא התמקם באגן ללידה ואין לי בכלל כאבים אז אין לי מה לקחת אפידורל
וזהו שאני לא בלידה הלוואיייייייי כבר אין לי כח יותררררר
אפשר לרשום אותי בספר השיאים של גינס הלידה הכי ארוכה בעולם
עזבי פיטוצין כרגע ותדרשי סטריפינג
האחות הציעה לי סטריפינג אבל לא רציתי... הרופא היום לא הציע לי בכלל אולי יהיו פה בנות שלא יסכימו איתי ברעיון אבל אני חושבת שאם הוא לא ממוקם עדיין באגן אז כנראה הוא לא באמת מוכן לצאת אולי הוא צריך עוד מכמה ימים אני לא בעד לפתוח שם את כל העסק ולעשות את זה באופן מלאכותי רק בגלל"שלאמא כבר בא ללדת "אז קצת קשה צריך לחשוב על העובר מה יותר טוב לו
אין מצוקה עוברית המוניטורים תקינים דופק ותנועות הכל סבבה אין סיבה זו דעתי...
סטריפינג זה לא מלאכותי גם אני לא אוהבת את כל הפיטוצין וכו כל עוד אין סיבה סטריפינג זה זירוז טבעי בדיוק כמו סקס וכו אבל את לא חייבת יקירתי את זאת שכתבה "אני כבר לא יכולה יותר" "אני לא יודעת מה לעשות כבר" וכו מדברייך השתמע יאוש
אני יודעת מאמי אני באמת קצת מתוסכלת מהמצב
התייעצתי עם האחיות ועכשיו סיימתי מוניטור
נראה מה יהיה ...
אוטוטו הכל מאחורייך
וואי מאמי כמה שאני מבינה אותך!!! הראש באמת גבוה בובי... טוב נו , הכי חשוב שכרגע לא כואב לך יפתי... אם זה ככה אז אפשר למשוך עוד גם לדעתי
לא אין חדש יש צירים במוניטור ועוד מעט יש ביקור רופא. הוא יבדוק אם יש התקדמות זה ממש לא נראה שאוטוטו זה מאחוריי אני כבר לא אשתחרר הביתה חבל אני אשאר פה בכיפור אם אני אסע יש מצב אני אחזור עם צירים אז חבל אני כבר פה
נו טוב
אני לא רוצה לדמיין איך הבית שלי נראה אחרי 3 ימים שבעלי היה שם לבד חחחח
חחחח טלי על מה את חושבת.. מצחיקה.. וכמובן שאין שום סיבה שתחזרי לבית.. כל רגע יכול להתפתח לך משהו, וגם לא נראה לי שישחררו אותך!
יאללה בשורות טובות.. מקסימום תנסי להחזיק עד שבוע 38, או לפחות אחרי כיפור :)
ואייי איזה יופיייי שתהיה לך לידה קלה בעזרת ה'
ואי!!!! שתהיה לידה קלה בע״ה!!! תעדכני
תנסי לשבת על כדור פיזיו ולנוע מצד לצד- התנועות גם מגבירות את הצירים וגם עוזרות לתינוק להתברג באגן. בלידה שלי עמדתי עמידת 6 והמיילדת הזיזה אותי מצד לצד עד שהייתה מרוצה ממיקומה של הקטנה... בהצלחה!!! סופי