חברות יקרות שלי.. 3> לכבוד היום, ובכלל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכוון,ערב יום כיפור היום.. וזו תקופה של בקשת סליחות, פתחון לב, טיהור הנשמה, התחלה של התחדשות פנימית, התחדשות של אנרגיות, שאיפה להיות האדם הכי טוב שיש... איש כלפי רעהו ואיש כלפי עצמו. אבל אתן, בנות מדהימות שלי, ממש לא צריכות יום כזה כדי להבין מה נכון להגיד/לעשות ומה לא, כל אחת ואחת מכן, אישה טהורה עם נשמה טובה בפני עצמה, עם לב ענקי ומתוק כמו שוקולד שכואב עם כל כאב של חברה אחרת.
    בשבילנו יום כיפור הוא עוד יום נוסף כדי להראות לכולם כמה אנחנו טובות ומבינות.. ואת הקרבה הגדולה שלנו לאמונה החזקה שיש בתוכינו, אמונה בנו ובזה שמעלינו. אז יקרות שלי...
    בנות אהובות שלי, יקרות שלי, חברות מקסימות שלי..
    אני רוצה לבקש סליחה, מכל אחת ואחת מכן: מצפה29, חסרת סבלנות, מצפים לבואך, שירושה שלי, יסמינו׳ש המדהימה, מרגו, פנינו׳שית, מעיינו׳ש, תמרי, קרייזי וומן (שלא ראיתי מזמן)..
    מתנצלת אם שכחתי מישהי.  

5 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה לך צום מועיל ושנה טובה ומתוקה ושכל חלומותייך ייתגשמו שנה של פוריות ברכה בריאות הצלחה ופרנסה בעזרת ה' שנה הבאה תחזיקי את הילד של בזרועותייך וכל הבנות שנמצאות כאן וגם אלא שלא

• אמילי היקרה שלנו שיהיה צום מועיל גמר חתימה טובה, שבעזרת השם השנה אלוקים אברך אותנו בפרי בטן.
  • מהממת שלי,
    שיהיה צום מועיל, מלא ברכה והצלחה. שכל הברכות שלך יתגשמו במהרה!! אמן!!
    אוהבת המון!!
  • אמילולי שלי, המהממת בנשים
    תודה על כל המילים החמות שנכנסות ללב עמוק,
    תודה על המחשבה על ההשקעה ועל הלב הרחב שמביא אלינו לפורום כ"כ הרבה צבע.
    אני מברכת אותך שכל מילה ומילה, איחול ואיחול, יחזרו אלייך
    ויתגשמו כפלייים.

סליחה מכל הלב אם פגעתי, את יודעת כמה אני מעריכה מעריצה
    ואוהבת אותך

• איזה מתוקה! נשמה טובה. שתהיה לך שנה מדהימה, אני מאחלת לך שתמשיכי להיות אישה כזאת חזקה ואוהבת ומעוררת השראה, שחלומות ליבך יתגשמו ובמיוחד חלום אחד ספציפי... נשיקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה