עכשיו אני צריכה מתכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לכרעיים עוף
12 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לעשות כמו שמרץ אמרה לעוף שלם. אני עושה אותו דבר ומגוונת בתבלינים, לפעמים מסג' לעוף עם שמן ושום בלבד. לפעמים עושה עם שמן פפריקה ושמה את העוף על פרוסות בצל ועגבניה. לפעמים רק שמן, מלח ופלפל.

• אני עשיתי פשוט פשוט. שמן מלח פלפל שום פפריקה גריל עוף. יצא לו צבע משגע מקווה שגם טעים.

• מה שצולי אמרה מחכה אצלי בתור להכנס לתנור

• אני שמה חרדל , מורחת קצת חרדל ומפזרת מלח גס מכניסה לתנור אני לא אוהבת אבל שחר ובעלי מאוד אוהבים

• עשיתי עם פרפריקה שמן קצת שום חרדל גריל עוף ושמתי גם מרק עוף זה בסדר?

• אני עושה מאוד פשוט שמה כל תבלין שנראה לי משקשקת בשקית קוקי ולתנור

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • אם טעמת לפני שמרחת על העוף והיה לך טעים - זה בסדר גמור...

• איפה קנית כרעיים? בשופרסל דיל?

• כן לירוני זה היה במבצע אז קניתי 4 ק"ג
  • חחח גם כשאני צוחקת אני קולעת בול
    4 קילו...ואו..בתאבון

• תודה, זה לקניבל שלי
  • מתכון שתמיד מצליח בתנור

ל 8 כרעיים
    פפריקה תוקה מבערך כף אבקת מרק עוף בערך 1/2 2-3 שיני שום כתושות מעט שמן זית ומעט מים מערבבים הכל עד שנוצר רוטב סמיך תובלים את הכרעיים ומניחים בתבנית מעל נייר אפיה .

מוסיפים בצל חתוך לעיגולים גמבה אדומה וצהובה פרוסה לפרוסות צרות ועגבניה פרוסה לעיגולים או עגבניה שרי חתוכה לחצאים

מכיניסים לתנור ל 180 מעלות למשך שעה -שעה וחצי .. יוצא מעדן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה