היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם דניאל יקח את הפלאפון לבית כנסת על רטט? שאם יתפתח משהו אצלי בבית
15 תגובות
עמוד 1
לגמרי פיקוח נפש לדעתי! אבל ניתן לבנות שמבינות יותר ממני לענות
כן כן פיקוח נפש
הכי פיקוח נפש
ברור נטשהז!!
ברור פיקוח נפש
תדאגי גם שיהיה מישהו באיזור שלך יוכל ללכת לקרוא לו במידת הצורך
אם יש מישהו באיזור שלך שיוכל ללכת לקרוא לו אז עדיף בלי פלאפון, בשביל ההרגשה האישית שלו אבל אם אין, אז ברור שפיקוח נפש!
הכי פיקוח נפש שיכול להיות
הוא כל היום בית כנסת? יש לך צירים? ברקסטונים? כאבים? אני כופרת אז זורמת עם הפיקוח נפש
זה לא נקרא פיקוח נפש, אבל אני מעדיפה שלא להתערב, כי אח"כ יתנפלו עלי פה... לא אאריך...
העיקר שיעבור לך בשלום ושיהיו בשורות טובות לכולם! גמר חתימה טובה [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
ברור מאמי פיקוח נפש
אני לא ארחיב מדי כדי לא ליצור אנטיגוניזם. אבל כמו שנאמר זה לא נחשב פיקוח נפש. פיקוח נפש זה רק מה שנכלל בהגדרה של "סכנת חיים"..... בכל אופן שיהיה צום קל ובשורות טובות.
ממש לא פיקוח נפש!!! אין לך מי שהוא באזור שיכול לקרא לו????בשורות טובות
יש לי חברה דתייה עכשיו שאלתי אותה.... ברור פיקוח נפש