שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

מנסים 8 חודשים מחזור סדיר כל חודש מגיע בין 28-30 יום
    .מחזור אחרון היה 26/8,מועד ביוץ 9.9.כבר כמה ימים שאני בודקת במדחום רגיל של life את חום השחר אתמול בבוקר היה 36.8 והיום היה 36.3 האם זה אומר שהמחזור בכל זאת יגיע?היום?מחר?חודש שעבר הוא הגיע לאחר 29 יום.
    האם אפשר כבר להחשיב זאת לאיחור?או שאחרי הירידה הזו אני יכולה להסיק שגם הפעם זה לא יקרה?והמחזור בדרך אלי?שוב...

:(
5 תגובות
עמוד 1
  • היי

לדעתי אי אפשר להסיק מזה שום דבר ..
    עם כמה שזה קשה צריך לחכות בסבלנות לאיחור .. אל תנסי לבדוק או לחפש סימנים זה סתם מקשה ומאכזב כפול ..

מאחלת לך שלא תצטרכי לראות את הגברת-
  • בדרך כלל כשהחום יורד זה יום לפני המחזור..
    אבל שוב,אי אפשר להסיק מזה כלום אני בהריון והחום גוף שלי נקרא רגיל 36.6

• ממוש אני לא ניסיתי את שיטת חום השחר אבל מה שבטוח זה ששום דבר לא בטוח והכל יכול להיות, תהיי חיובית, נסי להעסיק את הראש בדברים אחרים (אני יודעת שזה קשה...) מחר זה 30 יום אז עוד 3 ימים מהיום את יכולה לבדוק בבית. מלא בהצלחה ממוש

• אני בודקת את חום השחר וכשהוא יורד זה אומר אצלי שהמחזור בדרך. שמעתי שלא אצל כולן בדיקות חום השחר עובדות וכל גוף מתנהג אחרת, יש בנות שבתיחלת ההריון חום השחר עושה קפיצות, אז כל עוד ה- לא הגיעה יש סיכוי
  • הלוואייייי בנותתתת תודההההה
    אני כבר מיואשת לא רוצה לקוות סתם אבל תמיד יש תקווה
    לא משנה מה שהפעם זה יהיה זה וה- לא תגיע הפעם.
    תמיד לפני מחזור יש לי הפרשות מרובות בתחתונית והפעם אין זה אין הפרשות מרובות בכלל אבל אני לא יודעת אם זה אומר משהו עובדה חום השחר ירד :(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה