מתי ניתן לדעת בוודאות ??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הווסת האחרונה הייתה ב29/8 ביום 22/9ביצעתי בדיקת הריון ביתית והייתה תשובה שלילית,
    אך אני מרגישה שדיים כואבים ונפוחים,רצון לישון יותר או אפילו ביומיים האחרןנים קמתי ב5 בבוקר, היום התחילו להיות לי הפרשות שקופות.
    האם יש סיכוי בכל זאת להריון?????
    מתי ניתן לבצע בדיקה ביתית/שתן/בטא????
    תודה רבה מראש
    וחתימה טובה
8 תגובות
עמוד 1
  • מה אורך המחזור שלך? האם את כבר באיחור? לדעתי עשית את הבדיקה מוקדם מידי.
    בדיקה ביתית הכי כדאי לעשות אחרי האיחור במחזור, אבל הכי אמין זה בדיקת דם.
    היו בנות שגם באיחור יצא להם שלילי בבדיקה הביתית ובדיקת הדם אישרה שאכן יש הריון.
    בכל אופן, מאחלת לך את התשובה שאת מצפה לה

• אני עם אולגה, צריך לדעת מה אורך המחזור שלך בד"כ
    (לא כמה ימים הדימום אלא מה ההפרש שבין מחזור למחזור)
    ולראות אם את בכלל באיחור... בכל מקרה הכי אמין זה בדיקת דם
    מחזיקה לך אצבעות לתוצאה מיוחלת
  • המחזור שלי הוא כל 27 יום וכך גםהיה בשלושה חודשים האחרונים,
    היום בדיוק זה יום ה27
  • אז עדיין אין לך איחור ממשי במחזור, בדיקות ההריון למיניהן לא אמינות כל כך בשלב כל כך מוקדם
    חכי עוד כמה ימים ותעשי בדיקה נוספת או לחילופין אחרי כיפור תקבעי תור לרופא (נשים או משפחה) שיתן לך הפניה לבדיקת דם
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי BJuled

אז עדיין אין לך איחור ממשי במחזור, בדיקות ההריון למיניהן לא אמינות כל כך בשלב כל כך מוקדם
    חכי עוד כמה ימים ותעשי בדיקה נוספת או לחילופין אחרי כיפור תקבעי תור לרופא (נשים או משפחה) שיתן לך הפניה לבדיקת דם

• צודקות, אני אחכה אחרי כיפור ויעשה בדיקות יש לי כבר הפנייה מהרופאה שלי.
    נקווה בע״ה שזה צלח,אעדכן בהמשך....
    צום קל לכולכן וחתימה טובה
  • מאמי אני עשיתי בדיקה ביתית ביום שבו היתי צריכה לקבל ויצא קו חלש חלש חלש שבקושי ראו אז אם היתי עושה כמה ימים לפני בדיקה גם לי היה יוצא שלילי
    אז הכי בטוח לכי כמה ימים שיש לך כבר אחור תעשי בדיקת דם
    המון הצלחה

• חכי עוד שבוע ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה