היי בנות חייבת לפרוק קצת .. :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני באמת לא יודעת מה עובר עלי
    בחיים לא הרגשתי ככה !!!
    יש לי הרגשה כזאת מגעילה על עצמי שאני ממש אגואיסטית! ולא מפרגנת לאף אחת!!!
    כול יום בשבועיים האחרונים במשפחה שלי ושל בעלי מישהי בהריון ואני מדברת על בנות ממש בנות גילי שהתחתנו בהפרשים של חודש- חודשיים ממני פתאום בבום אחד כולםםם בהריון
    חוץ ממני
9 תגובות
עמוד 1
  • מורן מאמי אני ממש מבינה לליבך ..גיסתי התחתנה חודש אחריי ושמרה עם גלולות חצי שנה וכשהפסיקה אותם ישר נקלטה ואני בלי גלולות בלי כלום רק לפניי חודשיים נקלטתי והיא חודש רביעי כבר ..וכשהיא סיפרה לנו את זה פשוט הלכתי לחדר כשכולם בהתלהבות ההורים האחים ..והתחלתי לבכות כמו מטורפת !!!! זה באמת לא פשוט במיוחד שאלו אנשים שקרובים אלייך ואת רואה מה מתרחש מסביב ואיך כולם כביכול שמחים ומפרגנים וקשה לך ואת לא מסוגלת לקחת חלק בשמחות האלה !את ממש לא אגואיסטית אני חושבת שעל צער וכאב אי אפשר לשלוט אלו תכונות שבאמת מגיעות מהלב ולא מהראש ..תדעי שמאותו רגע פשוט ירד לי כל המצב רוח וכל שיחת טלפון עם אחי או איתה היתה על ההריון ואף אחד פשוט לא שם לב שכאילו הלוווווווו יש כאן מישהי שמנסה קצת יותר מכם ..?וגם אותם אי אפשר לשפוט זו פשוט שמחה ברמה אחרת !ואני רק יכולה לומר כך שגם היום שלך יגיע אל תתני לזה להשפיע עלייך יותר מדיי כי לי זה עשה ממש לא טוב וכולם סביבי ראו את זה ..פשוט איבדתי עניין לנסות ..ובחודש אחריי ניקלטתי למרות שבקושי היתי עם הבעל ממש בלי לשים לב נגמרו לי הערכות ביוץ ביום ה14 למחזור ועוד לא זיהיתי ביוץ ואפילו לא טרחתי לרוץ לקנות פשוט כבר לא עניין אותי אמרתי מה שיהיה יהיה ..היום שלך יגיע ואני מאחלת לך שזה יהיה כמה שיותר קרוב ושתזכי לשמוח ולשמח את כל מי שבהריון סביבך !  אני שולחת לך נשיקות וחיבוקים ובטוחה שבקרוב מאוד כולנו נשמח בשמחה שלך
  • וואי מתוקה, התחושות האלה קורות סביר להניח אצל כל אחת בפורום. זה טבעי ואת ממש לא צריכה להרגיש רע עם עצמך. אין אחת פה שלא הייתה מתחלפת עם מישהי בהריון אין אחת פה שלא מקנאה במישהי בהריון.
    את ממש לא אגואיסטית, את אנושית, יש לך רגשות וזה לגמרי בסדר.
    מאחלת לך קליטה מהירה!!!!!!!!!!!!!!!

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אואוהה..איך שאני מבינה אותך...

אני מאמינה שזה קורה לכל הבנות פה..

זה ממש לא פשוט..תחשבי שאני התחתנתי לפני שנה ושמונה חודשים...אחותי שהתחתנה אחריי כבר עם ילדה בת שמונה חודשים...אחותי השניה כבר ילדה ילד והוא בן חצי שנה..ואחותי השלישית בהריון חודש תשיעי....ואני????? עדיין לא...בת
    א-ב-ל...אין יאוש בעולם כללל..אומרים שכל עכבה לטובה...
    ברוך ה'...אני חושבת בטוחה..שהקב"ה עושה זאת בשבילנו..הכל מתוכנן..

בשנה הזו...מה לא עשיתי...
    סיימתי את השנה הראשונה ללימודים בהצטיינות...
    מצאתי עבודה שאני נהנית בה...
    עבדנו אני ובעלי על הזוגיות...
    באמת...ברוך ה'..

עכשיו שאני מרגישה הרבה יותר מבוססת...אני מרגישה שזה קרוב יותר מתמיד...

בע"ה..

אל תבכי..ואל תחשבי שאת אגואיסטית...זו הרגשה טבעית ואנושית..

מתפללת שבע"הי תיקלטי במהרה להריון! ושיהיה חמסה ענקית עלייך ועל הקטני שלך..

אוהבת מלאאאאאאאאאאאאא:)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מורני נשמה שלי...
    אני אמנם לא פעילה כבר כ"כ בפורום וזה רק בגלל תגובות של בנות אחרות פה..
    אני כל הזמן עוכבת וקוראת מה חדש אצלכן..
    אבל הפעם לא יכלתי שלא להגיב
    אני רואה שאת מתקדמת בצעדי ענק להריון המיוחל תסתכלי על זה ככה שכל מכשול שאת מגלה זה עוד צעד שעברת! עכשיו גילית מה הבעיה, ומה הפתרון וההזרעה זה הצעד הבא שיקרב אותך לתינוק שלך
    אני יכולה לספר לך שארבעה חודשים לפני שנקלטתי להריון (היינו באמצע נסיונות) אחות של בעלי נקלטה להריון, לא מתוכנן בכלל, לא רצו אותו וממש התבאסו שנקלטה!
    אני לא צריכה לתאר לך את התחושה של חוסר צדק שהרגשתי ואת העלבון אפילו (אח"כ עוד עברתי הפלה ספונטנית), שאני כ"כ רוצה ומנסה, והיא פשוט נקלטה! בלי להתכוון! ועוד לא היה לה בושה להתאכזב מזה!!
    היום ברוך ה' היא אחרי לידה של תינוק מקסים
    ואני גם נקלטתי.. וכל דבר קורה בעיתו ובזמנו
    צריך פשוט להאמין, לא להפסיק לנסות, ולקוות!! זה יגיע יקירתי.. בסוף כולנו נהיה אימהות..
    "החוסר פרגון" שלך זה לא באמת חוסר פרגון, פשוט קשה לך לשמוח בשביל אחר שמקבל את מה שאת כ"כ רוצה
    וזה הכי מובן בעולם!! אל תרגישי אשמה..
    שולחת לך חיבוקים וחיזוקים
  • ווואייי בובה.. שלא תעיזי לבקר את עצמך, לא נראה לי שיש מישהי פה בפורום שלא חשה את מה שאת חשה. זה הכי טבעי וברור, אנחנו כל כך רוצות וכשזה קורה למישהי אחרת זה כל כך אמיתי, רק לא אצלנו. אני בטוחה שבליבך את שמחה עבורן ומאחלת להן רק טוב, ואין זמן יותר טוב מיום כיפור למחול לעצמך ולהבין שאת רק בן אדם. עכשיו אחרי כל הקשיים, אתם יודעים מה הבעיות, ואתם בדרך המהירה לפתור אותן, ויותר מתמיד את ממש קרובה עכשיו. אנחנו צריכות גם לזכור שזה מזל שהרפואה היום מתקדמת, והנה את כבר מקבלת את התמיכה שאת צריכה וגם אלייך זה יגיע! בזה אין ספק!! אני לא אגיד לך להרגע, ושזה יבוא כשזה יבוא כי אותי זה מעצבן, רק שתתני לעצמך להרגיש מה שעולה, בלי שיפוט, ואני יודעת שאת חזקה ושתאספי את עצמך כשתהיי מוכנה:) ואנחנו פה בשבילך! שולחת מלא מלא אהבה וחיבוקים

• מורן היקרה שלי
  • מאמי כל כך מבינה אותך !!! שולחת לך ים חיבוקים ואהבה
  • בנות יקרות
    חברות מהממות
    ומה לאאאאא!!! אתן הכי מדהימות בעולם
  • מתוקה אני שולחת לך מיליון חיבוקים,כולנו עוברות את אותו דבר כאן ומבינות מה עובר עלייך את ממש לא אגואיסטית אלא פשוט אנושית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה