אנשים קטנים, שמועות גדולות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות חשוב לי לשתף אתכן במה שקרה הבוקר בפורום תמיכה,
    כיוון שאתן חלק עצום ממני ומה עזרה שהענקתם לי.

בנות יקרות אני לא יודעת מי מכן ראתה את מה שנרשם עליי אתמול, אני פשוט הייתי בהלם בבוקר, ואחרי התלבטות רבה החלטתי שהכי נכון זה לומר גם את הצד שלי...
    אז אתמול נכנסה לכאן בחורה בשם ״יאנה״
    ורשמה עליי דברים איומים, תכף סיון תעתיק לכם את מה שנרשם... (ראו את הכתוב בסוף)
    וזוהי תגובתי לכם בנות ובמיוחד לך ״יאנה״ :

שלום לך גברת דבורה היקרה או יאנה כמו שקראת לעצמך כאן!
    נתחיל בזה שכל כך ברור לי שזו את הרי אף אחת מהחברות שלי לא יודעת את שם משפחתו של שחר. חוץ ממך ומאחותך (חמתי) שפרצתם לי לפייסבוק ועשיתם מעשה חמור, וחדירה לפרטיות בצורה נוראית.
    ובנות יקרות, היה צפוי שהם יגיעו גם לפורום, הזהרתי, זוכרות??!!
    חשוב לי להבהיר לפני שאני מתחילה שהתגובה הזאת נועדה אך ורק כדי לטהר את שמי ושכל מי שעזרה ותמכה לא תחשוב לרגע שעשיתי זאת למטרת גניבה חס וחלילה. 
    אז אני מתחילה מזה שאמרת שקשה לך לקרוא את מה שאני מספרת לבנות כאן וגם בפייסבוק אז פשוט אל תיכנסי ואל תקראי ואל תעקבי.ןאם קשה לך זה מראה שאני צודקת בדבריי. שוב תקלי על עצמך ופשוט אל תקראי כל הודעה/סטטוס/תגובה משמי.
    אני רוצה לומר ולעדכן אותך שאני בהחלט נקיה מבחינה מצפונית ונפשית במיוחד לנוכח העובדה שסוף סוף הוצאתי מחיי את הגבר שהשפיל אותי קילל קללות איומות והוריד מהנשיות שלי במשך 5 שנות נישואיי.
    זה שאת קוראת למה שעשיתי ״הפללה״ זאת המילה הכי לא נכונה, כי אם את באמת מכירה אותי את יודעת טוב מאוד שספגתי ממנו אלימות פיזית ומילולית.
    מעבר לזה שאת גם היית נוכחת במצבים האלו מיד לאחר שזה קרה.
    ועכשיו לעניין למה אני לא מספרת שיש לי מישהו?!
    נתחיל בזה שהקשר שלי איתו הוא קשר של ידידות, הוא בן אדם מדהים אשר תמך ותומך בי נפשית בהכל. הוא היחיד שידע את מצבי עוד לפני בנות הפורום.
    הקשר שלי איתן קשר ידידות בלבד!! חוץ מזה לא מעניין את הבנות כאן להיכנס לי לתחתונים ולחיי הזוגיות שלי מה שאחותך תמיד הייתה עושה. להיכנס לתוך המיטה שלי ושל בעלי.
    לא איכפת לי מה תחשבו גם אחרי שפרצתם וראיתם את כל ההתכתבות איתו. אני בהחלט לא תמימה וכדי לרקוד טנגו צריך שניים! אני יודעת ואלוקים יודע שבחיים אבל בחיים לא בגדתי בדורון בזמן נישואיי- מה שהוא כן עשה ועוד עם גבר ועדיין סלחתי. וגם בהתחשב בעובדה שיש לי ילדים קטנים והדבר האחרון שעש לי זמן אליו הוא בגידה, או חשק מיני.
    אז בנות יקרות סלחו לי שבאמת שכחתי לספר לכם על עצמי פרט מאוד חשוב והוא שיש לי ידיד מדהים שעוזר מכל הבחינות ושמו שחר קאי והוא גר בירושלים.
    נכון שאני מספרת הרבה דברים והם נכונים, שדורון אלים?! כי כן זה נכון ושוב את היית נוכחת למקרי האלימות בנינו... להזכירך את זו שהרמת אותי מהרצפה שניה אחרי שהתעלפתי בגלל שאחיין שלך הרים עליי יד.
    הוא בהחלט גבר מסוכן אשר לא יודע לשלוט במצבי כעס והרים עליי יד בגלל שלא הספקתי לתלות כביסה ולארגן את הבית כי הייתי עסוקה בלשמור ולטפל בילדיו.
    הוא רואה את הילדים כי אין מה לעשות, הם ילדיו וישארו ככה כל החיים. אני מאוד מקווה ומאחלת שכשיגדלו יתפקחו ויבינו ויעזבו אותו, כי מה שבטוח?! אבא לא מגיע לו להיות!
    בגינה סיפרתי תמיד שהוא עוזר כשצריך וברוב הזמן אני לבד, אל תתבלבלי... להיות אבא ולהיות בעל זה שני דברים שונים.
    נכון רשמתי כאן שאני מתגעגעת לריח שלו וזה טבעי ומובן בהחלט... הוא הגבר הראשון שלי (שגם זה אגב בעבר הפצתם והמצאת עליי שמועות שהילד שאני נושאת בתוכי לא שלו, ואת זה בנות תוכלו למצוא בהיסטוריה כי גם אז סיפרתי על זה כאן.)
    הוא האיש הראשון שהכרתי, לא באמת ידעתי מה זה גבר באמת חשבתי שככה זה ככה החיים צריכים להיות ולהתנהל...  גבר שמרביץ, שמאיים, שאוסר עליי לצאת עם חברות... ושאני צריכה להיות אמא ואישה במשרה מלאה.
    נכון הוא ישב לידי כשהייתי בבית חולים ילדה בת 18 שעוברת ניתוח וסיבוך אחרי לידה ובמצב קשה ומורדמת.. זה אך ורק כי היינו אחרי לידת הילד הראשון עוד היינו בעננים... ואני יכולה להבטיח לך שאם זה היה קורה היום הוא לא היה יושב לידי דקה.  בזמן ההריונות השניים בחיים לא קיבלתי תמיכה כל הריון התקבל אצלי בבכי ישבתי והעברתי לבד הריונות שלמים. לא הכיר באף הריון ותמיד הפציר בי להפיל. ואין מה לדבר שעכשיו בלידה הרביעית בחיי שבועיים אחרי לידה, בעודי עוד מדממת מהסבל והיסורים שעברתי ב 16 שעות בחדר לידה הוא דאג לפגוע בי לדחוף אותי לתת לי סטירה לדאוג לי לנקע בברך ולקינוח לזרוק עליי צרור מפתחות בעוצמה חזקה ולהשאיר עליי סימנים יפים. וחודש וחצי לאחר לידה, שבוע לאחר שחגגנו לבתנו החדשה ״בריתה״ הוא זרק עליה על תינוקת כל כך קונה ותמימה ששרדה יסורים פלאפון וניפץ את כל המסך על ראשה. תודה לאלוהים שהיא שרדה מכה כל כך חזקה בעוצמה כזאת.
    אז בואי נודה שהוא ממש אבל ממש לא האדם התמים והטהור שניסית להראות שהוא.
    בנות סלחו לי שאני מתארת הכל אני יודעת שיש בנות שזה קשה להן ובגלל זה לא פירטתי עד היום אבל כבר לא נשארו לי ברירות. 
    תודה לכל אחת ואחת כאן על העזרה הנפשית והכספית.
    תודה שבזכות הכסף שלכן שילמתי חשמל וקניתי לילדים אוכל מטרנות וטיטולים, מה שאבא שלהם לא עושה ולא משלם עד היום. 
    אני מאחלת לך לכם לכל המשפחה שלכם, שניה לפני כיפור שהקב״ה ישלח לכם שכל ותבונה ואת המצפון שלך אל תנסי לנקות על חשבוני, כי אני את החשבון נפש שלי עם עצמי כבר עשיתי. ומאוד מאושרת ושלמה עם כל צעד שעשיתי עד היום. ועובדה שאצלכם לא כי אתם דואגים להכפיש את שמי בכל שלב ובכל הזדמנות. 
    שתהיה לכם דרך צלחה רופאה שלמה.
    ובנות יקרות אוהבת אתכם תמיד ולעולם לא אשכח שבזכותכם החיוך שב לי לפנים!

גמר חתימה טובה לכולם!

"עינבר קשה לי מאד להמשיך לקרוא ולשמוע את מה שאת מספרת לבנות כאן ובפייסבוק. אני חושבת שהיגיע הזמן שתתנקי נפשית ומצפונית ותפסיקי לשקר.. את זאת שניסית להפליל את דורון בכל מיני טענות שלא עזרו לך ואת זאת שזממת האשמות שווא בעזרת חברות שהיו לך שהדריכו אותך איך להפליל אותו. למה את לא מספרת שאת בקשר רומנטי עם גבר שקוראים לו שחר קאי מירושלים שאותו היכרת באתר הכרויות כשאת עדיין נשואה ואמא לארבעה ילדים קטנים מאד.
    ולמה את לא מספרת שאת זאת שאימללת את דורון בשקרים שלך ובערמומיות שלך, מצד אחד את סיפרת שדורון אלים ומסוכן לך ולילדים וגם אומרת שהוא כבר רואה את הילדים אצל אמא שלו ולא לבד. ומצד אחר את סיפרת בכל מקום גם בגן וגם בגינה שהוא נשמה טובה שדואג ועוזר לך בעבודות הבית.(את גם מתגעגעת לריח שלו ולחיבוק שלו) אני מכירה את דורון כמו שהרבה מאד אנשים מכירים אותו ואת הלב הרחמן שלו.. את אומרת שהוא מפיץ עלייך שמועות כשהוא לא אומר אפילו מילה אחת על כל מה שקרה ומה שעובר עליו.. איך יכולת להגיד עליו שהוא קמצן ואלים ועוד כל מני שקרים עלובים. למה את לא מספרת על התמיכה שקיבלת ממנו ומהמשפחה שלו. תמיכה גם פיזית גם כלכלית וגם נפשית, את הטיפול והעזרה שקיבלת כשעברת ניתוח ואישפוזים, את הלילות והימים שהוא ישב לידך בבית חולים גם בהריונות וגם כשסבלת מבעיות אחרות.. תדעי לך שבמצבים מסויימים כשמדברים עלייך אני מופתעת כל פעם יותר ויותר ממה שאמרת ובמציאות זה נראה אחרת.. את לא תדעי מי אני כי אני ימשיך לדבר איתך רגיל עד שתביני שלשקר זה הרגל לא טוב וזה אכזרי להאשים סתם מתוך אינטרס אישי.. יש כאן עוד שני בנות שמכירות אותך טוב ועם הזמן הן הבינו שאת לא ממש אמיתית בכל מה שאמרת, זה מציק לי עמוק בפנים בגלל ששתקתי עד עכשיו בעיקר כשראיתי איך היצלחת לגרום לבנות כאן לאסוף בשבילך כסף ואלוהים יודע באמת לאיזה מטרה זה הלך, מחר זה יום הדין, את חייבת לחשוב עם עצמך על העוול שגרמת לבעלך ולמשפחתו, את כנראה לא מבינה מה זה באמת גבר אלים ולכן את מאשימה אותו סתם בעלילות. אני בטוחה שלמשפחה שלך את מספרת את מה שאת מספרת כאן ובפייסבוק, את מקבלת תמיכה ועידוד בגלל שמאמינים למה שאת מספרת, תהי אמיתית ותפסיקי לשקר ולתחמן, במשך השנה האחרונה למדתי להכיר אותך מצויין ופשוט שתקתי והתעלמתי בהרבה מצבים רק כדי לא לפגוע בך.אני מקווה מאד שאלוהים יסלח לך על הצער והכאב שגרמת לו ולמשפחתו.. הלוואי עלי גבר כזה עם נשמה כזאת.. אז ממה את מאושרת, מהסבל של האחרים? תרימי את עינייך לאלוהים ותבקשי ממנו סליחה גם בשבילך וגם בשביל אלו שמחזיקות לך אצבעות על העוול שגרמת ואת ממשיכה לגרום. את לא ידעת לכבד אותם ולהעריך את מה שעשו בשבילך.."

68 תגובות
עמוד 1
  • עינבר תהיי חזקה ושאחת ממנהלות הפורום תדאג לחסום ולמחוק את המשתמשת ...

כמה רוע פשוט לא להאמין
  • העיקר שאת יודעת מהי האמת וזה מה שחשוב!
    תמשיכי חגדל את ניחדים שלך בחום ובמסירות ואני מצטערת שלא יצא לי חדברהאיתך ולהפגש פשוט כל הסידורים של המעבר דירה והחגים נפלו עלי..
    שתהיה חתימה טובה
  • תהיי חזקה, את עוברת דברים לא קלים...
    אבל למה את עונה לה ולמה את מפרטת כ"כ כאן??? למה לתת נשק עלייך לכל מיני אנשים?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • תראי את התגובות כאן ובתמיכה, אין אף אחת שהתייחסה ברצינות, תהיי בטוחה שפה יש לך משפחה תומכת
  • לא קראתי הכל, ואני מכירה את הסיפור שלך ממש על רגל אחת
    אבל חשוב לי לציין
    שאת לא חייבת תשובות לאף אחד
    בתמימותך את מספקת בדיוק את מה שרוצים ״אויבייך״..

המשיכי בשלך והכי חשוב- שמרי על פרטיותך ופרטיות ילדייך!
    כמובן זה לא סותר את עצם העובדה שאת תמיד יכולה לשתף כאן
    וכולנו כאן אוזן קשבת!

שתהיה לך שנה טובה וחתימה טובה!

בשורות טובות
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות וחשוב לי להבהיר לכן שכתבתי הכל כתגובה למה שהיא כתבה לי...
    הרגשתי צורך לענות לא רק כדי לטהר את שמי אלא גם באיזשהוא מקום לפרוק את כל מה שישב לי על הלב, ולא היה לי איך לומר לה זאת! זה הגיע לי בדיוק בזמן...
    זה שסיפרתי על הידיד והכל,.. לא חידשתי כלום אלה דברים שהם ממילא ידעו אותם...

הכי חשוב גמר חתימה טובה לכולכן וצום קל ומועיל...
  • הנושא טופל

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הכי אהבתי את זה "את כנראה לא מבינה מה זה באמת גבר אלים" ....
    מלא
  • שנים לא כתבתי פה, ולא יודעת למה נכנסתי היום.
    אבל מדהים ומרגש החברות והתמיכה (בהמון אפיקים) !

ענבר- הלוואי ושנה זו תביא פרנסה, שמחה ובריאות.

גמר חתימה טובה

[/url

• איזה אנשים משועממים
    שיתעסקו במה שבאמת חשוב ...
    עכשיו ברור לי מי זאת ה"יאנה" הזאת שדיברה כ"כ הרבה שטויות ... עצוב

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• יש לי שאלה.... ממש לא מסתדר לי המשפט הזה...

"הגבר שהשפיל אותי קילל קללות איומות והוריד מהנשיות שלי במשך 5 שנות נישואיי."......מותק שלי...ב 5 שנים האלו את עשית לו 4 ילדים
    קצת לא נראה כמו "הורדת נשיות"...

אם גילית את זה אחרי ילד ראשון..וואללה..אני יכולה להבין...את יודעת מה...אני יכולה להבין גם אחרי 2...אבל 4?????
    תסלחו לי בנות...אני לא קונה את זה בשקל

חג שמח לכולן !
  • מרינה מכירה אישה או שניים שנמצאות בזוגיות לא תקינה..במיוחד כשזה הגבר היחיד שמכירה, ומאוד קשה לצאת מתוך ההבנה של "זה נורמאלי,ככה זה אצל כולם" כי כלפי חוץ הכל תקין.
    ואז יש שבועיים נהדרים... ואז ילד.. ואז שוב הסיפור חוזר חלילה
    כמו שאני אומרת..מכירה את זה מקרוב.
    אמנם לא 4 ילדים
    אבל 2
    ובתקופה קצרה בהרבה מהתקופה שענבר הייתה על בעלה לשעבר.
    הרבה כוחות לוקח מאישה במערכת יחסים כזאת להרים את עצמה ולהודות שזה לא טוב, שזה אסור,שאני לא אשמה.
    לרוב הנשים האלו מקבלות על עצמן את הגזירה.
    אז לא הייתי שופטת לפי כמות הילדים.

דברו איתי בפייסבוק
  • זה בדיוק מה שכתבתי מאמי.....אפשר לטועת פעם אחת...אפילו פעמים (זה במקרים שבואי נגיד שהאישה היא פשוט לא חכמה...(בעברית פשוטה - טיפשה ! )
    אני זוכרת טוב מאוד שעינבר כתבה שבעלה הרביץ לה בהריון ראשון....
    חמודה שלי...זה תמרור "אין כניסה" לכל אחת ואחת....אני לא אומרת שצריך לרוץ לפרק את החבילה ישר, ואולי כן יש מצבים בהם ניתן לתת עוד צ"אנס...אני רק אומרת שלא רצים ועושים ברצף עוד 3 תינוקות
  • כמובן הכל בתנאי שזה נכון מה שהיא מספרת....וכאן אני לא ממש סגורה עם עצמי
  • עד כמה שהבנתי הוא לא היכה אותה כל הזמן, אלא פשוט לא נתן לה לפרוח.וזה מספיק בשביל לקחת נשיות.דברים כמו להגיד "איזו מכוערת את,איזו שמנה את,מי ירצה אותך,את מגעילה אותי" זה לוקח מהנשיות,וגם מהביטחון העצמי לקום וללכת.
    לא יודעת למה לאישה להמציא לעצמה דברים שכאלו..כאילו לעשות לעצמה עין גם כשהכל טוב?!
    לא ניראה לי.

דברו איתי בפייסבוק
  • אז רצים ופותחים רגלים למי שאומר לך : את מכוערת ושמנה ומגעילה??
    לא נראה לי
  • ולגבי למה לאישה לעשות דברים כאילו...אוי מאמי...את לא היית פה כנראה בתקופות "היפות" ..את לא תאמיני למה אנשים מסוגלים מול מסך מחשב... בכלל לא קשה לי להאמין להרבה דברים עכשיו שזה על גבי אינטרנט...
    מה שכן...קשה לי להאמין שיש דבר כזה כמו "חמות שפורצת פייסבוק"...
  • מרינה כנראה שלא כולן "חכמות " כמוך או "חזקות כמוך

יש גם אנשים שונים מימך חלקם "טיפשים " יותר וחלקם לא שופטים אנשים אחרים ..

האם את מכירה את הביטוי :"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו "

אני מאחלת לך שבחיים לא תגיעי למקומה של עינבר ובאותה נשימה שבחיים לא תדוני אף אדם עד שלא תגיעי למקומו .
    אף אחד לא יודע מה היא עברה באמת ומה עובר עליה בימים ובעיקר בלילות ...

אם אין לך משהו טוב לאחל לאנשים אחרי שעברנו את חודש הסליחות אז את בוודאי מכירה את המישפט " השתיקה יפה לחכמים קל וחומר לטיפשים "

מאיפה התעוזה לעלות על הכתב בפורום שמיועד לתמיכה :
    אז רצים ופותחים רגלים למי שאומר לך : את מכוערת ושמנה ומגעילה??
    פשוט הותרת אותי המומה
  • דקלה..אני ראיתי בנות כמוך שתמכו גם בחולות נפש שהיו כאן...כך שבואי נגיד , צריך לקחת דברים בע"מ...
    אני גם ראיתי בעבר מקרים שבנות פורום עם לב רחב שלהן עזרו למישהי גם כלכלית וגם נפשית....!ואותה מישהי הלכה יפה מאוד לבזבז את הכסף בבית קפה בקניון
    אני מאמינה בדחף של כולם לרוץ ולעזור כאשר מישהי מבקשת עזרה הבנות כאן באמת מדהימות...אבל אני גם מאמינה באנשים רעים , אנשים שמנסים לנצל אחרים (אני לא מדברת על עינבר כרגע, אני מדברת בכללי)
    מה לעשות, החיים לימדו אותי שלא הכל ורוד ומי שעוד חיי בללה-לנד- אני מאוד ממליצה לו לצאת מהסרט שהוא חיי בו
    וזה לא תעוזה..זאת האמת...פשוט כנראה היא כואבת..אז לא מדברים על זה

אם את כל כך מזדהה..תגידי לי את...גבר שירביץ לך בהריונך הראשון , יגיד לך (זה מה שאלה אמרה..אני לא זוכרת שעינבר אמרה את זה) את שמנה ומכוערת ומגעילה...האם תעשי לו ילד? אוי סליחה..עוד 3?
  • מרינה - עדייןן אני לא שופטת אותה ובטח לא אכתוב משפטים כל כך בוטים !!!

לפי מה החלטת שאני מזדהה איתה ???
    שוב את כותבת דברים ללא כל אחיזה במציאות ??
    ואני בטח לא הנושא שיחה

אין לך מושג מה הרקע שהיא באה מימנו איפה המישפחה שלה עם מה היא צריכה להתמודד
    בסך הכל חברה מהפורום שעוברת תקופה קשה בחייה .. שלא ביקשה דבר מימני לא כסף לא עזרה פיזית לא כלום .. אז במקום לתקוף אותה ולרדות בה כמה היא טיפשה את יכולה לחזק אותה ולהראות לה את חצי הכוס המלאה כדי שאחרות תמעננה מלהגיע למצב כזה
    ויש הבדל בין לצעוק המלך הוא עירום לבין שילשול מילולי ....
  • כל \זה יפה מאוד...בהנחה שהיא דוברת אמת...
    ואם יאנה או איך קוראים לה זאת שדוברת אמת?
    איך את החלטת מי מהן דובר אמת?

זה אינטרנט כפרה..לא שיחות נפש במטבח...הכל פתוח
    מי שחופר הרבה זמן , מחליט לשים את החיים הפרטים שלו על דף אינטרנט , צריך לדעת שלא תמיד ילטפו אותו עם כיוון צמיחת השעיר

ואת טועה...יש דרכים לבקש כסף...לא תמיד ע"י משפט "תני לי מזומן"....לפעמים זה ע"י התבכיינות יום יומית כמה קשה לי , יש לי 100 שח לשנה ...
    יש כאן בנות עם לב רחב שמבינות מהר מאוד את הרמז

ולכולם קשה..לכל אחת כאן יש איזה משהו שקשה לה..אם זה כלכלית או נפשית..אבל לא כולן עושות חפירות ארכיאולוגיות , עם המצאת חמות שפורצת פייסבוק , מאהב מדהים שבועים אחרי הפרדות מהבעל , מכתב התפטרות מעבודה למרות שאין מה לאכול בבית...
  • רינה 24 אמרת נכון "האמת תצא לאור"
    יש לי הרגשה שכשהאמת תצא לאור, רוב הבנות כאן יהיו יותר הגיוניות ופחות מעודדות ותומכות במה שמשתמע כמופרך..
    השאלות המתבקשות באמת הן..
    למה היא חיכתה 5 שנים ?
    למה היא ילדה לו 4 ילדים ?
    מישהי כאן מכירה אותה מחוץ לפורם ולא רק בחודשים האחרונים אלא הרבה לפני ?
    משהי התרשמה ממנה מתוך שיחה שמיעה וראייה במציאות ולא רק כאן "בוירטואלי" ?
    האם למישהי כאן נראה שהילדים המתוקים של עינבר נראים כילדים שגדלו בבית עם אבא אלים ?
    לי בכל אופן נראה שהיא הגזימה "קצת הרבה" בכל מה שהיא סיפרה כאן מאז היותה אמא לילד אחד..
    "לקבל מכות בהריון ולהישאר איתו" זה נשמע מופרך ביסודו..
    למה היא נזכרה להתוודות כאן שאותו "גבר" הוא רק "ידיד טוב שלה" וזאת לאחר שמישהי כאן כתבה "שאיתו היא בוגדת בבעלה" ?
    אני מאד אשמח להתרשם כאן מעוד בנות הגיוניות וחכמות שמבינות עיניין ולא רק תומכות ומעודדות כדי להרגיש שהן "עשו למען משהי"
    כזאת התנהגות רק דוחקת לפינה יותר ויותר.. ובמקום לנסות לעזור ולשקם, הן "עוזרות" בלהרוס ובלפרק משפחות..
    בנות, אל תמהרו "לטפוח על שכם" אל תמהרו לנחם ולשפוט, הפעילו הגיון במה דברים אמורים וכיצד הם נראים..
    מצטערת אבל זאת דעתי וכך התרשמתי מהרבה הודעות ותגובות שקראתי כאן בפורם.
    "לא כל הנוצץ הוא זהב" גם "לא כל הדומע הוא השוקע"
    חג שמח..
    נשמה טובה
  • מרינה היקרה!
      נורא עצוב לי לשמוע את דברייך שמה שאני עושה זה ״חפירות ארכיאולוגיות״ במיוחד לנוכח העובדה שהייתי בעבר במפגש שאת בעצמך השתתפת בו ושזה פורום כדי לספר ולשפוך!
    לשאלה אם יש כאן בנות שמכירות אותי?! יש בהחלט והרבה!! ואף אחד ממש ממש לא צריכה להיכנס ולהעיד עליי... בשביל זה אני כאן! אני ממש אבל ממש לא גנבת... כל כסף שאספו עבורי הלך אך ורק על אוכל לילדיי ותתפלאי גם שילמתי בזה חשמל! 
    מעבר לכך שאם זה היה שקר והייתי רוצה לגנוב לא הייתי מכניסה אף אחת אליי לבית,  במיוחד לא עם ארגז של מצרכים והייתי מסתפקת בכסף שנאסף, מעבר לכך לא הייתי מראה את פרצופי בעיר כל כך קטנה בליווי אחת מבנות הפורום בעמותת חסד. אם באמת היה לי...  הדבר האחרון שאעשה בחיי זה לגנוב!! ותודה לאמא שלי זכרונה לברכה שחינכה אותנו בצורה הכי טובה שיש. 
    ל״המציא חמה שפורצת לפייסבוק״ תתפלאי אבל היו כאן בנות שחוו בעצמם שיחות ודיבור איתה מהפייסבוק שלי, ומספיק שתיכנסי לפייסבוק של חמתי שפתוח לכולם תראי מה היא רושמת עליי, אבל אמרתי ואומר שוב, אני לא מתכוונת להוכיח לאף אחד שום דבר, מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד!!!
    מאהב אחרי שבועיים?! אז אמרתי ואומר שוב שהוא ידיד נפש... והאמת?! אם הוא לא היה כאן לא חושבת שבכלל הייתי מחזיקה מעמד... נכון הגשתי התפטרות למרות העובדה שאין לי ממה להתקיים כי המטרה שלי כל כך ברורה... מי ישמור לי על התינוקת בדיוק? את?! ולא רק עליה גם על השניה בת השנתיים.. הוציאו אותה מהגן כי אין לי איך לשלם את זה את יודעת?! אז אל תשפטי ואל תאמרי דברים לפני שאת לא יודעת את הכל באופן ברור!!  בעבודה שעבדתי המשכורת החודשית הייתה 2300 שקל מזה חייתי עד היום.. אז להמשיך לעבוד ולהיכנס עוד יותר לחובות?! ממש לא... וגם אני עוברת דירה, אז למה לא להגיש התפטרות ולנצל את פיצויים שלי?  יש עוד הרבה דברים שהבנות כאן לא יודעת ומנגד זה יש הרבה דברים שחברות קרובות מכאן כן יודעות עלי! 
    איך זה שפתחתי רגליים למרות שקרא לי שמנה ומגעילה?! זה כלום, הלוואי שאלו הקללות שהייתי מקבלת.. מה שאני הייתי מקבלת זה בת ****, *****, תקבלי סרטן, תקבלי שיתוק, ועוד המון...ואפילו היה יום שהוא אמר לי לכי תעמדי בצומת את טובה בלפתוח רגליים ובאמת תתפלאי אבל חצי שעה אחר כך כשהוא בא והצטער כן פתחתי לו שוב את הרגליים!! ילדה בת 17-23 מאוהבת , בטח אי אפשר לשפוט.. תודה שהתבגרתי והבנתי שצריך לצאת מהמקום הזה ןמהר, אגב לא הבנתי זאת לבד. אני מטופלת במרכז למניעת אלימות כבר חצי דנה וגם שם גרם לי לפתוח יותר את העניים ולהבין איפה אני ואת המצב,  ותודה לאלוהים שלמרות כל ניסיונותיי להיזהר ואפילו שמתי התקן... זכיתי לאוצרות כאלה מדהימים שהם היחידים שמחזיקים אותי היום! 
    התמונות של המתוקים שלי מעידים אחרת?! צר לי לאכזב אותך אבל אני באמת באמת מאחלת לכולם לא רק לך שאף אחד לא יחווה את המצב הנפשי שילדיי חווים.. תמונות לא מראים המצב הנפשי של כל אחד מילדיי! 
    מה שכן רואים בתמונות זה שמוזנחים הם ממש אבל ממש לא, וגם לא אתן להם להיות לעולם!
    כל עוד יש בי את הכוחות אני לא ירעיב/יזניח אותם לעולם! 
    אז מרינה היקרה תעשי מה שאת חושבת תאמיני למי ולמה שבא לך אותי זה לא באמת מעניין, העיקר שהמצפון שלי שקט ונקי! 

אגב אם תרצי להכיר יותר אני נמצאת בפייסבוק בשמחה!!

• עינברי...תראי...מה שאני למדתי טוב מאוד , זה לא להינעל על משהו אלא להיות עם ראש פתוח לאפשרויות...זה פשוט במקצוע שלי, אני מנתחת מערכות אז מן הסתם הדבר הראשון שאני בד"כ עושה - זה לבדוק את כל האופציות האפשריות...
    את הצגת כאן צד שלך...אני לא אומרת שאת משקרת, אני רק אומרת שהצד הזה שלך, לי אישית נראה מוזר..במילים אחרות - זה לא מסתדר לי.
    הראש שלי רגיל לעבוד בצורה לוגית...בהחלט בעולם שלנו בכלל אל הכל מסודר לוגית...אבל אין מה לעשות - הראש שלי מחפש לוגיקה בדברים. ובסיפור שלך- אין לוגיקה ! לא מסתדר לי 4 ילדים ב 5 שנים עם גבר משפיל ומכה, לא מסתדר לי חמות פורצת פיסבוק וכו...[:I
    המשתמשת האנונימית כאן באה והציגה דבריה...שמה לעשות..כן מסתדרים לי לוגית
    אני באמת מאחלת לך בהצלחה , הילדים שלך מדהימים חמסה חמסה
    חג שמח !

• אין לי שום בעיה עם הרגשתך ואני גם ממש לא מחפשת שזה ״יסתדר לוגית״ לך לבנות כאן...
    אבל. יש הבדל בין שיסתדר לך לוגית לבין הדברים הנוראים שאמרת עלי כאן...

בכל אופן שיהיה לך חג שמח ושנה טובה !!

• אמרתי אליך? מה בדיוק אמרתי אליך? דיברתי לגמרי בכללי
  • אני בדרך כלל לא מתערבת בשרשורים כאלה....אבל מרינה... לדעתי כתבת דברים בוטים...גם אם לא התכוונת ישירות לענבר.
    וכן, תתפלאי יש גם דברים כאלה. 4 ילדים ב-5 שנים למרות מצב קשה בבית....
    למרות שזה לא מסתדר "לוגית".

• מרינוש - בד"כ אני מעריכה מאוד דברייך....
    הפעם - איך לומר זאת בעדינות - לא ממש.....
    לא הכל לוגי, לא כל העולם מסתדר עפ"י מה שנוח או עפ"י מה שהגיוני אנחנו בני אדם ויש עלינו השפעות שונות ממהלך חיינו, מתרבותינו, ממסורתינו, מאילוצים כאלו ואחרים וגם מפחדים....
    כשידוע לנו שיש כאן אשה-ילדה עם ארבעה ילדים, ללא הורים, עם כאלה האשמות כלפיה מצד כל מיני "אנשים טובים" אנחנו משתדלים לתמוך. להקשיב. לא לזרוק עליה עןד כל מיני דברים. גם ככה קשה. למה להוסיף?

• בנות יקרות מה קרה לכם ??????
    מה זה השירשור הזה

• עינבר

• מרינה היקרה
    מבחינה לוגית את צודקת. גם אני לרגע לא הבנתי.
    אבל איך תסבירי את זה שנשים מוכות נשארות עם הבעלים??
    איך תסבירי את העובדה שיש ילדים מוכים ובכל זאת נמצאים בקשר עם ההורה המכה? יש המון מקרים שבהם אין שום הגיון.
    איזה הגיון יש בבן אנוש שירים יד על הילד שלו??? שיאנוס את הילדים שלו? אם זה לא לוגי אז זה לא נכון?
    חברה שלי שנמצאת בקשר עם בן זוג שאומר לה כבר שלוש שנים שהוא איתה בשביל הכיף ולא לחתונה והיא כבר בת 37 ורוצה להתחתן ורוצה ילדים אבל היא נשארת איתו (חושבת שהוא ישנה את דעתו בעתיד) ואין שום דבר שיכול לשנות את זה למרות שזה לא לוגי!!! וזאת רק דוגמה פשוטה...לצערי...

ונראה לך הגיוני שאישה עם 4 ילדים תעזוב את הבית? למה לה?
  • לא טוטי....אישה עם 4 ילדים שאין לה גרוש על התחת נראה לי הגיוני שלא תעזוב את הבית כל עוד בעל מפרנס כן נראה לי הגיוני שטובת הילדים היא קודמת לכל...פשוט לא נראה לי הגיוני שאישה מוכה בהריון ראשון תעשה עוד 3 ילדים אחד אחרי השני...אפילו בלי לתת קצת זמן לבדיקה מה קורה בכלל ביחסים
    וסליחה..אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שדברים מהסוג הזה קורים...נכון, קורים הרבה דברים...כמו שכתבת הורים מרביצים לילדיהם, אונס וכו....יש סוטים

אבל כאן מישהי באה והציגה קצת צד אחר לעיניין...אני לא אומרת שהיא זאת (האנונימית) כן צודקת...או שעינבר משקרת...אני רק אומרת שיש עוד צד למחשבה ולא צריך להינעל על משהו

ואני מאמינה באהבה כל כך חזקה שקשה להיפרד ממנה למרות שנראה כאילו אין לזה שום עתיד...אבל עדיין אני לא יכולה להאמין שעושים 4 ילדים ברצף לגבר מכה ומשפיל ולא משנה כמה אוהבים אותו...
    לכן אני בא ושואלת...היתכן שכל הסיפור הזה לא בדיוק נראה כמו שהוא נראה?
  • כן לינברי אני מבינה שמנסים לתמוך...

פשוט לא יוצאת לי מהראש אישה אחת..אמא ל 4.(סיפור ישן) ..שבדיוק כמוכן היתה נשמה טובה , נענתה לעזרתה של אישה אחרת "במצוקה"..לקחה מילדים שלה כדי לתת לשניה ..והשניה בכייף שלה הכלה לארומה בקניון הסמוך
    את מכירה אותה..תשאלי אותה בפייס..היא לא פעילה כאן יותר....
    סליחה..קצת קשה לי להתגבר על אותו מקרה
  • וואו מרינה אני אמנם לא מכירה אותך אבל אני קצת בשוק!
    איך אפשר לשפוט בצורה כזו בן אדם שאת לא מכירה?
  • סבתא שלי אומרת שילדים זה שימחה ויש לה 9 ילדים.
    אולי דווקא בגלל המכות וההשפלה היא רצתה ילדים כי ככה היא מרגישה שיש מישהו בעולם שאוהב אותה באמת ללא תנאים ללא מכות והשפלות.
    היא הביאה את הילדים בשבילה ולא בשביל בעלה כי היא יודעת שאם וכאשר היא תעזוב את האיש הזה לפחות יהיו לה ילדים משלה שאוהבים אותה והם אותה כי הבנתי שהורים אוהבים כמו שיש לנו, אין לה.
  • אני לא מבינה איך אפשר להאמין לבנאדם אחד שנכנס כל פעם מכינוי שונה ומנסה להכפיש ולהעליב מאשר למישהי שכותבת כאן כבר המון זמן ושחלקנו מכירות גם מעבר לכך!
    וזה מאוד הגיוני דווקא שהוא דיבר אליה ככה ושהיא המשיכה להכנס להריון..אפילו יותר הגיוני מהגיוני.אל תשכחו שהיא בעצמה הייתה ילדה..! וכן גם אני חוויתי בעבר אהבה כזו, לפני בעלי, מטורפת לגמרי שאותו בן זוג היה מתעלל בי נפשית ובמקום להרחיק אותי זה גרם לי לחשק לעשות לו 20 ילדים , לא אחד
  • מרינה

• מרינה
    משום מה גם לי ואני יודעת שלעוד כמה בנות הסיפור הזכיר נשכחות
  • אז למה לא עשית לו 20 ילדים? מה גרם לך לא לעשות?
    לא שזה נראה מסובך...זה נראה דפוק לגמרי
  • ותספיקו כבר לרחם על "ילדה" עם 4 ילדים...אם היא ידעה לעשות 4 ילדים אז כנראה כי כבר לא ילדה...
    חמותי היתה סבתא בגיל 32 ולרמות זאת תמיד היה לה ראש על הכתפים
  • את יודעת מה גרם לי לא לעשות?
    הוא עזב אותי
  • חוץ מזה שדווקא בגלל העובדה שזה קורה מאחורי מסך ובאינטרנט צריך לגלות אקסטרה של רגישות! כי זה יכול להיות, כמו שאת אומרת , לא אמיתי. ומצד שני זה יכול להיות אמיתי ברמה כזו שהתגובות האלה הורסות עכשיו את הבחורה.
    וכמו שאמרתי, אני מכירה אותה.. והן באמת הורסות אותה
  • אני אמרתי...מי שמחליט לשפוך את חייו על דף אינטרנט אמור להיות מוכן להתפתחויות שלא תמיד לטעמו
    נשים...האופן טבעי בד"כ כן "תופסות" צד של אשה אחרת...לא ממש מקובל לתפוס צד של גבר... ומה עם בעלה? למה כולן ננעלו שהוא מניאק שהיכה אותה , היה עלים וכו....??? ולמה אף אחת לא חושבת שאולי הוא גם אוהב את הילדים שלו וזה לא הוא בכלל אשם בכל הסיפור?
    כי פשוט לכולם כאן מאוד מתאים לשחק אותן יפות נפש..זה יותר קל נכון?

וליעד אהבת חיי...האם הכרת אותה בהריונה הראשון? כמה זמן את מכירה אותה הדיוק אם מותר לי לשאול? או שמה שיש לך ביד זה רק גירסא אחרונה של סיפור שיש לרובינו כאן? כי אני יש לי גירסא מהריונה הראשון שלכאורה היא סיפרה שבעלה מרביץ לה והיא רוצה לעזוב אותו...למה לא עזבה אלא עשתה עוד 3 ילדים? אם את מכירה אותה כל כך טוב..בואי נשמע למה?

ןלגבי אנונימיות...פשוט כנראה למישהו אין מספיק אומץ לכתוב את התגובה בשמה האמיתי...סבבה, מקובל
  • אמרתי שאני אתערב אבל מרינה תתפלאי שמיד לאחר שרשמתי שאני רוצה לעזוב אותו, באמת עזבתי... ובלי כלוםםםםםםםםם!!
    הוא לך נתן לי לקחת בגדים של הילד ציוד עגלה מיטה פשוט ככה לקחתי ילד על הידיים והלכתי!!
    4 חודשים גרנו בנפרד וברגע שהיה מלחמה חזרתי... לא הצלחתי לעמוד במצב הזה של אזעקות והתמודדות כלכלית שית ופיזית לגמרי לבד!! הוא גם הבטיח להשתנות וללכת לטיפול ועוד ועוד...
    ילדה בת18 עם תינוק בן חצי שנה בלי שקל ולבד לבד לגמרי לבד... טיפשה הייתי מודה !!
    האהבה עלתה על כל דימויון.... מאחלת לך מרינה שהקב״ה לא יעמיד אותך בניסיון הזה!!
    וטלי אוהבת אותך המון!!

• מרינה אמרת שלא נראה לך הגיוני שאישה עם 4 ילדים תעזוב את הבית.
    עובדה שהיא עזבה עם 4 ילדים. גם האנונימית ההגיונית מודה בזה. אז למה שהיא תעזוב את החיים הטובים שלה? אני שואלת ברצינות. איזה הסבר הגיוני יש לזה. למה לה להכפיש את שמו? בשביל כסף מהבנות כאן? בשביל מזונות לעזוב את גבר החלומות שלה? בשביל מאהב שיצטרך לפרנס 4 תינוקות שלא שלו? לא כל אחת שחיה טוב עוזבת את הבעל עם הילדים.
  • יש הבדל עצום בין לעזוב עם 4 ילדים ובין לעזוב עם 1 לפני שעוד 3 נולדו...מסכימה איתי?
    ובואי נגיד...עינבר לא ממש נראית מסכנה...כולה זהב ממותגת
    ילדים מאוד מטופחים ולא לבושים בבגדים של שוק...
    איפון אחד שנאבד...יש חדש בלהתחשב שהבחורה לא ממש עובדת...לא נראה לי שבעלה החסיר ממנה משהו...
    טוב בנות..תמשיכו להיות עם ראש בחול ולאכול כל מה שמגישים להן בלי לנסות להפעיל הגיון זכותכן
68 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה