סקר: ילדים ובעלי חיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת איך אצלכם - יש בעלי חיים בבית/ליד הבית (ילשים בטוח יש לרובכן
11 תגובות
עמוד 1
  • אצלי בבית אין בעלי חיים.
    אבל אצל ההורים שלי יש חתולה ושאנחנו נמצאים אצל ההורים שלי, אוריה רודפת אחריה והיא בורחת ממנה
  • היי! לנו יש כלב בבית ואצלי זה ממש חובה! תמיד גדלתי עם בעלי חיים והאמת, אין כמו לראות אותם משחקים ביחד[/u
  • מעייני עדיין קטנה אבל אני בטוחה שהיא תאהב את הכלבה שלנו ... היא ממש טובה עם ילדים ולועסת למעיין כל מוצץ שנקלע בדרכה
  • היה לנו חתול כשנתנאל נולד. אבל הוא נפל מהחלון ולא מצאנו אותו
  • אני חושבת שזה מאוד בריא לגדל ילד עם בעל חיים בבית זה גורם להם לא לפחד...

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
  • יש לנו כלב
    והוא "לא בקשר" חחחח עם הילד, לפעמים, לעיתים רחוקות הילד רודף אחריו עם הבימבה או כיסא וצוחק . אבל מעבר לזה אין אינטראקציה.

כשרק נולד, הכלב הבין שזה "גור" קרא לנו כשהוא בכה.
    כשאנשים באו למיטה שלו הוא נבח והתריע לנו. הוא ידע שזה גור בלהקה וצריך להגן עליו.
    מעבר לזה הוא כל הזמן קם והולך
  • לי יש 2 כלבות גדולות בבית
    להורים שלי יש חתול
    לחמותי יש כלב וחתול
    הילדים שלי גדלים בצמוד לכלבים.
    שהם היו תינוקות הם היו שוכבים על השטיח והכלבות צמודות אליהם.
    דעתי ברורה?
  • לי יש שתי חתולות...
    מאז שאמילי נולדה הן דיי ברוגז איתי כי אני פחות מתייחסת אליהן, אבל הן מדהימות...
    לפני כמה שבועות אמילי התחילה לשים אליהן לב ולזחול לעברן בצעקות של שמחה, אבל זה כנראה מפחיד אותן והן בורחות....
    אני גם מאוד בעד לגדל בע'ח עם ילדים....
    מעבר לזה שזה טוב למערכת החיסונית, זה גם מלמד את הילדים על יחס לחלשים..

• איזה תגובות חיוביות
  • לי יש שתי חתולות בבית ותינוקת בת 9 חודשים.. ועכשיו שוב בהריון...
    התינוקת משוגעת על החתולות, הן אלה שמצליחות תוך שנייה להרגיע אותה כשהיא בוכה....
    אני רק קוראת בשמן והיא נרגעת..
    מחקרים מראים שילדים שגדלים עם בעלי חיים הם ילדים בריאים יותר. נקודה.
    ובטוחים יותר ושמחים יותר .
    יש יותר מדיי הורים שמרשים לילדים שלהם להתעלל בחתול או בכלב הביתי או השכונתי, ואותם ילדים הופכים לחסרי חמלה ורגישות ולסתם מכוערי לב בעיניי...
  • לנו יש חתולה סנובית למדי שלא בדיוק מתייחסת לאריאנה
    כשאריאנה היתה יותר קטנה החתולה דווקא עשתה ניסיונות התקרבות ובאה להריח אותה או להתכרבל לידה בקטנה כזה
    אבל מאז שאריאנה גילתה את החתולה והתחילה לזחול לעברה ובהמשך גם ללכת, החתולה כל הזמן בורחת
    לפעמים היא עושה לה טובה ונשארת בסביבה כדי לאפשר לאריאנה ללטף אותה קצת
    ואז היא שוב בורחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה