היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה כל הדברים ה"טובים" קורים תמיד בכיפור/שבתות/חגים?! אחרי שחמתי אושפזה אתמול במפתיע בבית החולים בגלל בעיות לב, אביגיל בת השלושה חודשים התעוררה היום עם פנים נפוחות ואדומות וכתמים אדומים ונפוחים על כל הגוף... אנחנו שומרים כיפור ולכן הלכנו רגלית למרפאת החירום בעיר שמשום מה הייתה סגורה, החלטנו להתניע ולנסוע לבית החולים, בגלל שהיה במשפחתו סיפור של החיידק הטורף אתן מתארות לעצמכן איך הגבתי כשראיתי את הקטנה שלי במצב הזה, בעלי לא ידע אם לטפל קודם בי או בה... הגענו לבית החולים וההבחנה שלהם היא שמדובר בתגובה אלרגית למשהו ושעליה לעבור בדיקה לגילוי בקופת החולים. הביאו לה תרופה וכרגע הנפיחות ירדה (עדיין אדום קצת). אני עדיין לא רגועה למרות שהמדדים שלה תקינים והיא מחייכת...
15 תגובות
עמוד 1
וואי......ה ישמור!! החלמה מהירה קודם על את מניקה אותה? אולי אכלת משהו שזה גרם לה להגיב ככה? שיניתם מרכך כביסה/אבקת כביסה? היא הייתה על דשא אתמול או שנגעה במרקם אחר ממה שהיא רגילה? יש בעלי חיים בבית ? אולי היא אלרגית בהחלט סיוט:/
היא על הנקה מלאה ופעם ביום סימילאק. שאלו אותי גם בבית החולים, לא עולה בדעתי שום דבר :/
יכול להיות תגובה לעקיצה. בכל מקרה רפואה שלמה.
החלמה מהירה לנסיכה הקטנה שלך
אויש דווקא בכיפור???? תהיו בריאים שתיכן!
החלמה מהירה לבובה
תודה רבה בננות...
החלמה מהירה לפיצקית איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך