היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניקול בזמן האחרון עושה צלילים תוך כדי הנקה, קשה לי לתאר את הצליל... כמו נקישה עם לשון. אני ישר חושבת שהיא התחברה לא נכון, אבל מבחוץ הכל נראה תקין, וגם לא כואב לי. בעלי אמר שכשהיא אוכלת מבקבוק היא כל הזמן עושה צלילים כאלה... מה זה? מה זה אומר?
19 תגובות
עמוד 1
האמת? אף פעם לא נתקלתי בזה עם בריאל, אבל זה לא נשמע לי כמשהו חריג. אם לא כואב לך וניקול שבעה ומאושרת אז הכל בסדר
אם זה מה שאני חושבת שזה אז זה סתם פוזות חחחחח סתם משחק כזה עם הלשון בפנים...
מה, היא כאילו tzokaet? ואת מרגישה שהיא עושה עם הלשון? אם כן גם עדן עושה. מלחיץ גם אתי וגם לי היה נראה שהיא המנוי איננו מחובר אבל לא, היא אוכלת לה בכיף וחוץ מהצליל המעצבן הזה הכל כרגיל... אבל אני גם אשמח לשמוע מאמהות אחרות...
כן!!! מי שמבינה רוסית, tzokaet זה ההגדרה....
או בעברית- עושה מן 'צקצוקים עם הלשון'...מוכר וידוע... כמו שמיצי אמרה, משחק ופוזות...
עדן התחילה לעשות את זה ממש בימים אחרונים - אולי היא וניקול מתוזמנות?
איתמר היה עושה את זה . לפי מה שאני הבנתי שהתינוק עם לשון קשורה עושה את זה כי הלשון מחליקה מהפיטמה . תבדקי את נושא .
מאיה.
מאיה, היא מוציאה לשון, (תראי תמונה אחרונה שלה בפייס)... אז חשבתי שאין בעיה של לשון קשורה... בכל מקרה, אני אבקש בטיפת חלב שיבדקו את זה
גם לדעתי זה משחק, לאריאנה היה שלב כזה גם כן אם היא יונקת כרגיל ולא נשארת רעבה אחרי זה אל תתייחסי, היא תפסיק לבד בסופו של דבר
זה לא פוזות חחחחח זה באמת בגלל הלשון. או שהיא תתרגל ותמצא שיטות משלה לינוק כמו שצריך, או שזה באמת יישאר. המעקב שלך צריך להיות רק לפי עלייה במשקל שלה. אם היא עולה, סימן שזה בסדר גמור. תינוקות עם לשון קשורה מוצאים דרכים לינוק. אוכל זה צורך הישרדותי :)))
יש מלא סוגים של לשון קשורה . ובטיפת חלב אני לא בטוחה שהן מבינות הרבה לצערי . אבל תנסי . אם הכל בסדר חוץ מזה אז לא נורא בכלל
מאיה.
בטיפת חלב הן לא מבינות. נקודה. עדיפות ראשונה זה כמובן לראות רופא ילדים
אניוש לצערי גם רופא ילדים לא מבין יותר מידי .איתמר היה עם לשון קשורה קלאסית והרופאים שלי שהוא בכיר בתל השומר אמר שאין לו לשון קשורה . בקיצר זה נכון שהתינוק עם לשון קשורה מוצא דרך לינוק. שלי ינק עם שפתיים.
מאיה.
מוכר לי איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
נסטיוש לנו אין לשון קשורה, בדקתי... ועדן עושה ככה. אולי זו לא הסיבה... אבל תבדקי בכל זאת. יועצת הנקה מנוסה יכולה לאבחן, יש רופאי ילדים שגם יכולים - צריך לחפש.
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
גם ליאם עושה ככה אין לי מושג למה... מכירה את הקול הזה נראה לי שהכל בסדר
זה צלילים של כיף... תהני!!!
צליל של הלשון גם אוריקי היה עושה כל עוד היא רגועה ונהנית לה, תעזבי אותה ותני לה להנות מהציצי....