לצערי הרב אין לי בשורות משמחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לבנות היקרות שלי , היום בדיוק שבועיים שעברתי הזרעה ,יום ה30 למחזור , אך בבוקר שוב התרסקתי לרסיסים , גיליתי כתמים על תחתונית,
22 תגובות
עמוד 1
  • מרגו יקירה שלי לא להישבר !!! אני מאמינה שכולנו שואלות את השאלה למה ??? אבל זה לא בידיים שלנו ואני עוד לא מנחמת אותך כי מבחינתי כל עוד זה לא מחזור ורק הפרשות אז מבחינתי זאת השרשה !! לא לאבד תקווה אלוקים לא שוכח אף אחד אוהבת אותך חיבוקי

• באמת יש סיכוי שזאת השרשה. זה שהצלחת להיקלט בעבר אומר שתצליחי שוב, את חייבת לשמור על התקווה. כל עוד זה לא , רק הכתמות לא אומרות שההזרעה לא הצליחה. בנתיים , ותחכי לראות מה קורה מחר
  • מרגוווו..כואב לי לקרוא את השורות האלה!!!!

מבינה לליבך כ"כ..

בלי להתייאש יפתי...
    זו הזרעה ראשונה...הסיכוי להיכנס על הפעם הראשונה לא מזהיר...פעם הבאה שלך!!

חוץ מזה...........עדיין לא קיבלת...אז לא להספיד..

בע"ה בזכות יום הכיפור שעבר עלינו לטובה.הקב"ה חתם אותך,אותנו,ואת כל בנות ישראל לחיים טובים בריאים..ופוריים...

תהיי שמחה..

אוהבת..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מרגו אל תתייאשי את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב מאמי ,אני מאחלת לך שהכל יתהפך לטובה !!!!!!!! ועוד השבוע תבשרי לנו שטעית
  • יקירה, אני מבינה אותך לגמריי, זאת הרגשה שרק אחת שעוברת את זה יכולה להבין.
    מקווה מאוד שאת טועה ובעלך צודק ומקווה שהבייבי הפעם נתפס.
    ואם לא, כמו שאנחנו תמיד אומרות אחת לשנייה, חודש חדש מתחיל ואיתו אופטימיות שרק אנחנו יודעות להיות בה.
    תיהי חזקה, מחבקת חזק, פנינה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ממוש איך כואב לי לשמוע שכואב לך, למרות שכמו שאמרו הבנות עדיין מוקדם להספיד. אל תהיי במחשבה שעשו לך משהו בגרדה, הנה אני לא עברתי גרידה ועדיין לא נקלטתי.... חלק מזה זה גם עניין של מזל... אני יודעת כמה תקווה יש אחרי הזרעה ראשונה ושלא תעיזי לקרוא לעצמך טיפשה, התקווה הזאת כל חודש מחדש זה גם מה שנותן לנו את הכוח להמשיך, אז עכשיו את מקבלת עזרה, וסיכוייך גדלים וזה יבוא ממש בקרוב! אין אופציה אחרת!!!! שולחת לך את אהבתי.

• אוייי מאמי שלי מרגוליתתת!!! איך כואב לי לקרוא מה שכתבת!!
    אני כל כך מבינה אותך הרי אני מסתובבת עם ההרגשה הזו של למה?? והחוסר צדק הזה כבר כמה ימים .. בטח ראית את ההודעה שלי מאתמול .. באמת שאין מילים בפי לנחם אותך .. אני יכולה רק להגיד לך שצריך להגיד תודה שאת ובעלך בריאים והכול בסדר אצלכם .. שאין מכשולים בדרך אצלך הכול בסדר וגם אצלו ובגלל זה זו רק שאלה של זמן ..
    ולדעתי אין קשר לגרידה.. גם אני מעולם לא עברתי גרידה .. ואני עדיין לא מצליחה ..
    לדעתי הכול עניין של זמן אצלך .. מחבקת אותך חיבוק ענק
  • אני עצובה בשבילך

• תודה לכל אחת מכן בנות יקרות שלי , עכשיו אני רק צריכה זמן לאסוף את עצמי מחדש.
  • עשיתם בדיקות שניכם והכל בסדר אצלכם מה שאומר שזה רק עניין של זמן עד שתחבקי תינוק
    ...אצל חלקם הדרך קצרה ומהירה יותר ואצל חלק אחר הדרך קצת יותר ארוכה אבל כולם זכו להיות הורים. קשה שלא מצליח בייחוד שיש בסביבה כאלו שנתפס אחרי חודש זה גורם לחשוב למה דווקא אצלנו לא??! אני יכולה להבין אני מרגישה ככה גם....והדמעות בעיניים אבל אז אין ברירה ואני מבינה שאני חייבת לעשות הכל כדי להחזיר את האופטימיות.
  • תודה רבה לולי , מאד משתדלת , ליהות אופטימית

/]
  • דיאנו׳ש!!!

• היי מרגו יקרה

אני מצטערת לשמוע שלא הלך
    כמה הזרעות עשיתם ?
    אם היו יותר מ3 כדאי להתקדם לשלב הבא
    שמעלה לך את הסיכויים בהרבה יותר - הפריות

אתם כבר בחצי דרך כדי ללכת על הסיכוי הכי גדול
    והוא הטיפול בivf לכן תתיעצי עם הרופא אולי
    שווה לכם להתקדם !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי מרגו,
  • תודה חברות יקרות שהגבתם ותמכתם, אתן גדולות מחיים , אורטל מאמי עברתי רק הזרעה אחת בינתיים והייתי בטוחה בלב שלם שנצליח ,אך כנראה לאלוקים יש תוכניות משלו. הזמנתי כבר תור לרופא , רק אני מקווה ש
  • מרגולה יקריה שלי....כמה כאב רק את יודעת ומכירה את ההרגשה...
    למרות שלא מנחם אותך זוהי רק הזרעה ראשונה ולא כל דבר הולך בפעם הראשונה...קחי את הזמן לאט לאט לחזור לעצמך ואל תחשבני לאף אחד ואני בטוחה ששום דבר לא כתוב לך על המצח יקירה שלי!!!
    מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות בהמשך

• מירי היקרה שלי תודה רבה מאמי , הכוונה שלי היא שרע לי אני לא יכולה להסתיר את רגשות שלי , להגיד שהכל בסדר וכדומה, הן ידעו שעברתי טיפול כל שהוא ועכשיו זה הזמן של תשובות. תודה , אני מנסה להרגיע עד כמה שאני יכולה.
  • מאמי שלי, הרי ברור שאת הכאב שלך אף אחד לא יכול להרגיש אנחנו מהמעט שאנחנו עובדרות יכולות בערך להבין אחת את השניה אך כל אחת וכאבה שלה....מותר לך להתאכזב ומותר לך לפרוק את כאבך אבל את גם חייבת לקום על הרגליים ולהתחיל מחדש....כמה שאפשר!!!!

• תודה רבה מירי אני מאד משתדלת.
  • מרגו יקרה אני מבינה לליבך אבל אל תנסי לחפש אשמה בעצמך , כשלון הזרעות לא תמיד אומר שמשהו לא בסדר , יש מה שנקרא סטטיסטיקה והפעם נפלת בצד הלא נכון,
    גם אני כמוך עברתי הזרעות עם הורמונים כשאצלי הכל תקין ברגע שמגיעים לביוץ והזרע של בעלי טוב מאוד והנה בינתיים כלום...
    זה לא פשוט אני יודעת , אבל שימי את אחוזי ההצלחה וכל ההשערות בצד חבל על האנרגיות עדיף שתשקיעי אותן ברוגע ובשקט הנפשי שלך ותתקדמי לאט ובבטחון מלא בטיפול
    מאחלת לך מכל הלב הריון תקין בקרוב
  • היי מותק, אני חדשה כאן אבל באמת שכואב לי!!
    בעזרת השם בפעם הבאה זה יצליח ויצליח בגדול!! אני יודעת איך נשברים לרסיסים ומבינה אותך אבל את חייבת להיות חזקה ולהאמין, באמת להאמין בכל איבר ובכל תא בגוף שזה יצליח וזה בעזרת השם יצליח ובקרוב!!
  • תודה רבה לורד ויסימין ,מהפה שלכם לאלוקים ,גם לכן אני מאחלת המון, המון הצלחה בנות

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה